De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Centuri de castitate clasice

Buletin informativ

Centuri de castitate clasice 

Gata cu înșelatul, gata cu gândurile necuviincioase, datorită centurilor de castitate și dispozitivelor de castitate pentru bărbați MEO.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 15 elemente
Afișează 1 - 12 din 15 elemente

Ce este o cușcă pentru penis pentru bărbațiși cum se folosește o cușcă pentru penis?

O cușcă pentru penis pentru bărbați este un dispozitiv care închide penisul unui bărbat astfel încât acesta să nu aibă control asupra organelor genitale, un fel de închisoare pentru penis. Aceasta împiedică penisul să devină erect și, astfel, împiedică de obicei orgasmul. Istoria cuștii pentru penisul masculin datează din variațiile BDSM, unde cușca pentru penisul masculin era adesea folosită de femeile dominatoare în creșterea sclavilor masculini de plăcere. Persoana care deține cheia de la cușcă se numește deținătorul cheii, la fel ca în cazul centurilor de castitate pentru femei.

Construcția unei cuști pentru penis este destul de simplă. Penisul bărbatului este introdus într-o construcție tubulară. Acest dispozitiv este atașat cu un lacăt la un inel care închide penisul și testiculele. Fără a deschide lacătul, proprietarul cuștii penisului nu poate scoate cușca penisului. Unele modele de cuști pentru penis, care sunt adesea purtate de către purtător pentru perioade lungi de timp, au un mecanism care permite deschiderea lor în caz de urgență. Acest mecanism este conceput în așa fel încât cușca să nu poată fi închisă după deschiderea de urgență. În acest fel, deținătorul de chei poate vedea la următoarea întâlnire că sclavul a scos cușca pentru penis, ceea ce duce de obicei la alte măsuri educative stricte.

Cuștile pentru penis, sau centurile de castitate pentru bărbați, sunt disponibile în numeroase modele. În funcție de dimensiunea dorită a penisului, există cuști pentru penis mici, dar și mari, astfel încât fiecare bărbat poate găsi cușca pentru penis care i se potrivește. Dispozitivul tubular poate fi închis, deschis sau pe jumătate deschis.

De regulă, astfel de cuști de penis pentru bărbați sunt concepute pentru o utilizare prelungită și sunt adesea prevăzute cu închizători MEO de unică folosință (garnituri de plastic). În continuarea descrierii noastre, vom aborda diferite cuști pentru penis și vom sublinia caracteristicile speciale ale fiecărui tip. În general, trebuie avut grijă ca țesutul erectil sensibil să nu fie rănit în timpul utilizării și ca purtătorul să perceapă, de asemenea, o cușcă pe penisul său ca pe o îmbogățire punitivă. În cadrul testului nostru cu o cușcă pentru penis mare, am constatat că, cu puțină experiență, utilizarea unei cuști pentru penis devine rapid o rutină.

Ce modele de cuști pentru penis sunt disponibile? Care sunt avantajele și dezavantajele diferitelor modele de cuști pentru penis:


Cușcă pentru penis pentru bărbați din material moale:

Cel mai popular material moale pentru cuștile pentru penis pentru bărbați este siliconul. Aceste cuști pentru penis sunt foarte ușor de purtat și destul de ieftine. Deoarece se pot adapta bine la penis, sunt adesea folosite astfel încât purtătorul să le poată purta sub haine normale. Astfel de colivii pentru penis pentru bărbați nu sunt voluminoase și îl scutesc pe purtător de priviri neplăcute. Datorită materialului ușor de întreținut, ele pot fi curățate în timp ce sunt purtate sau le puteți folosi în timp ce faceți duș.

Dezavantajul este elasticitatea materialului, care nu permite o fixare perfectă. Se poate întâmpla ca purtătorul să atingă orgasmul în ciuda cuștii, deoarece materialul nu poate împiedica erecția cu o certitudine de sută la sută. Cu toate acestea, o astfel de cușcă pentru penis poate fi recomandată, în special pentru începătorii BDSM sunt foarte potrivite. La MEO.de puteți găsi mai multe modele atractive, de exemplu cușca noastră pentru penis din silicon.

Cușca pentru penis pentru bărbați din material dur:


Există două modele aici. Pe de o parte, variantele din plastic dur, iar pe de altă parte, cuștile pentru penis din metal, mai ales cuștile pentru penis din oțel inoxidabil. Ambele variante au mari avantaje, atât pentru cel care le poartă, cât și pentru key holder. Cuștile de penis din metal sunt de obicei mai scumpe. Cu toate acestea, ele durează, de obicei, foarte mult timp și oferă plăcere proprietarului lor pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, merită menționate și cuștile pentru penis cu dop, sau cuștile pentru penis cu țepi ascuțiți sau spini, cu care mulți dintre clienții noștri au avut experiențe bune.

Cuștile pentru penis pentru bărbați din plastic dur:


Cuștile pentru penis din plastic sunt discrete și nu vor fi observate în timpul unei inspecții la aeroport. Cu toate acestea, din cauza stabilității lor ceva mai scăzute, se pot rupe și îl pot răni pe purtător. În plus, dilatatoarele și cateterele sunt mai greu de atașat sau nu pot fi cu adevărat atașate la cușca pentru penis. Cu toate acestea, multe topuri și chiar domnițe profesioniste jură pe o astfel de cușcă pentru penis. Cuștile pentru penis din plastic sunt ușor de pus, iar în cazul designului transparent este ușor de văzut dacă penisul este poziționat corect.

Un alt avantaj este că, în cel mai rău caz, cușca pentru penis poate fi îndepărtată cu o unealtă. Dacă penisul s-a răsucit și s-a blocat în cușca pentru penis și apoi încuietoarea s-a blocat, vă veți bucura că nu trebuie să chemați lăcătușul. Un simplu clește sau chiar o foarfecă poate tăia șuruburile și penisul este salvat. Dacă Stăpânul sau Stăpâna îl crede pe sclav că aceasta a fost într-adevăr singura modalitate de a scăpa de situația jenantă este o altă întrebare.

Cușca de metal pentru penis pentru bărbați:


O cușcă de metal pentru penis este mult mai restrictivă decât o cușcă de plastic pentru penis. Numai metalul rece și neclintit face să bată mai repede inima bărbaților care iubesc castitatea. Există numeroase colivii pentru penis disponibile, gama de colivii pentru penis din plastic o depășește cu mult pe cea a coliviilor din plastic. Acest lucru se datorează faptului că metalul este mult mai dur și mai rigid decât materialele plastice convenționale, cum ar fi policarbonatul sau PVC-ul. Pe lângă modelele tubulare, există și cuști din metal pentru penis. Fie că este vorba de plase pentru cuști pentru penis, de grile pentru penis sau de inele pentru penis, cuștile metalice sunt cele mai creative cuști pentru penis.

Una dintre cele mai populare cuști pentru penis care provoacă o adevărată teamă în cazul unor bărbați sunt așa-numitele Porți ale Iadului. Aceasta se traduce prin "porțile iadului" și se referă la o construcție formată din diferite inele conectate printr-o curea de piele sau o tijă metalică. Inelul cu cel mai mare diametru este atașat ca inel de reținere în spatele testiculelor, în jurul axei penisului. Fiecare dintre inelele următoare măsoară cu un diametru ușor mai mic decât cel precedent, astfel încât, chiar și atunci când nu este în erecție, glandul este ferm închis de ultimul inel. Atunci când purtătorul acestei cuști pentru penis este acum stimulat sexual, inelele "porții iadului" încep să doară foarte tare, ceea ce atenuează semnificativ dorința sexuală. Cei cu experiență key holder știu cum să-și țină sclavii exact între plăcerea arzătoare și durere pentru o perioadă lungă de timp cu această "poartă a iadului", de unde și numele distinctiv.

Cușcă pentru penis pentru bărbați cu cateter sau dilatator:


Unele cuști pentru penis pentru bărbați permit introducerea unui dop pentru penis sau a unui cateter în uretră. Un cateter permite urinarea și permite scurgerea spermei. Un dilatator, pe de altă parte, crește foarte mult tensiunea jocului. Unele cuști pentru penis pentru bărbați au chiar și un dop pentru penis care se introduce atunci când se pune cușca. Această stimulare suplimentară poate înnebuni aproape complet un bărbat, deoarece fiecare mișcare și cea mai mică erecție este resimțită de două ori mai intens.

Unele dintre cuști pentru penis sunt concepute astfel încât un dilatator poate fi introdus ulterior pentru a stimula plăcerea bărbatului împotriva voinței sale. Pe măsură ce umflătura crește, crește și durerea din penis, care este deseori accentuată de piroane interne. Dacă durerea devine prea mare, uneori plăcerea dispare cu totul. Nu la fel se întâmplă cu utilizarea unui dilatator, cu ajutorul căruia bărbatul devine excitat chiar și împotriva voinței sale, cel puțin până la un anumit punct.

Cușcă pentru penis cu vibrator sau cușcă pentru penis cu curent de stimulare:

Desigur, MEO oferă și cuști pentru penis cu vibrator sau opțiuni de conectare pentru dispozitive cu curent de stimulare. Ambele versiuni au ca scop creșterea plăcerii bărbatului și de a-i face penisul să fie în erecție, deși cușca pentru penis este concepută pentru a preveni tocmai acest lucru. În special prin utilizarea unei unități TENS - adesea în combinație cu un dilatator ca electrod - penisul poate fi stimulat până la limita durerii. Bărbații foarte supuși se bucură să fie prinși în plăcerea lor de un orgasm imposibil, în timp ce topurile sadice se bucură de suferința controlabilă a sclavului lor.

Noua centură de castitate CELLMATE - cușca penisului controlată prin aplicație:

Cu cușca penisului CELLMATE trebuie să renunți la orice control asupra penisului tău, deoarece cușca penisului CELLMATE este o cușcă electronică controlată prin aplicație pentru bărbatul supus! Partenerul tău controlează cușca pentru penis CELLMATE simplu și fără tehnologie complicată, folosind o aplicație specială. Te așteaptă momente incitante nesfârșite alături de partenerul tău dominant, în care pierzi complet controlul asupra penisului tău. De exemplu, folosiți centura de castitate CELLMATE de la distanță prin intermediul aplicației în timp ce faceți cumpărături și lăsați partenerul dvs. să vă surprindă în vestiar. Este deosebit de excitant atunci când partenerul tău are control complet asupra penisului tău. Indiferent dacă sunteți acasă, călătoriți, faceți cumpărături, faceți exerciții fizice, faceți bondage sau aveți o relație îndepărtată, cușca pentru penis CELLMATE de la MEO ® vă menține complet castă și penisul complet sub control datorită controlului ingenios al aplicației sale.

Cu cușca pentru penis CELLMATE pentru bărbați, nu contează unde vă aflați sau ce faceți. Cu cușca pentru penis CELLMATE cu control prin aplicație, deținătorul cheii (cel care are puterea cheii) poate decide dacă bărbatul supus poate fi eliberat de castitatea sa. În combinație cu aplicația pentru Android și iOS, vă puteți crea cu ușurință un cont și puteți conecta cușca pentru penis CELLMATE cu ID-ul dvs. de utilizator.

Castitate anală:

Ca prin magie, plugul nostru anal cu cheie se extinde larg odată introdus - acum pur și simplu blocați-l și scoateți cheia. "Anal Master" nu poate fi îndepărtat fără cheie. Numai cu cheia poate fi redus la cea mai mică dimensiune și scos din nou plugul anal. Cea mai bună alegere atunci când vine vorba de un plug anal blocabil!

Blocaj electronic de timp pentru cușca penisului:

Blocajul digital de timp MEOBOND vă eliberează doar atunci când timpul setat s-a scurs. Permite un auto-bondage rezistent la evadare & sigur sau castitate controlată prin cronometru. Încuietoarea noastră MEOBOND time lock ascunde în interior o adevărată tehnologie de vârf și poate fi atașată la aproape toate legăturile bondage sau chiar la cuștile pentru penis. În sfârșit, vă puteți trăi fanteziile supreme de auto-bondage și castitate, deoarece dispozitivul de blocare a timpului MEOBOND poate fi setat la minut, până la un maxim de 100 de ore. Este ceea ce toată lumea a visat, iar MEO a făcut ca acest lucru să devină realitate! Ușor de folosit și infailibil de utilizat, time lock-ul vă asigură că veți obține ceea ce ați visat întotdeauna. Încuietoarea noastră poate rezista la 130 de kilograme de tracțiune și este perfectă pentru time bondage cu cătușe, fiare de picior, bare de împrăștiere cu fiare de picior, hamuri de bondage, cuști de castitate, cuști pentru penis, călușari și chiar și plugul nostru anal cu încuietoare.

Idei de joacă BDSM cu cușca pentru penis atașată:

Iată câteva idei de joacă potrivite atât pentru începători, cât și pentru jucători avansați. Gradul și, prin urmare, pericolul pentru sănătate crește de la stimulare la stimulare. Începătorii în BDSM sunt sfătuiți să abordeze subiectul cu prudență.

Filme porno cu cușcă pentru penis:

Top Îi pune sclavului o cușcă pentru penis și amândoi se uită împreună la filme porno. Acest lucru este foarte excitant și sclavul va implora să fie eliberat de constrângerea poftei sale. Acest lucru poate fi folosit pentru a petrece o seară de sex împreună sau ca o priză pentru alte jocuri.

Ieșiri cu cușcă pentru penis:

Se pune o cușcă pentru penis pentru bărbați, din material dur, iar cel care o poartă trebuie să îmbrace pantaloni strâmți. Apoi merg împreună la cumpărături și fac o plimbare lungă prin oraș. Chiar dacă niciun trecător nu observă, purtătorul cuștii pentru penis are senzația că toată lumea vede cușca pentru penis și se simte foarte frumos umilit.

Excitare compulsivă:

Bărbatului legat i se impune o poziție strictă de cușcă. În acest scop, partenerul activ îi pune o cușcă pentru penis, care poate fi dotată cu electrozi și permite utilizarea unui dilatator. Printr-o stimulare abilă, penisul bărbatului neajutorat, legat, este adus la erecție, ceea ce provoacă durere din cauza îngrădirii din cușcă. Durerea alungă plăcerea până când Top stimulează din nou penisul legat. În mod alternativ, electricitatea și stimularea uretrală stimulează plăcerea și, odată ce durerea este uitată, jocul poate începe din nou.

La cina cu prietenii:

. Top Invită câțiva prieteni la cină seara. Când compania este completă, sclavului i se pune o cușcă pentru penis (cușca noastră pentru penis NoPacha este foarte recomandată în acest caz) și se defilează pe Sub. Umilitor și totuși foarte excitant pentru bărbații supuși.

Orgasm forțat sau dezamorsare forțată:

Prostata (glanda prostatică) este centrul sexual al bărbatului care determină ejacularea. Cu un dispozitiv CUMELOT, un stimulator de prostată adaptat la nevoile BDSM, prostata este stimulată până când sperma este forțată să iasă, fără nicio plăcere sau excitare. Acest lucru se mai numește orgasm de prostată sau avort forțat.

Ardei iute sau ghimbir pentru penis:

Penisul închis este deschis cu un dilatator uretral și o bucată de rădăcină de ghimbir decojită sau de ardei iute este introdusă în uretră. Acest lucru arde destul de rău, dar le va da și plăcere celor care sunt tratați în acest fel. Ca și în cazul jocului "excitare compulsivă", Top se poate asigura că sclavul rămâne captiv în pofta lui prin excitare și negare abilă.

Stimulare uretrală:

Sunetul promite orgasme multiple! Sunetul sau jocul uretral sună dureros pentru cei neinițiați, dar poate fi, de asemenea, incredibil de excitant. Cu toate acestea, trebuie avut grijă să se asigure că este o experiență plăcută.

Produse pentru îngrijirea cuștii penisului:

Pentru penis:


Lubrifiantul fetiș PLOWBOY True Feel este perfect pentru întinderea anală, pentru întindere și, datorită ingredientelor de îngrijire, pentru purtătorii de cuști pentru penis. PLOWBOY True Feel este un lubrifiant de îngrijire pentru bărbatul pretențios. Ingrediente dovedite, precum aloe vera și vitamina E, asigură o îngrijire delicată și naturală și asigură o senzație catifelată în timpul sexului.

Curățarea cuștii penisului:


INSTACLEAN este prima alegere a comunității BDSM! Virușii și bacteriile patogene stau la pândă peste tot. Cu ajutorul spray-ului dezinfectant INSTACLEAN, un dezinfectant pentru mâini, vă puteți proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți de boli. Spray-ul nostru dezinfectant INSTACLEAN are un efect antimicrobian intensiv împotriva bacteriilor, ciupercilor și virușilor. Compatibilitatea cu multe materiale face din spray-ul dezinfectant INSTACLEAN un dezinfectant universal pentru cușca pentru penis.

De unde puteți cumpăra o cușcă pentru penis pentru bărbați? Pe www.meo.de


veți găsi o selecție impresionant de mare de cuști pentru penis. Dacă sunteți în căutarea unei cuști pentru penis pentru penisul dumneavoastră, aruncați o privire! Nu vă recomandăm să vă construiți propria cușcă pentru penis. Puteți comanda o cușcă pentru penis online mult mai ușor, mai rapid și mai ieftin. Livrăm aproape fiecare model în cel mai scurt timp posibil, bineînțeles foarte discret și ambalat neutru.