De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Jucării sexuale

Buletin informativ

Jucării sexuale 

Avem tot ceea ce face femeile și bărbații fericiți: vibratoare puternice, cele mai bune perle anale, stimulatoare de prostată, dildo-uri extraordinare, dopuri anale mici, dar și uriașe și masturbatoare de ultimă generație.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 62 elemente
Afișează 1 - 12 din 62 elemente

Unele dintre cele mai des vândute jucării sexuale sunt:

1. Vibratoare: Acestea sunt probabil cele mai des vândute jucării sexuale, deoarece pot fi folosite atât de femei, cât și de bărbați și oferă o varietate de funcții, cum ar fi diferite viteze și modele de vibrații.

2. Dildo: Acestea sunt folosite atât de femei, cât și de bărbați și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme. Ele pot fi manuale sau electrice.

3. Jucării anale: Acestea sunt populare printre persoanele care se bucură de sexul anal și pot veni sub formă de dildo-uri, dopuri sau aparate de masaj pentru prostată.

4. Bilele Kegel: Acestea sunt populare în special în rândul femeilor, deoarece pot ajuta la întărirea mușchilor podelei pelviene și la creșterea sensibilității sexuale.

5. Masturbatoare: Acestea sunt populare în special în rândul bărbaților, deoarece oferă o simulare realistă a vaginului sau a gurii și facilitează masturbarea.

 

Când vine vorba de cele mai bune jucării sexuale pentru bărbați, primul lucru pe care trebuie să-l depășești este ce te-a împiedicat să folosești o jucărie sexuală masculină - singur sau cu un partener: un sentiment ușor puritan de rușine față de masturbare, deranjul curățării, faptul că cele mai bune jucării sexuale pentru bărbați arată cam ca niște apendice extraterestre.

Cine are nevoie de silicon când ai mâinile tale? Un orgasm mai greu, mai puternic, mai plin de viață sună bine, dar cât de mult loc de îmbunătățire există cu adevărat într-un aparat de masaj pentru prostată sau într-un masturbator masculin? Destul de mult.

Jucăriile sexuale pot face lucruri pe care tu și partenerul tău nu le puteți face, indiferent cât de talentați sunteți. În plus, din cauza anatomiei umane, îți va fi greu să îți stimulezi prostata, cunoscută și sub numele de punctul G masculin, și să lucrezi în același timp cu partea din față. Aici intervin vibratoarele, aparatele de masaj pentru prostată și dopurile de fund.

Dar am trecut mai departe. Chiar dacă nu sunteți gata să vă explorați singur fundul, există o mulțime de jucării sexuale care vă vor duce jocul de masturbare de la bine la minunat! Unele dintre aceste jucării sunt, de asemenea, excelente pentru a fi folosite cu un partener. Sau nu! Data viitoare când ai nevoie de puțină iubire de sine, oferă-ți o pauză mâinilor tale și corpului tău o senzație de silicon complet nouă. Este timpul să vă faceți sex de sine nou și poate puțin ciudat. Iată cele mai bune jucării sexuale pentru bărbați care există.

Diferite tipuri de jucării sexuale pentru bărbați

Există atât de multe categorii diferite de jucării sexuale încât poate fi greu de ținut evidența. Mai jos este o prezentare generală a principalelor tipuri de jucării sexuale pentru bărbați.

Strokere:

Cunoscute și sub numele de masturbatoare, manșoane sau "păsărici de buzunar", aceste jucării sunt adesea tubulare și concepute pentru a se înfășura în jurul penisului pentru o plăcere de 360 de grade. Unele strokere vibrează, se încălzesc sau au alte funcții plăcute, în timp ce altele sunt concepute doar pentru ca tu să te lubrifiezi și să-ți glisezi mâna pepenis, așa cum ai face-o cu mâna ta.

Vibratoare pentru penis:

Contrar credinței populare, nu doar femeile se bucură de vibrații în dormitor. Unele dintre aceste vibratoare sunt concepute pentru a înconjura întregul arbore, în timp ce altele vizează zone specifice, cum ar fi frenulum. De asemenea, puteți folosi pe penis vibratoare care nu sunt special concepute în acest scop, cum ar fi vibratoarele de tip baghetă - senzațiile sunt similare, deși puțin mai puțin adaptate anatomiei dumneavoastră.

In ele pentru penis:

Inelele pentru penis sunt unul dintre cele mai necesare pentru bărbați. Acestea au trei beneficii principale: Inelele pentru penis fac ca menținerea erecției să fie mai puțin complicată, fac erecțiile mai dure și fac mai ușor să reții un orgasm. Acestea fac acest lucru permițând sângelui să curgă în penis, dar împiedicându-l să se întoarcă la fel de ușor. Unele inele de penis vibrează, astfel încât atât tu, cât și partenerul tău să vă puteți bucura de ele, în timp ce altele sunt doar simple inele elastice, fără funcții suplimentare.

Butt Plugs & Prostate Massagers:

Prostata este cunoscută și sub numele de punctul P. Este considerată echivalentul anatomic al punctului G, deoarece atingerea sa este foarte plăcută pentru multe persoane și poate chiar declanșa orgasme de una singură. Dopurile de fund și maserele de prostată - unele dintre ele vibrează sau se rotesc - oferă o "senzație de plenitudine" în timpul sexului sau masturbării care duce la un orgasm mai intens sau diferit.