De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale blocabile

Buletin informativ

Dopuri anale blocabile 

Un plug anal blocabil este o jucărie sexuală care se introduce în anus și apoi se blochează cu un mic lacăt, o încuietoare electronică sau un alt mecanism de blocare. Acest lucru face imposibilă scoaterea plugului anal fără cheia sau combinația de blocare. În cazul unui plug anal care este blocat cu o încuietoare electronică, este imposibil să s...

Un plug anal blocabil este o jucărie sexuală care se introduce în anus și apoi se blochează cu un mic lacăt, o încuietoare electronică sau un alt mecanism de blocare. Acest lucru face imposibilă scoaterea plugului anal fără cheia sau combinația de blocare. În cazul unui plug anal care este blocat cu o încuietoare electronică, este imposibil să se scoată plugul anal înainte de expirarea timpului prestabilit (de exemplu, 20 de minute sau 100 de ore).

Mai mult
Afișează 1 - 6 din 6 elemente
Afișează 1 - 6 din 6 elemente

Anal Master de la MEO din Germania este un plug anal care poate fi blocat fie cu un lacăt, fie cu o încuietoare.

Dominația anală este un subiect care devine din ce în ce mai important pe scena BDSM. Mulțumită MEO, tipul de pierdere a controlului popularizat de catherizare poate fi acum experimentat și pe cale anală într-un mod foarte final și dominant.

  • Te excită sentimentul de a fi umplut complet până la refuz?
  • Ați fost întotdeauna excitat de gândul dominației anale?
  • Te excită complet doar gândindu-te la ideea de a purta un plug anal cu cheie în adâncul tău toată ziua sau mai mult timp?
  • Ți-ai dorit întotdeauna să experimentezi sentimentul de a fi adus COMPLET sub control fizic de către Maestrul sau Domina ta?


Dacă răspunsul tău la toate aceste întrebări este da, atunci MEO Anal Master, plugul nostru anal blocabil, este un vis devenit realitate pentru tine!

Odată introdus, plugul nostru anal se extinde larg ca prin magie - acum tot ce trebuie să faci este să-l închizi și să-l blochezi. Fără cheie, nu vei putea scoate Anal Master din tine. Doar cu cheia, plugul anal poate fi readus la dimensiunea inițială și scos din tine.

Avertisment: Dacă pierzi cheia, un lăcătuș este singura ta speranță.


Ce este un plug anal blocabil?

Un plug anal blocabil este un tip de jucărie sexuală care se introduce în anus și apoi se blochează cu un mic lacăt, o încuietoare electronică sau un alt mecanism de blocare. Acest lucru face imposibilă scoaterea plugului anal fără cheia sau combinația de blocare. În cazul unui plug anal care este blocat cu o încuietoare electronică, este imposibil să se scoată plugul anal înainte de expirarea timpului prestabilit (de exemplu, 20 de minute sau 100 de ore).

Există multe motive pentru care oamenii folosesc pluguri anale cu încuietoare, de exemplu:

  • Control: Unele persoane se bucură de sentimentul de a fi controlate fizic de către partenerul lor, iar un plug anal blocabil poate fi o manifestare fizică a acestui control.
  • Castitate: Un plug anal cu încuietoare poate fi folosit ca parte a unui regim de castitate în care partenerului supus i se refuză satisfacția sexuală până când partenerul dominant decide să deblocheze plugul anal.
  • Joc în public: Pentru cei cărora le place să se joace în public, un plug anal blocabil poate adăuga un nivel suplimentar de excitare și risc.
  • BDSM: Dopurile anale blocabile sunt adesea folosite în scenariile BDSM ca parte a schimbului dinamic de putere în care un partener deține controlul, iar celălalt este supus.


Este important de reținut că utilizarea jucăriilor sexuale, inclusiv a dopurilor anale blocabile, trebuie să se facă numai cu consimțământul explicit și informat al tuturor persoanelor implicate. În plus, dopurile anale cu încuietoare ar trebui să fie curățate corespunzător și manipulate în mod igienic pentru a evita posibilele riscuri pentru sănătate.

În magazinul online BDSM MEO veți găsi o varietate de dopuri anale cu încuietoare cu lacăte sau dopuri anale cu încuietoare cu încuietori electronice pentru a vă îndeplini fanteziile de castitate anală. În plus, avem multe centuri de castitate pentru bărbațiși, bineînțeles, dopuri anale clasice, precum și dopuri anale gonflabile.