De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Centuri de castitate moderne

Buletin informativ

Centuri de castitate moderne 

Cureaua de castitate cu telecomandă și curent de stimulare. 100% rezistentă la evadare. Castitate posibilă timp de ani de zile.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 32 elemente
Afișează 1 - 12 din 32 elemente

Ce este o centură de castitate pentru bărbați și cum se folosește o centură de castitate?

 

O centură de castitate pentru bărbați este un dispozitiv de închidere a penisului unui bărbat, astfel încât acesta să nu mai aibă control asupra organelor sale genitale, adică un fel de închisoare pentru penis. Aceasta împiedică penisul să intre în erecție și, prin urmare, împiedică de obicei și orgasmul. Istoria centurii de castitate pentru bărbați se întoarce la tipurile de joc din BDSM, unde centura de castitate pentru bărbați este adesea folosită de femeile dominatoare în creșterea sclavilor de plăcere de sex masculin. Persoana care deține cheia de la cușcă se numește keyholder sau deținătorul cheii, așa cum se întâmplă în cazul centurilor de castitate pentru femei.

 

Construcția unei centuri de castitate este destul de simplă. Penisul bărbatului este introdus într-o construcție tubulară. Acest dispozitiv este atașat cu o încuietoare la un inel care înconjoară penisul și testiculele. Fără a deschide lacătul, purtătorul KG nu poate scoate centura de castitate. Unele modele de centuri de castitate, care sunt adesea purtate de către purtător pentru o perioadă lungă de timp, au un mecanism care permite deschiderea lor în caz de urgență. Acest mecanism este de așa natură încât, după deschiderea de urgență, cușca nu mai poate fi blocată. În acest fel, keyholder recunoaște la următoarea întâlnire că sclavul a scăpat de cușcă, ceea ce duce, de obicei, la alte măsuri educative stricte de castitate.

 

Curelele de castitate, sau cuștile pentru penis pentru bărbați, sunt disponibile în numeroase modele. În funcție de dimensiunea necesară a penisului, există centuri de castitate mici, dar și mari, astfel încât fiecare bărbat poate găsi centura de castitate potrivită pentru penisul său. Dispozitivul asemănător unui tub poate fi închis, deschis sau semi-deschis.

 

În mod normal, astfel de centuri de castitate pentru bărbați sunt puse pentru o perioadă mai lungă de utilizare și sunt adesea furnizate și cu încuietori de unică folosință (sigilii din plastic) de către MEO. În continuarea descrierii noastre, vom menționa diferite centuri de castitate și vom sublinia caracteristicile speciale ale fiecărui tip. În general, atunci când se utilizează o centură de castitate, este important să se asigure că țesutul erectil sensibil nu este deteriorat în timpul utilizării și că purtătorul simte că o cușcă pe penisul său este, de asemenea, o îmbogățire punitivă. În testul nostru cu centura de castitate, am constatat că, cu puțină experiență, utilizarea centurii de castitate devine rapid rutină.

 

Ce modele de centuri de castitate sunt disponibile pentru bărbați? Care sunt avantajele și dezavantajele diferitelor modele?

 

 

Curele de castitate pentru bărbați fabricate din material moale:

 

Cel mai popular material moale pentru centurile de castitate pentru bărbați este siliconul. Aceste centuri de castitate sunt foarte bune de purtat și destul de ieftine. Deoarece își pot adapta bine forma, sunt populare pentru a permite purtătorilor să le poarte sub hainele lor normale. Astfel de centuri de castitate pentru bărbați nu sunt voluminoase și îl scutesc pe purtător de priviri neplăcute. Datorită materialului ușor de întreținut, pot fi, de asemenea, curățate în timp ce sunt purtate sau le puteți folosi în timp ce faceți duș.

 

Dezavantajul este reprezentat de elasticitatea materialului, care nu permite o constrângere completă. Este posibil ca purtătorul să ajungă la orgasm în ciuda cuștii, deoarece materialul nu poate împiedica erecția cu o certitudine de sută la sută. Cu toate acestea, o astfel de centură de castitate poate fi recomandată, în special pentru începătorii BDSM sunt foarte potrivite. La MEO.de veți găsi mai multe modele atrăgătoare, de exemplu această centură de castitate pentru bărbați din silicon transparent.

 

Cureaua de castitate pentru bărbați realizată din material dur:

 

 

Există două versiuni aici. Pe de o parte, există variantele din plastic dur și, pe de altă parte, centurile de castitate din metal, de obicei centuri de castitate din oțel inoxidabil. Ambele modele au mari avantaje, atât pentru purtător, cât și pentru deținătorul cheii. În ceea ce privește prețul, centurile de castitate din metal sunt, de obicei, mai scumpe. În schimb, însă, ele durează de obicei foarte mult timp și îi oferă proprietarului lor plăcere pentru mult timp. Demne de menționat sunt și centurile de castitate pentru bărbați plug, sau centurile de castitate pentru bărbați cu țepi sau spini, cu care mulți dintre clienții noștri KG au avut experiențe bune.

 

Curele de castitate pentru bărbați fabricate din plastic dur:

 

 

Sunt discrete și nu vor fi observate în timpul unui control la aeroport. Cu toate acestea, din cauza stabilității lor ceva mai scăzute, se pot rupe și îl pot răni pe purtător. În plus, dilatatoarele și cateterele sunt mai greu de atașat sau nu pot fi cu adevărat bine fixate pe plasticul dur. Cu toate acestea, multe topuri și, de asemenea, domnișoare profesioniste jură pe o astfel de centură de castitate. Acestea sunt ușor de pus, iar designul translucid permite să se vadă cu ușurință dacă penisul este poziționat corect.

 

Un alt avantaj este că, în "cel mai rău caz", centura de castitate poate fi îndepărtată și cu ajutorul unor instrumente. Dacă penisul s-a răsucit și s-a blocat în centura de castitate și apoi încuietoarea s-a blocat, vă veți bucura că nu trebuie să chemați lăcătușul. Folosind un simplu clește sau chiar o foarfecă, șuruburile pot fi tăiate și penisul este salvat. Dacă Stăpânul sau Stăpâna îl crede pe Sub, sau sclavul KG, că aceasta a fost într-adevăr singura modalitate de a scăpa de situația jenantă este o altă problemă.

 

Cureaua de castitate metalică pentru bărbați:

 

 

Centurile de castitate metalice pentru bărbați sunt semnificativ mai restrictive decât centurile de castitate pentru bărbați din plastic. Numai metalul rece și inflexibil face ca inima bărbaților iubitori de castitate să bată mai repede. Sunt disponibile numeroase centuri de castitate, iar gama o depășește cu mult pe cea a centurilor de castitate pentru bărbați din plastic. Acest lucru se datorează faptului că metalul este mult mai dur și mai rezistent decât materialele plastice convenționale, cum ar fi policarbonatul sau PVC-ul. Pe lângă modelele tubulare, există și adevărate corsete de penis din metal. Fie că este vorba de centuri de castitate cu plase, centuri de castitate cu grilaje sau centuri de castitate cu inele, cele mai imaginative centuri de castitate sunt realizate din metal.

 

Una dintre cele mai populare centuri de castitate care provoacă o adevărată teamă în cazul unor bărbați este așa-numita Poartă a Iadului. Aceasta se traduce prin "Porțile Iadului" și se referă la o construcție formată din diferite inele conectate printr-o curea de piele sau o tijă metalică. Inelul cu cel mai mare diametru este atașat ca inel de reținere în spatele testiculelor, în jurul axei penisului. Fiecare dintre inelele următoare măsoară cu un diametru ușor mai mic decât cel precedent, astfel încât glandul să fie închis ferm de ultimul inel chiar și atunci când nu este în erecție. Dacă purtătorul acestei cuști pentru penis este stimulat sexual, inelele "Porților Iadului" încep să doară foarte tare, ceea ce atenuează semnificativ plăcerea sexuală. Cei experimentați keyholder știu cum să-și țină sclavii KG cu această "Poartă a Iadului" pentru o perioadă lungă de timp exact între pofta arzătoare și durerea mizerabilă, de unde și numele distinctiv.

 

Centuri de castitate pentru bărbați cu cateter sau dilatator:

 

 

Unele centuri de castitate pentru bărbați permit introducerea în uretră a unui dop pentru penis (sceptrul prințului)sau a unui cateter. Un cateter permite urinarea și permite scurgerea spermei. Un dilatator, pe de altă parte, crește enorm tensiunea jocului. Unele centuri de castitate pentru bărbați au chiar și o țepușă fixă care se introduce atunci când sunt puse. Acest stimulent suplimentar aproape că îl poate scoate pe bărbat din minți, deoarece fiecare mișcare și fiecare mică erecție poate fi resimțită cu dublă intensitate.

 

Unele dintre centurile noastre de castitate din seria NoPacha sunt concepute astfel încât un dilatator să poată fi introdus ulterior, alimentând astfel dorința bărbatului împotriva voinței sale. Pe măsură ce umflătura crește, la fel și durerea din penis, care este adesea sporită de piroanele interne. Dacă durerea devine prea mare, uneori plăcerea dispare complet. Nu la fel se întâmplă în cazul utilizării unui dilatator, cu ajutorul căruia bărbatul devine doritor chiar și împotriva voinței sale, cel puțin până la un anumit punct. Dacă centurile de castitate cu dilatator sunt prea plictisitoare pentru tine, poți folosi și una cu un dilatator uretral. Cu toate acestea, acest tip de centură necesită o manevrare foarte delicată, deoarece nu pot fi excluse leziuni grave.

 

Centuri de castitate cu vibrator sau centuri de castitate cu curent de stimulare:

 

 

Bineînțeles, la MEO sunt disponibile și centurile de castitate cu vibrator sau opțiuni de conectare pentru dispozitive cu curent de stimulare. Ambele modele au ca scop creșterea plăcerii bărbatului și aducerea penisului la erecție, deși exact acest lucru ar vrea să fie evitat dacă este posibil. În special prin utilizarea unui TENS Gert, penisul poate fi stimulat până la pragul durerii - adesea în combinație cu un dilatator ca electrod. Bărbații foarte supuși se bucură să fie prinși în plăcerea lor de un orgasm imposibil, în timp ce topurile sadice găsesc plăcere în suferința controlabilă a subalternului lor.

 

Noua centură de castitate CELLMATE - centura de castitate controlată prin aplicație:

 

Cu CELLMATE Chastity Belt, trebuie să renunți complet la controlul asupra penisului tău, deoarece CELLMATE Chastity Belt este o centură de castitate electronică, controlată prin aplicație, pentru bărbatul supus! Partenerul tău controlează centura de castitate CELLMATE foarte simplu și fără o tehnologie dificilă, folosind o aplicație specială. Vă puteți aștepta la momente incitante nesfârșite alături de partenerul dvs. dominant, în care veți pierde complet controlul asupra penisului dvs. De exemplu, folosiți centura de castitate CELLMATE controlată de aplicația noastră în timp ce faceți cumpărături și lăsați partenerul dvs. să vă surprindă în vestiar. De asemenea, este deosebit de excitant și acasă, când partenerul tău are control complet asupra bărbăției tale. Indiferent dacă sunteți acasă, călătoriți, mergeți la cumpărături, faceți sport, faceți bondage sau chiar aveți o educație la distanță , centura de castitate CELLMATE de la MEO ® vă menține complet cast și penisul complet sub control datorită controlului ingenios al aplicației.

 

Cu centura de castitate CELLMATE pentru bărbați, nu contează unde vă aflați sau ce faceți. Cu centura de castitate CELLMATE cu control prin aplicație, keyholder (cel care are puterea cheii) poate decide dacă bărbatul supus poate fi eliberat din castitate. În combinație cu aplicația pentru Android și iOS, vă puteți configura cu ușurință un cont și puteți lega centura de castitate CELLMATE de ID-ul dvs. de utilizator.

 

Castitate anală:

 

Ca prin farmec, dispozitivul nostru de blocare butt plug, odată introdus, se desface larg - acum trebuie doar să îl blocați și să scoateți cheia. Fără cheie, "Anal Master" nu mai poate fi îndepărtată. Doar cu cheia, butt plug poate fi redus din nou la cea mai mică dimensiune și scos. Cea mai bună alegere atunci când vine vorba de un plug anal blocabil!

 

Blocaj electronic de timp pentru centurile de castitate:

 

Încuietoarea digitală MEOBOND vă va elibera doar după ce a trecut timpul setat. Permite un auto-bondage sau o castitate controlată în timp, fără scăpare & în siguranță. Încuietoarea noastră de timp MEOBOND ascunde în interior o adevărată tehnologie de vârf și poate fi atașată la aproape toate legăturile bondage sau centurile de castitate. În sfârșit, vă puteți trăi fanteziile supreme de auto-bondage și castitate, deoarece dispozitivul de blocare a timpului MEOBOND poate fi setat la minut, până la un maxim de 100 de ore. Toată lumea a visat la asta, iar MEO a făcut ca acest lucru să devină realitate! "Erotic Time Lock" este ușor de utilizat și infailibil în aplicarea sa, vă asigură ceea ce ați visat întotdeauna. Încuietoarea noastră poate rezista la o forță de tragere de 130 de kilograme, ceea ce o face perfectă pentru bondage-ul temporizat cu cătușe, cătușe de gleznă, bare de împrăștiere cu cătușe de gleznă, hamuri de bondage, cuști de castitate, centuri de castitate, călușari și chiar și plugul nostru anal blocabil.

 

Idei de jocuri BDSM cu o centură de castitate pe cap:

 

Iată câteva idei de joc care pot fi jucate atât de începătorii cu centura de castitate, cât și de jucătorii avansați KG. Amploarea și, prin urmare, pericolul pentru sănătate, crește de la sugestie la sugestie. Începătorii BDSM sunt sfătuiți să abordeze subiectul cu atenție.

 

Filme porno cu centura de castitate:

 

Top pune o cușcă de castitate la alegere pe Sub și amândoi se uită împreună la filme porno. Acest lucru îl excită enorm, iar Sub îl va implora în curând să îl elibereze din constrângerea poftei sale. Acest lucru poate fi folosit pentru a petrece o seară de dragoste împreună sau ca o priză pentru jocuri ulterioare.

 

Ieșiri cu o centură de castitate:

 

Se pune o centură de castitate pentru bărbați, confecționată dintr-un material dur, iar purtătorul trebuie să pună peste ea pantaloni strâmți. Apoi merg împreună la cumpărături și fac o plimbare lungă prin oraș. Chiar dacă doar câțiva trecători o observă, purtătorul KG va simți că toată lumea vede centura de castitate și se va simți foarte frumos umilit.

 

Excitare compulsivă:

 

Bărbatului legat i se impune o constrângere strictă a cuștii. În acest scop, partenera activă îi pune o cușcă pe el, care poate fi dotată cu electrozi și care permite utilizarea unui dilatator. Printr-o stimulare abilă, penisul bărbatului neajutorat, legat, este adus la erecție, ceea ce provoacă durere din cauza izolării în cușcă. Durerea alungă plăcerea până când Top stimulează din nou penisul închis. Alternând între electricitate și stimulare uretrală, plăcerea este alimentată, iar odată ce durerea este uitată, jocul poate începe din nou.

 

La cină cu prietenii:

 

Cei de la Top invită niște prieteni la cină seara. Când compania este completă, o centură de castitate este pusă pe Sub (centura noastră de castitate NoPacha este deosebit de recomandată aici) și arătată prietenilor. Umilitor și totuși extrem de excitant pentru bărbații supuși.

 

Orgasm forțat sau emasculare forțată:

 

Prostata este centrul sexual al bărbaților care determină ejacularea. Cu un dispozitiv CUMELOT, un stimulator de prostată adaptat la nevoile BDSM, prostata este stimulată până când sperma este stoarsă, fără a fi nevoie de plăcere sau de excitare. Acest lucru este, de asemenea, denumit orgasm de prostată sau eliberare forțată.

 

Ardei iute sau ghimbir pentru penis:

 

Penisul închis este deschis cu un dilatator uretral și se introduce în uretră o bucată de rădăcină de ghimbir decojită sau de ardei iute. Acest lucru înțeapă foarte mult, dar îi va da și plăcere persoanei tratate în acest fel, dacă este înclinată. Ca și în cazul jocului "excitare compulsivă", Top se poate asigura că Sub rămâne captiv în pofta sa prin excitare și negare abilă.

 

Stimularea uretrală:

Sonorizarea promite orgasme multiple! Sunetul sau jocul uretral sună dureros pentru cei neinițiați, dar poate fi, de asemenea, nebunește de excitant. Cu toate acestea, este nevoie de atenție pentru a face din ea o experiență plăcută.

 

Produse de îngrijire pentru centura de castitate:

 

Pentru penis:

 

 

Gelul lubrifiant fetiș PLOWBOY True Feel este perfect pentru întinderea anală, întinderea și, de asemenea, pentru purtătorii centurii de castitate, datorită ingredientelor de îngrijire. PLOWBOY True Feel este un gel lubrifiant grijuliu pentru bărbații pretențioși. Ingredientele testate și verificate, cum ar fi aloe vera și vitamina E, îngrijesc delicat și natural și oferă o senzație de catifelare în timpul sexului.

 

Curățarea centurii de castitate:

 

 

INSTACLEAN este prima alegere a comunității BDSM! Virușii și bacteriile patogene stau la pândă peste tot. Cu ajutorul spray-ului dezinfectant INSTACLEAN, un dezinfectant pentru mâini, vă puteți proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți de boli. Spray-ul nostru dezinfectant INSTACLEAN are un efect antimicrobian intensiv împotriva bacteriilor, ciupercilor și virușilor. Compatibilitatea cu multe materiale face din spray-ul dezinfectant INSTACLEAN un dezinfectant universal pentru centurile de castitate.

 

De unde puteți cumpăra o centură de castitate pentru bărbați? La www.meo.de

 

 

La www.meo.de veți găsi o varietate impresionant de mare de centuri de castitate pentru bărbați. Dacă sunteți în căutarea unei centuri de castitate pentru penis, atunci aruncați o privire! Vă sfătuim să nu vă construiți singuri o centură de castitate. Puteți comanda o centură de castitate online mult mai ușor, mai rapid și mai ieftin. Livrăm aproape fiecare model în cel mai scurt timp posibil, bineînțeles foarte discret și ambalat neutru.