De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

B-Vibe

Buletin informativ

B-Vibe 

Descoperiți următorul nivel de plăcere anală cu vibratoarele anale de înaltă calitate de la B-Vibe! Combinația dintre designul atent, materialele de înaltă calitate și tehnologia inovatoare asigură o experiență incomparabilă pe care o puteți retrăi din nou și din nou.

Afișează 1 - 10 din 10 elemente
Afișează 1 - 10 din 10 elemente

B-Vibe și, de asemenea, MEO sunt mărci bine cunoscute în lumea jucăriilor sexuale, specializate în jucării anale de înaltă calitate. B-Vibe este cunoscută pentru gama sa de produse inovatoare, care include dopuri anale cu telecomandă, bile anale și seturi de antrenament anal. B-Vibe este cunoscută pentru că folosește materiale de înaltă calitate și își confecționează adesea produsele din silicon prietenos cu corpul. Compania B-Vibe pune un mare accent pe furnizarea de informații detaliate și materiale educaționale despre sexul anal și sănătatea anală pentru a se asigura că utilizatorii produselor lor au o experiență sigură și plăcută. În plus, B-Vibe oferă kituri speciale pentru începători și utilizatori avansați, care conțin tot ce este necesar pentru antrenamentul pentru sex anal sau pentru stimularea anală. În colaborare cu educatori sexuali, B-Vibe oferă videoclipuri informative și sfaturi pe site-ul său.

 

O lume de senzații noi!

 

Descoperiți o lume de senzații noi, de la furnicături ușoare la valuri intense de plăcere. Vibratoarele noastre anale sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați și sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme.

 

Cu cea mai recentă generație a vibratoarelor noastre anale controlate prin aplicații, plăcerea poate fi sporită și mai mult. Fie că sunteți în cuplu sau singuri, aplicația noastră ușor de utilizat vă permite să alegeți setarea perfectă de vibrație sau chiar să vă creați propriul model de vibrație.

 

Vibratoarele noastre anale sunt, de obicei, rezistente la apă și sunt întotdeauna fabricate din materiale prietenoase cu corpul, astfel încât pot fi utilizate cu ușurință la duș sau în baie. Iar datorită vibrațiilor lor silențioase, pot fi folosite discret oricând și oriunde doriți.

 

Sunteți gata pentru o nouă călătorie a plăcerii? Explorează astăzi selecția noastră de vibratoare anale și găsește-ți plăcerea perfectă!

 

Vibratoare anale dintr-o privire:

 

Vibratoarele anale sunt jucării sexuale concepute special pentru stimularea și plăcerea anală. Ele pot fi folosite de persoane de toate genurile și sexualitățile și vin într-o varietate de forme, dimensiuni și stiluri.

 

Funcție: Vibratoarele anale vibrează, pulsează și se rotesc în diferite viteze și modele pentru a stimula anusul și numeroasele terminații nervoase de acolo. Multe persoane găsesc stimularea anală foarte plăcută și pot experimenta orgasme intense ca urmare. Unele modele sunt, de asemenea, special concepute pentru a stimula prostata (numită și punctul P) la bărbați, ceea ce poate duce la senzații deosebit de intense și satisfăcătoare.

 

Material: Vibratoarele anale sunt de obicei fabricate din materiale prietenoase cu corpul, cum ar fi siliconul, sticla sau oțelul inoxidabil. Siliconul este deosebit de popular, deoarece este moale, neporos și ușor de curățat. Prin urmare, este important să alegeți un material sigur și compatibil pentru corp.

 

Design: Vibratoarele anale sunt concepute pentru a fi sigure pentru utilizarea anală. De obicei, au un vârf rotunjit pentru o introducere ușoară și o bază sau un mâner larg pentru a preveni introducerea prea adâncă și pentru a facilita scoaterea. Unele vibratoare anale au, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi un design în formă de mărgele pentru o stimulare suplimentară, telecomenzi pentru un control ușor sau sunt chiar concepute pentru a fi purtate pentru perioade lungi de timp.

 

Mărime: Vibratoarele anale vin în multe dimensiuni diferite, de la modele mici și subțiri pentru începători la modele mai mari pentru utilizatorii avansați. Este important să alegeți o dimensiune care să fie confortabilă și sigură.

 

Utilizare: Un lubrifiant, cum ar fi Aquameo, trebuie aplicat întotdeauna înainte de a utiliza un vibrator anal, deoarece anusul în sine nu are o lubrifiere naturală. Este recomandat să folosiți un lubrifiant pe bază de apă, mai ales dacă jucăria este din silicon. Atunci când se introduce, trebuie să se procedeze întotdeauna încet și cu atenție și să se acorde atenție confortului.

 

Curățarea: Vibratoarele anale trebuie curățate temeinic după fiecare utilizare. Cele mai multe pot fi curățate cu apă caldă și săpun blând, deși unele materiale pot necesita metode speciale de curățare. Este important să urmați instrucțiunile de curățare ale producătorului pentru a asigura siguranța și longevitatea jucăriei.

 

Siguranță: Ca în cazul tuturor jucăriilor sexuale, siguranța este de o importanță capitală. Atunci când folosiți un vibrator anal, luați întotdeauna în considerare propriul confort și opriți orice activitate care vă provoacă durere sau disconfort. De asemenea, este important ca jucăria să aibă o bază sau un mâner suficient de larg pentru a nu putea fi introdusă prea adânc.

 

Vibratoarele anale pot fi un plus incitant și plăcut pentru viața sexuală, indiferent dacă sunt folosite singure sau împreună cu un partener. La fel ca în cazul tuturor jucăriilor sexuale, este important să aveți întotdeauna în vedere propriul confort și siguranță și să alegeți produse care sunt sigure și delicate cu corpul dumneavoastră.

 

Ce tipuri de vibratoare anale sunt disponibile în magazinul online MEO?

 

Vibratoarele anale vin în multe forme și dimensiuni diferite, concepute special pentru diferite tipuri de stimulare și plăcere. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri:

 

Vibratoare pentru prostată: aceste vibratoare sunt special concepute pentru stimularea prostatei, ceea ce poate duce la orgasme intense și adesea diferite. Aceste vibratoare au adesea o formă curbată sau înclinată pentru a ajunge mai bine la prostată. Unele modele au, de asemenea, o stimulare suplimentară a perineului.

 

Perle anale vibrante: Aceste vibratoare au un design sferic care oferă o stimulare suplimentară atunci când sunt introduse și retrase. Vibrațiile sporesc experiența senzorială și pot duce la o experiență și mai intensă atunci când sunt scoase în timpul orgasmului.

 

Vibratoare cu plug anal: Acestea sunt adesea mai mici și pot fi purtate pentru o perioadă mai lungă de timp. Sunt perfecte pentru cei care sunt începători în stimularea anală sau pentru cei care doresc să se bucure de o stimulare suplimentară în timpul preludiului sau al actului sexual.

 

Vibratoare anale gonflabile: Aceste vibratoare pot fi umflate după inserție pentru a crea o senzație de plenitudine. Acest lucru poate crește stimularea și este ideal pentru cei cărora le place să se întindă.

 

Vibratoare anale cu telecomandă: Aceste vibratoare pot fi controlate cu o telecomandă, ceea ce le face ideale pentru jocul cu un partener. De asemenea, pot fi folosite pentru o joacă discretă în public.

 

Vibratoare anale cu ventuză: Aceste vibratoare au o ventuză la bază, ceea ce le face ideale pentru jocul fără mâini. Ele pot fi atașate la o varietate de suprafețe.

 

Fiecare dintre aceste vibratoare oferă o experiență senzorială unică și are propriile avantaje și dezavantaje.

 

Cea mai recentă generație de vibratoare anale cu control prin aplicație:

 

Ultima generație de vibratoare anale de ultimă generație este complet avansată din punct de vedere tehnologic și oferă o serie de caracteristici și posibilități noi prin integrarea cu aplicațiile pentru smartphone. Iată câteva dintre cele mai importante:

 

Vibratoare anale controlate prin aplicații: acestea permit utilizatorilor să își controleze vibratorul anal prin intermediul unei aplicații pentru smartphone. Acest lucru extinde opțiunile pentru diferite moduri și intensități de vibrație și oferă o interfață foarte ușor de utilizat. Unele aplicații permit chiar crearea și salvarea propriilor modele de vibrații.

 

Vibratoare anale controlate de la distanță prin intermediul internetului: Controlul prin aplicații permite, de asemenea, utilizatorilor să își controleze vibratorul anal de oriunde au o conexiune la internet. Acest lucru înseamnă că partenerii care se află în orașe sau chiar țări diferite pot prelua controlul jucăriei și se pot bucura împreună de experiență.

 

Vibratoare anale interactive: Unele vibratoare anale controlate prin aplicații pot, de asemenea, interacționa în diferite moduri. De exemplu, pot răspunde la muzică și pot vibra în ritmul acesteia sau pot reacționa la atingerea sau mișcările telefonului. Acest lucru face ca experiența să fie și mai intensă și mai personală.

 

Confidențialitate și securitate: Vibratoarele anale controlate prin aplicații oferă adesea opțiuni îmbunătățite de confidențialitate și securitate. Utilizatorii pot seta parole pentru a-i împiedica pe alții să le acceseze aplicația, iar unele aplicații oferă chiar criptare end-to-end pentru a proteja datele utilizatorilor.

 

Ca întotdeauna, este important să țineți cont de preferințele personale și de confort atunci când alegeți vibratorul anal potrivit. Un vibrator anal controlat de o aplicație poate fi o modalitate excelentă de a vă extinde opțiunile de stimulare anală și de a descoperi o nouă dimensiune a plăcerii.