De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Vibratoare

Buletin informativ

Vibrator cu șocuri - Sex Gun

Dominant și dur, exact ca în filme! Sex fără inhibiții cu un gardian de închisoare sau cu un polițist în timpul unui control în trafic, noaptea... Sunt fantezii care te excită? Atunci pistolul nostru de sex extrem, un vibrator cu șocuri puternice, este alegerea potrivită pentru tine!

Mai multe informații

2791/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Dominantă și dură, exact ca într-un film! Sex fără inhibiții cu un gardian de închisoare sau cu un polițist în timpul unei opriri în trafic pe timp de noapte... Te excită aceste fantezii? Atunci pistolul nostru de sex extrem, un vibrator cu șocuri puternice, este alegerea potrivită pentru tine!

     

    Acest pistol fierbinte este dotat cu o tehnologie care asigură că poate oferi împunsături puternice atunci când este introdus pe cale anală sau vaginală. Designul incitant nu garantează doar un aspect marțial, ci și o manevrare ușoară în timpul următoarei sesiuni de viol BDSM. Puteți decide dacă doriți să folosiți pistolul sexual singur sau împreună cu partenerul dumneavoastră!

     

    Ce face pistolul de sex atât de special!

     

    Ce îl face atât de special? Fanteziile tale, bineînțeles! Sex pistol nu este un vibrator obișnuit, ci mai degrabă un vibrator de împingere în formă de pistol care te răsfață cu mișcări intense de împingere. Țeava dreaptă a pistolului vă va stimula până la orgasm, deoarece vă activează toate punctele de plăcere. Datorită formei la îndemână, puteți lua pistolul de sex din nou și din nou și să-l lăsați să vă pedepsească.

     

    Pistolul de sex este acționat cu ajutorul declanșatorului de pistol. Pur și simplu trageți și simțiți împingerile puternice, care sunt incredibil de fierbinți. Puteți alege dintr-un total de 4 viteze, de la fierbinte la extrem de fierbinte, trecând prin greu până la insuportabil

     

    Spre deosebire de un vibrator normal, care "doar" vibrează, arborele pistolului de sex se mișcă în sus și în jos, imitând mișcarea de împingere din timpul sexului. Această mișcare se simte foarte intens și poate fi controlată cu ușurință cu ajutorul declanșatorului pistolului.

     

    Iar punctul dvs. de plăcere va beneficia și el de aceste împingeri! De altfel, acest tip de stimulare este recomandat de experții MEO®, deoarece vă permite să experimentați orgasme și mai intense și chiar să obțineți un "orgasm fără mâini".

     

    Cum se utilizează pistolul sexual?

     

    Îmbunătățiți-vă experiența prin utilizarea Sex Pistol cu mâinile libere în poziție culcată sau în decubit dorsal. Pur și simplu fixați Sex Pistol cu o pernă și bucurați-vă de întreaga putere a împingerilor.

     

    Acest vibrator cu împingere profundă este aproape ca o mașină - conceput pentru a vă oferi satisfacție completă. Jucăria sexuală Soloplay de înaltă calitate Soloplay scoate cu adevărat la iveală toate atuurile pentru a vă oferi o experiență deosebit de versatilă și stimulantă în timpul sexului anal dominant și dur.

     

    Pistolul sexual este fabricat din silicon prietenos cu corpul, care oferă o senzație plăcută datorită suprafeței catifelate. Designul ergonomic promite o manevrare confortabilă. Puteți reîncărca pistolul de sex cu ajutorul cablului de încărcare USB inclus, pe care îl conectați la pistolul de sex.

     

    Vă rugăm să folosiți mult lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo, pentru a vă asigura că merge foarte bine și curățați pistolul de sex înainte și după utilizare cu spray-ul nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Vibrator cu șocuri într-un design de pistol
    • Dimensiuni: Dildo lungime 10 cm, diametru 3 cm, lungime totală 23,5 cm. Lungimea cursei 2 cm
    • 4 viteze de împingere
    • funcționare cu 1 buton (declanșator pistol).
    • Cablu de încărcare USB
    • Material: silicon, ABS
    • Vă rugăm să folosiți numai cu lubrifianți pe bază de apă.
    • Curățați cu spray VERYCLEAN înainte și după utilizare
    • Utilizare: Apăsați și mențineți apăsat butonul de pe trăgaci timp de trei secunde pentru a activa pistolul sexual. Apăsați scurt pentru a comuta între modurile de vibrație. Durata de viață a bateriei aprox. 50 de minute, timp de încărcare aprox. 2 ore.
    • Priză de încărcare ascunsă pentru cablul USB, rezistent la praf și stropi.

    Descărcați

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Wow!!!!

    Wow, my wife and I have just used this and well, her waves of orgasns virtually woke the neighborhood up even though she was biting her pillow. Yes many settings but the constant one is her fave. A must buy item. "Every woman should have one of these, you can't stop cumming and you don't want it to stop either. But it winds you up, so much that you will need a penis at hand, no good for solo usage, excellent for couples. If a woman can't come with this product there is NO hope." Quote by my wife. Guys you have no need to be jealous of stuff like this it is an aid that bonds you.

      Evaluare 

      Geiles Kopfkino

      Fand’s total geil mit einer Knarre gefi**** zu werden. Totales Kopfkino

        Evaluare 

        WOW WOW WOW

        WOW wer hätte das gedacht was für ein Kraftpaket das ist!!!! Ganz ehrlich - ich nutze ihn anal als Sextoy und es bringt mich jedes mal fast um :-))) herkömliche Stoßvibratoren können da bei weitem einpacken!

        • 0 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Vibrator cu șocuri - Sex Gun

        Vibrator cu șocuri - Sex Gun

        Dominant și dur, exact ca în filme! Sex fără inhibiții cu un gardian de închisoare sau cu un polițist în timpul unui control în trafic, noaptea... Sunt fantezii care te excită? Atunci pistolul nostru de sex extrem, un vibrator cu șocuri puternice, este alegerea potrivită pentru tine!

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: