De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Gel lubrifiant

Buletin informativ

Gel lubrifiant 

Cu gama noastră de geluri anale și lubrifiante de înaltă calitate, totul rămâne frumos și neted și minunat de alunecos. Vreți să fiți siguri că totul decurge fără probleme în timpul sexului? MEO oferă o gamă largă de lubrifianți și lubrifianți pentru a vă asigura că fiecare punct culminant este de neuitat.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 26 elemente
Afișează 1 - 12 din 26 elemente

Tot ce trebuie să știți despre lubrifianți:

Lubrifianții sunt produse concepute pentru a îmbunătăți experiența sexuală sau pentru a reduce disconfortul în timpul activităților intime. Există multe motive pentru care ați putea dori să folosiți un lubrifiant și există diferite tipuri de lubrifianți pentru diferite nevoi.

Avantajele utilizării gelurilor lubrifiante:

  • Mai multă plăcere în timpul sexului: Lubrifianții pot face experiența sexuală mai plăcută prin reducerea fricțiunii și creșterea senzațiilor.
  • Confort sporit: Lubrifianții pot ajuta la reducerea disconfortului în timpul sexului, mai ales dacă suferiți de uscăciune vaginală, care poate fi cauzată de schimbările hormonale, de medicamente sau de menopauză.
  • Reducerea riscului de rănire: Lubrifianții pot reduce riscul de rănire care poate apărea din cauza uscăciunii sau a fricțiunii, cum ar fi rupturile și fisurile.
  • Compatibilitatea cu prezervativele: Unii lubrifianți pot fi utilizați fără probleme cu prezervativele, ceea ce îi face o modalitate eficientă de a preveni sarcina și infecțiile cu transmitere sexuală.


Care sunt diferitele tipuri de lubrifianți?


Pe scurt, lubrifianții sporesc plăcerea sexuală, cresc confortul, reduc riscul de rănire și sunt compatibili cu prezervativele. Există diferite tipuri de lubrifianți, inclusiv pe bază de apă, pe bază de silicon, pe bază de ulei, hibrizi, aromatizați și încălzitori/răcoritori. Este important să alegeți lubrifiantul potrivit pentru nevoile dumneavoastră, ținând cont de eventualele alergii, sensibilități ale pielii și compatibilitatea produsului.

Ce lubrifianți sunt recomandați pentru sexul anal?

Pentru sexul anal, este recomandat să folosiți un lubrifiant special conceput pentru sexul anal, deoarece anusul nu este la fel de umed în mod natural ca vaginul. Cei mai buni lubrifianți pentrusexul anal sunt cei care sunt groși, de lungă durată și au o vâscozitate mai mare, ceea ce reduce frecarea și fisurile în timpul penetrării.

Lubrifianții pe bază de apă sunt o alegere populară pentru sexul anal, deoarece se spală ușor și sunt compatibili cu majoritatea jucăriilor sexuale și prezervativelor. Cu toate acestea, se pot usca rapid și trebuie reaplicați frecvent.

Lubrifianții pe bază de silicon sunt o altă opțiune populară pentru sexul anal, deoarece durează mai mult și nu se usucă la fel de repede ca lubrifianții pe bază de apă. De asemenea, sunt sigure pentru a fi utilizate cu majoritatea prezervativelor și jucăriilor sexuale. Cu toate acestea, sunt uneori mai greu de îndepărtat decât lubrifianții pe bază de apă și nu ar trebui să fie utilizați cu jucării sexuale din silicon.

Există, de asemenea, lubrifianți hibrizi care combină lubrifianții pe bază de apă și pe bază de silicon pentru a oferi beneficiile ambelor. De obicei, acești lubrifianți pot fi utilizați în siguranță cu prezervative și cu majoritatea jucăriilor sexuale.

Lubrifianții pe bază de ulei trebuie evitați cu orice preț în timpul sexuluianal, deoarece pot distruge prezervativele din latex și pot crește riscul de infecții cu transmitere sexuală. Lubrifianții pe bază de ulei sunt, de asemenea, dificil de curățat și pot păta țesăturile.

În general, este important să alegeți un lubrifiant special conceput pentru sexul anal și să îl aplicați cu generozitate pentru a asigura o experiență confortabilă și plăcută.

Ce lubrifianți sunt recomandați pentru fisting recomandate?

fisting este o activitate sexuală care implică introducerea unei mâini sau a unui pumn în vagin sau în rect și necesită un lubrifiant special conceput pentru acest tip de sex. Lubrifianții pentru fisting sunt, de obicei, mai groase și de durată mai lungă decât alți lubrifianți, deoarece trebuie să asigure o lubrifiere adecvată pe o perioadă mai lungă de timp și pentru penetrări mai profunde.

Unii dintre cei mai frecvent utilizați lubrifianți pentru fisting sunt:

1. J-Lube: J-Lube este o pulbere care poate fi amestecată cu apă pentru a obține un lubrifiant gros și alunecos. Acesta este foarte popular în fisting Comunitate deoarece durează mult timp și oferă o lubrifiere optimă. Cu toate acestea, poate deveni puțin murdar atunci când se amestecă și se aplică.

2. Crisco: Crisco este o grăsime vegetală care este adesea folosită ca lubrifiant pentru fisting. Este groasă și de lungă durată și asigură o lubrifiere suficientă pentru fisting. Cu toate acestea, Crisco nu este sigur de utilizat cu prezervative din latex și poate freca pe textile.

3. Lubrifianți pe bază de silicon: Lubrifianții pe bază de silicon sunt, de asemenea, potriviți pentru fisting , deoarece sunt de lungă durată și oferă multă lubrifiere. Cu toate acestea, nu sunt sigure pentru utilizarea cu jucării sexuale din silicon și pot fi mai greu de curățat decât alte tipuri de lubrifianți.

4. Lubrifianți pe bază de apă: Lubrifianții pe bază de apă pot fi utilizați pentru fisting , dar nu durează la fel de mult ca alte tipuri de lubrifianți. Cu toate acestea, sunt ușor de curățat și sunt compatibile cu majoritatea jucăriilor sexuale și prezervativelor.

5. LE FIST: Cu LE FIST puteți fi penetrată fără nicio durere. LE FIST este o cremă specială cu o consistență specială care creează un efect de alunecare excelent și de lungă durată. LE FIST seduce prin consistența sa mătăsoasă, formula inodoră și senzația de alunecare extrem de durabilă.

6. LET'S FUCK: LET'S FUCK este o cremă lubrifiantă cu proprietăți amorțitoare/calmante datorită unei combinații speciale de ingrediente. Ideală pentru toate tipurile de jocuri extreme de întindere anală sau pentru a vă pregăti pentru un dildo mare sau fisting.

Atunci când alegeți un gel lubrifiant pentru fisting, este important să luați în considerare factori precum vâscozitatea, durata de aplicare și compatibilitatea cu jucăriile sexuale și prezervativele, dacă este cazul. De asemenea, este important să comunicați cu partenerul dvs. și să folosiți mult lubrifiant pentru a asigura o experiență sigură și plăcută.

Ce lubrifianți sunt recomandați pentru jucării sexuale?

Când vine vorba de lubrifianți pentru jucării sexuale, este important să alegeți un lubrifiant care este compatibil cu materialul jucăriei dvs. sexuale. Folosirea unui lubrifiant greșit vă poate deteriora jucăria sexuală sau îi poate scurta durata de viață.

Iată câteva tipuri de lubrifianți care sunt potriviți pentru materialele obișnuite ale jucăriilor sexuale:


Atunci când folosiți o jucărie sexuală, este important să aplicați lubrifiantul cu generozitate pentru a asigura o experiență confortabilă și plăcută. De asemenea, este important să vă curățați bine jucăria sexuală după fiecare utilizare cu spray-ul nostru VERYCLEAN pentru a preveni acumularea de bacterii. De asemenea, vă rugăm să luați în considerare și utilizarea produsului nostru foarte util Lube Shooter spray!