De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

human pup Play - Gag

Buletin informativ

human pup Play - Gag 

Cățelul tău are nevoie de cățelul potrivit? Puteți găsi un căluș cu sau fără os la MEO. MEO este prima alegere atunci când vine vorba de căluțul potrivit.

Afișează 1 - 7 din 7 elemente
Afișează 1 - 7 din 7 elemente

Bone gags sunt un tip de accesoriu fetiș folosit în subcultura BDSM a omului human pup Play sunt folosite. În acest context, un bone gag este un accesoriu care seamănă cu un os de câine și este folosit pentru a restricționa capacitatea purtătorului de a comunica.

De obicei, bone gags constau într-o bucată solidă, cilindrică sau ovală de material, adesea din plastic sau cauciuc, care este plasată în gură și fixată în jurul capului cu curele. Scopul călușului este de a introduce în scenariu un sentiment de transfer de putere și de supunere, precum și de a restricționa vorbirea purtătorului și de a crește sentimentul de a fi la mila celorlalți.

Este important de reținut că utilizarea călușelor în sesiunile BDSM trebuie să fie întotdeauna consensuală și convenită în prealabil între toate părțile implicate. De asemenea, ar trebui să se stabilească o comunicare adecvată și cuvinte de siguranță pentru a se asigura că toți participanții se simt confortabil și în siguranță în timpul unei sesiuni.

Pe scurt, bone gags sunt un tip special de accesorii fetișiste utilizate în human pup Play și, la fel ca în cazul tuturor activităților BDSM, este important să le folosiți cu grijă și respect pentru toți cei implicați.