De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Categorii

Buletin informativ

Informații de livrare

 

Momentul în care poate avea loc livrarea depinde de articolul în cauză. Dacă nu sunt afișate informații de livrare în vizualizarea detaliată a articolului, vom livra la câteva zile după primirea comenzii dumneavoastră. Termenul exact de livrare depinde de factori suplimentari, cum ar fi disponibilitatea bunurilor.

Practic, aveți diverse opțiuni pentru a influența data de livrare:


Livrare expres:

 

Cu livrarea expres, puteți primi pachetul chiar a doua zi.


Livrare la data dorită:

 

Dacă nu vă grăbiți atât de tare, dar doriți să vă fie livrată marfa la o dată dorită, vă putem oferi și acest lucru.

 

În Centrul nostru de asistență veți găsi, de asemenea, informații despre următoarele subiecte: Costuri de expediere, export, discreție și rapoarte de daune.

 

 

Informații privind termenul de livrare

 

Articolele noastre sunt, de obicei, disponibile pentru livrare imediată. Cu toate acestea, există diferite termene de livrare posibile. În funcție de articolul selectat, timpii de livrare pot fi de 3-5 zile, în cazuri rare și excepționale de până la 8-10 săptămâni.

Vă rugăm să țineți cont, de asemenea, de informațiile privind livrarea expresă sau livrarea la data dorită.

 

 

Serviciul expres

 

Comandat astăzi, livrat în cel mai scurt timp posibil

 

Cu livrarea expres, puteți primi coletul cel mai devreme a doua zi.


Pur și simplu selectați serviciul în timpul procesului de comandă. Plătiți doar o singură suprataxă pentru fiecare comandă. Suprataxa depinde de greutatea transportului și de destinație. În plus, se aplică costurile de expediere obișnuite.

 


 

 

Costuri de expediere

 

MEO dorește ca dumneavoastră să faceți cumpărături într-un mod relaxat și să primiți produsele comandate rapid, ieftin și în siguranță. De aceea, am făcut condițiile noastre de expediere cât mai simple și mai transparente pentru dumneavoastră:

 

Prin autentificarea cu numele de utilizator și parola dumneavoastră sau după ce v-ați înregistrat pentru prima dată, veți vedea costurile de transport actuale în coșul dumneavoastră de cumpărături. În acest fel, știți înainte de a cumpăra dacă și cât de mari vor fi costurile de expediere.

 

Livrare în afara Germaniei

 

Livrăm în toată lumea - în toate țările

 

Timpii de livrare standard (expediere prin UPS sau UPS Express) sunt de aprox. 2-3 zile în Uniunea Europeană și de aprox. 5 zile pentru toate celelalte țări. Timpul exact de livrare depinde de factori suplimentari, cum ar fi disponibilitatea bunurilor.

Discreție - fără probleme prin vamă

În Uniunea Europeană, produsele și serviciile sunt supuse TVA. MEO trebuie să perceapă TVA-ul german pentru expedierile către toate țările din Uniunea Europeană din cauza legilor aplicabile. Valoarea TVA pentru toate comenzile expediate la o adresă de livrare din Uniunea Europeană va fi listată pe ultima pagină a comenzii dumneavoastră, pe confirmarea comenzii prin e-mail și pe factura anexată la livrare. Prețul în euro afișat pe site-ul web B2C pentru clienții cu reședința în UE include TVA.

 

Pentru comenzile din țări din afara UE, folosim liste de prețuri diferite, separate (de exemplu, lista de prețuri Elveția). Aici nu este indicată nicio taxă pe valoarea adăugată.

 

Vă rugăm să rețineți că comenzile pentru livrări în afara Uniunii Europene pot fi supuse unor taxe și taxe vamale specifice fiecărei țări.

 

Formularele vamale pentru scrisori și colete către țări din afara UE enumeră valoarea articolelor incluse în livrare în funcție de tipul de produs. Vama poate deschide scrisorile și coletele pentru inspecție, noi nu avem niciun control asupra acestui lucru. Atunci când vă expediați comanda în afara UE, taxele vamale sau de import sunt, de obicei, percepute odată ce pachetul ajunge în țara dumneavoastră. Taxele de vămuire sunt pe cheltuiala dvs.; nu avem niciun control asupra acestor taxe și nu putem prezice valoarea lor. Reglementările vamale variază considerabil de la o țară la alta. Dacă doriți mai multe informații în acest sens, cel mai bine este să contactați biroul vamal local. Vă rugăm să rețineți că, în calitate de importator, trebuie să respectați reglementările țării respective.

 

MEO recomandă UPS ca furnizor de servicii de transport pentru o expediere discretă, rapidă și sigură .

 

Discreție

 

DISCREȚIA este foarte importantă pentru noi, la MEO. De ani de zile avem experiență în livrarea către persoane cu funcții înalte, personalități publice, politicieni și VIP-uri.

 

Livrarea de colete:

 

Toate coletele MEO sunt livrate prin poștă sau UPS, ambalate neutru, cu informații discrete despre expeditor. Nimeni nu poate spune ce se află în colet. Coletele noastre sunt ambalate solid și sigur, iar pe coletele noastre nu există publicitate. Confidențialitatea dvs. este aproape de inimile noastre!

 

Bineînțeles, vom face livrări și la adresele dorite, la alegerea dumneavoastră (de exemplu, la stațiile de ambalare, la birou sau la casa unui prieten).

 

Datele dvs. personale:

 

Datele dumneavoastră personale sunt în siguranță cu MEO! Protecția și securitatea datelor sunt de mare importanță pentru noi. Prin competența angajaților noștri în materie de protecție a datelor și prin optimizarea constantă a tuturor principiilor tehnice de securitate, MEO îmbunătățește în permanență și securitatea datelor dumneavoastră. Puteți găsi mai multe informații pe paginile noastre privind protecția datelor. Fiecare angajat MEO este obligat prin contract să respecte liniile directoare privind protecția datelor.

 

Extrasul de cont al cardului de credit:

 

Pe extrasul de cont al cardului de credit nu vor apărea informații despre produsele pe care le-ați achiziționat.

 

Publicitate:

 

Nu veți primi publicitate din partea noastră, nici prin e-mail, nici prin scrisoare - cu excepția cazului în care ați comandat în mod expres acest lucru în profilul dumneavoastră (Datele mele - MEO-ul meu).

 

Data dorită de livrare

 

Vă vom livra toate articolele în ziua dorită de dumneavoastră. Livrarea se va face în a 3-a sau a 5-a zi lucrătoare de la primirea comenzii dvs. telefonice sau online, în funcție de articol.

În timpul procesului de comandă, selectați livrarea la data dorită și comunicați-ne data preferată.

Pentru articolele care sunt trimise prin poștă sau UPS, puteți selecta o dată de livrare dorită de luni până vineri. Din păcate, nu avem nicio influență asupra livrării de dimineață sau după-amiază.

 

Livrări deteriorate

 

Vă vom ambala comanda cât mai bine posibil. Pentru expediere folosim cutii de carton sigure și certificate. Cu toate acestea, în cazul în care apar daune, vă rugăm să refuzați acceptarea dacă daunele sunt vizibile imediat și să solicitați returnarea expedierii la expeditor. Vă rugăm să ne informați cu privire la expedierile deteriorate.

MEO Vertriebs GmbH

Lise-Meitner-Str. 9
D-45699 Herten

E-mail: [email protected]
Fax: +49 (0) 2366 500510