De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

BDSM Bondage

Buletin informativ

BDSM Bondage 

Magazinul MEO BDSM Online Shop este unul dintre cele mai importante magazine din lume pentru legături de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de cătușe, cătușe de gleznă, călușei, hamuri, cătușe pentru ochi și măști din piele, neopren și alte materiale inovatoare, precum și restricții unice și accesorii bondage pe care nu le veți ...

Magazinul MEO BDSM Online Shop este unul dintre cele mai importante magazine din lume pentru legături de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de cătușe, cătușe de gleznă, călușei, hamuri, cătușe pentru ochi și măști din piele, neopren și alte materiale inovatoare, precum și restricții unice și accesorii bondage pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 48 elemente
Afișează 1 - 12 din 48 elemente

MEO's BDSM Online Shop a fost unul dintre cele mai importante magazine din lume pentru legături BDSM de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de cătușe, cătușe de gleznă, călușari, hamuri și hamuri BDSM, legături pentru ochi, pilule și măști din piele, măști din neopren și alte materiale inovatoare, precum și restricții bondage unice și accesorii bondage pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva.

Legături BDSM din piele de la MEO:

RestricțiileBDSM din piele sunt o alegere comună în BDSM și bondage, deoarece sunt durabile, versatile și, nu în ultimul rând, estetice. Mijloacele de constrângere BDSM din piele vin în diferite forme, de exemplu ca cătușe, gulere, curele și hamuri. De obicei, acestea sunt reglabile și pot fi adaptate la diferite tipuri de corp și dimensiuni. Cătușele din piele BDSM pot fi, de asemenea, echipate cu elemente suplimentare, cum ar fi țepi, nituri sau inele.

Cătușe BDSM din oțel de la MEO:

RestricțiileBDSM din oțel sunt, de asemenea, o alternativă populară, în special pentru cei care preferă o experiență bondage mai intensă și mai restrictivă. Restricțiile metalice, cum ar fi cuștile de cap, sunt de obicei fabricate din oțel durabil și vin într-o varietate de forme, inclusiv cătușe, gulere BDSM și bare de răspândire bondage. Deși sunt, de obicei, mai puțin flexibile decât cătușele din piele, ele oferă o formă sigură și rigidă de bondage.

Alte legături BDSM de la MEO:

Alte materiale folosite pentru imobilizările BDSM includ lemn, plastic, frânghie, bandă și țesătură. Rope bondage, cunoscută și sub numele de shibari bondage, este o formă de artă tradițională japoneză care folosește modele complicate de frânghie pentru a lega și a imobiliza corpul.Bondage-ul BDSM realizat din țesături textile, cum ar fi cămășile de forță și eșarfele de mătase, poate fi o formă de constrângere mai plăcută și mai confortabilă.

Important de știut:

Bondage-ul și BDSM-ul ar trebui să fie practicate întotdeauna de comun acord și ținând cont de regulile de siguranță. Comunicarea, cercetarea și educația corespunzătoare cu privire la tehnicile sigure și la variațiile BDSM sunt importante pentru a evita rănirile sau vătămările. De asemenea, este important să se utilizezelegături BDSM realizate din materiale de înaltă calitate care nu vor afecta sau provoca disconfort utilizatorului.

Meșterii și șelarii noștri experimentați realizează legături BDSM, inclusiv următoarele:

 • Cătușe de MEO - sunt de obicei fabricate din metal, neopren, piele sau imitație de piele vegană și sunt folosite pentru a imobiliza încheieturile mâinilor.
 • Cătușe de gleznăde la MEO - similare cătușelor de mână, dar folosite pentru a lega gleznele.
 • Gulere BDSM - sunt de obicei fabricate din piele sau metal și restricționează mișcarea gâtului.
 • Bare de împrăștiere de la MEO - sunt fabricate din metal sau lemn și sunt folosite pentru a depărta picioarele sau brațele.
 • Hogties sau hogtie restraints - o combinație de legături la încheietura mâinii și la gleznă care restricționează mișcarea și creează o poziție aplecată.
 • Frânghii de bondage - Frânghiile sunt folosite pentru a imobiliza corpul în moduri simple sau în modele complicate.
 • Bondage de suspendare - Frânghiile sau alte mijloace de constrângere sunt folosite pentru a suspenda corpul.
 • Benzi pentru ochi - sunt de obicei confecționate din material textil sau piele și sunt folosite pentru a restricționa vederea.
 • Ball g ag - o formă de căluș în care o minge sau un alt obiect este plasat în gură pentru a restricționa comunicarea.
 • Bite gag - un tip de căluș care seamănă cuo frâu de cal și este folosit pentru a restricționa vorbirea și mișcarea maxilarului.
 • Gagul inelar- un căluș care are o deschidere în formă de inel pentru a restricționa vorbirea și mișcarea maxilarului.
 • Botnițe - sunt de obicei din piele sau cauciuc și sunt folosite pentru a reduce comunicarea și mișcarea gurii.
 • Măști BDSM - sunt de obicei confecționate din piele sau latex și restricționează vederea, vorbirea și mișcarea capului.
 • Jachete de forță - un tip de jachetă cu mâneci lungi care sunt legate sau cu catarame pentru a restricționa mișcarea brațelor.
 • Brățări - funcționează în mod similar cu cămășile de forță, dar brațele sunt legate la spate.
 • Mănuși Bondage Mitts - un tip de mănușă care restricționează utilizarea mâinilor.
 • Manșete de suspendare - restricții speciale concepute pentru bondage prin suspendare.
 • Cătușe pentru coapse - similare cucătușele pentru glezne, dar concepute pentru coapse.
 • Centuri de talie - sunt de obicei din piele și sunt folosite pentru a restricționa mișcarea taliei și a șoldurilor.
 • Curele pentru piept - sunt de obicei confecționate din piele și restricționează mișcarea pieptului.
 • Dispozitivede imobilizare aîncheieturilor/coapselor - un tip de dispozitiv de imobilizare care leagă încheieturile mâinilor de coapse și restricționează mișcarea ambelor.
 • Cătușe pentru gât (coliere de postură) - acest tip de guler BDSM lat restricționează mișcarea gâtului.
 • Corsete - un tip de articol de îmbrăcăminte care restricționează mișcarea părții superioare a corpului.
 • Cătușe de pat - cătușe de mână și cătușe degleznă care sunt atașate de cadrul patului pentru a restricționa mișcarea membrelor.
 • Cătușe deușă- cătușe atașate de cadrul ușii pentru a restricționa mișcarea brațelor sau a mâinilor.
 • Restricții la nivelulîntre picioare - frânghii legate în jurul zonei între picioare pentru a crea presiune și senzație.
 • Cuști pentru penis - un tip de imobilizare care înconjoară penisul pentru a restricționa mișcarea și senzația.
 • Centura de castitate - un dispozitiv care închide organele genitale pentru a restricționa activitatea sexuală.
 • Paturi cu vid - un tip de pat care înconjoară corpul într-un mod etanș la vid.
 • Plug anal blocabil - o jucărie sexuală care se introduce în anus pentru a-l stimula și bloca.
 • Cârliganal - un tip de cârlig care se introduce în anus și se atașează la frânghii sau alte mijloace de constrângere.
 • Humbler de MEO - un tip foarte special de constrângere care limitează mișcarea picioarelor și creează o poziție de îngenunchere.
 • Blocaj de timp - pentru auto-reținere electronică și auto-legare! Blocajul digital cu timp MEOBOND vă eliberează numai după ce a expirat timpul setat. Acesta permite o auto-sechestrare sau o castitate controlată în timp, fără scăpare și sigură.


Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați dispozitive de constrângere BDSM?

Cumpărarea de dispozitive de constrângere BDSM sau de accesorii de bondage trebuie să fie bine gândită pentru a vă asigura că achiziționați echipamente sigure și de calitate, care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Iată câțiva factori importanți de luat în considerare:

 • Siguranța: Siguranța ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc atunci când cumpărați echipament BDSM și legături din piele. Asigurați-vă că echipamentul este fabricat din materiale de calitate, are o construcție robustă și este sigur. Citiți cu atenție recenziile și descrierile produselor și alegeți produse de la producători de renume, cum ar fi compania germană MEO, care are o experiență solidă din 1997.
 • Material: Când vine vorba de echipamente BDSM și de legături din piele, materialul este important. Pielea este o alegere populară pentru legăturile BDSM datorită durabilității, rezistenței și esteticii sale. Cu toate acestea, este important de știut că unele persoane pot avea alergii la piele. Prin urmare, realizăm, de asemenea, multe dintre produsele noastre din alte materiale, cum ar fi imitația de piele vegană, silicon, metal și frânghie.
 • Confort: Confortul este un alt aspect important atunci când cumpărați echipament BDSM și legături din piele. Asigurați-vă că echipamentul este conceput pentru a fi confortabil atât pentru cel care îl poartă, cât și pentru partener. De exemplu, alegeți legături BDSM care sunt căptușite sau reglabile pentru a asigura o potrivire confortabilă.
 • Funcționalitate: Fiți atenți la utilizarea prevăzută a echipamentului BDSM și a legăturilor din piele. Unele accesorii BDSM sunt destinate doar anumitor activități sau tipuri de bondage, așa că este important să alegeți echipamente care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. De exemplu, unele legături BDSM sunt concepute exclusiv ca accesorii pentru un anumit tip de mobilier BDSM sau pentru o anumită poziție de bondage.
 • Durabilitate: Echipamentele BDSM și legăturile de bondage din piele trebuie să fie durabile și să poată rezista la o utilizare regulată. Asigurați-vă că echipamentul este bine făcut, are cusături puternice și este proiectat să dureze. Echipamentele ieftine sau prost făcute se pot rupe sau rupe cu ușurință, ceea ce poate fi periculos în bondage.
 • Curățarea și întreținerea: Este important să curățați și să întrețineți echipamentul BDSM și legăturile din piele în mod corespunzător pentru a le asigura longevitatea și siguranța. Asigurați-vă că echipamentul este ușor de curățat și dezinfectat și urmați instrucțiunile MEO pentru îngrijire.
 • Consimțământul: Sesiunile BDSM necesită consimțământul entuziast și informat al tuturor celor implicați. Discutați deschis și sincer cu partenerul dvs. despre dorințele și limitele dvs. și alegeți echipamente care să fie în concordanță cu interesele dvs. reciproce.


Achiziționarea echipamentelor BDSM și a legăturilor din piele necesită o analiză și o cercetare atentă pentru a asigura o experiență sigură și plăcută. Dacă acordați prioritate siguranței, confortului, funcționalității, durabilității și comunicării, puteți găsi produsele perfecte pentru nevoile dvs. aici, în magazinul online BDSM MEO. Dacă aveți nevoie de sfaturi, echipa noastră instruită de servicii pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta.