De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

BDSM Bondage

Buletin informativ

BDSM Bondage 

Magazinul MEO BDSM Online Shop este unul dintre cele mai importante magazine din lume pentru legături de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de cătușe, cătușe de gleznă, călușei, hamuri, cătușe pentru ochi și măști din piele, neopren și alte materiale inovatoare, precum și restricții unice și accesorii bondage pe care nu le veți ...

Magazinul MEO BDSM Online Shop este unul dintre cele mai importante magazine din lume pentru legături de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de cătușe, cătușe de gleznă, călușei, hamuri, cătușe pentru ochi și măști din piele, neopren și alte materiale inovatoare, precum și restricții unice și accesorii bondage pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 51 elemente
Afișează 1 - 12 din 51 elemente

Magazinul online BDSM MEO este unul dintre cele mai importante magazine din lume pentru legături BDSM de înaltă calitate încă din 1997. Producem o gamă largă de cătușe, cătușe pentru glezne, călușari, hamuri și hamuri BDSM, legături pentru ochi, pilule și măști din piele, măști din neopren și alte materiale inovatoare, precum și restricții bondage unice și accesorii bondage pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva.

Legături BDSM din piele de la MEO:

Restricțiile BDSM din piele sunt o alegere comună în BDSM și bondage, deoarece sunt durabile, versatile și, nu în ultimul rând, estetice. Mijloacele de constrângere BDSM din piele sunt disponibile în diverse forme, de exemplu, sub formă de cătușe, gulere, curele și hamuri. De obicei, acestea sunt reglabile și pot fi adaptate la diferite tipuri de corp și dimensiuni. De asemenea, legăturile din piele BDSM pot fi prevăzute cu elemente suplimentare, cum ar fi țepi, nituri sau inele.

Cătușe BDSM din oțel de la MEO:

Restricțiile BDSM din oțel sunt, de asemenea, o alternativă populară, în special pentru cei care preferă o experiență bondage mai intensă și mai restrictivă. Restricțiile metalice, cum ar fi cuștile de cap, sunt de obicei fabricate din oțel durabil și sunt disponibile în diverse forme, cum ar fi cătușele, gulerele BDSM și barele de răspândire bondage. Deși sunt, în general, mai puțin flexibile decât legăturile din piele, ele oferă o formă sigură și rigidă de constrângere.

Alte mijloace de constrângere BDSM de la MEO:

Alte materiale folosite pentru imobilizările BDSM includ lemnul, plasticul, frânghia, banda și țesătura. Rope bondage, cunoscută și sub numele de Shibari bondage, este o formă de artă tradițională japoneză în care se folosesc modele complicate de frânghie pentru a lega și a imobiliza corpul. Mijloacele de constrângereBDSM realizate din țesături textile, cum ar fi cămășile de forță și eșarfele de mătase, pot fi o formă mai plăcută și mai confortabilă debondage.

Important de știut:

Bondage-ul și BDSM-ul trebuie practicate întotdeauna cu consimțământ reciproc și în conformitate cu normele de siguranță. Comunicarea, cercetarea și educația corespunzătoare cu privire la tehnicile sigure și la variantele BDSM sunt importante pentru a evita rănirile sau vătămările. De asemenea, este important să se utilizezelegături BDSM realizate din materiale de înaltă calitate care nu vor cauza răni sau disconfort utilizatorului.

Meșterii și șelarii noștri experimentați produc, printre altele, următoarele legături BDSM:

 • Cătușe de la MEO - acestea sunt de obicei fabricate din metal, neopren, piele sau imitație de piele vegană și sunt folosite pentru a imobiliza încheieturile mâinilor.
 • Cătușe pentru gleznede la MEO - similare cătușelor de mâini, dar folosite pentru a lega gleznele.
 • Gulere BDSM - sunt de obicei fabricate din piele sau metal și restricționează libertatea de mișcare a gâtului.
 • Bare de împrăștiere de la MEO - sunt fabricate din metal sau lemn și sunt folosite pentru a depărta picioarele sau brațele.
 • Hogties sau hogtie restraints - o combinație de legături la încheietura mâinii și la gleznă care restricționează mișcarea și creează o poziție aplecată.
 • Frânghii de bondage - Frânghiile sunt folosite pentru a lega corpul în modele simple sau complicate.
 • Bondage de suspendare - Se folosesc frânghii sau alte mijloace de constrângere pentru a suspenda corpul.
 • Benzi pentru ochi - sunt de obicei confecționate din material textil sau piele și sunt folosite pentru a restricționa vederea.
 • Ball g ag - o formă de căluș în care o minge sau un alt obiect este plasat în gură pentru a restricționa comunicarea.
 • Bite gag - un tip de căluș care seamănă cuo frâu de cal și este folosit pentru a restricționa vorbirea și mișcarea maxilarului.
 • Ring gag - un căluș care are o deschidere în formă de inel pentru a restricționa vorbirea și mișcarea maxilarului.
 • Botnițe - sunt de obicei din piele sau cauciuc și sunt folosite pentru a reduce comunicarea și mișcarea gurii.
 • Măști BDSM - sunt de obicei confecționate din piele sau latex și restricționează vederea, vorbirea și mișcarea capului.
 • Jachete cu bretele - un tip de jachetă cu mâneci lungi care sunt legate sau legate pentru a restricționa mișcarea brațelor.
 • Brățări - funcționează într-un mod similar cu cămășile de forță, dar brațele sunt legate la spate.
 • Mănuși bondage - un tip de mănușă care restricționează utilizarea mâinilor.
 • Restricții de suspendare - restricții speciale dezvoltate pentru bondage prin suspendare.
 • Cătușe pentru coapse - similare cu cătușele pentru glezne, dar concepute pentru coapse.
 • Curele de tal ie - sunt de obicei din piele și sunt folosite pentru a restricționa mișcarea taliei și a șoldurilor.
 • Curele pentru piept - sunt de obicei confecționate din piele și restricționează mișcarea pieptului.
 • Restricții de înche ieturamâinii și coapse - un tip de restricție care leagă încheieturile mâinilor de coapse și restricționează mișcarea ambelor.
 • Coliere de postură - acest tip de guler BDSM lat restricționează mișcarea gâtului.
 • Corsete - un tip de îmbrăcăminte care restricționează mișcarea părții superioare a corpului.
 • Restricții de pat - cătușe și cătușe pentru glezne care sunt atașate de cadrul patului pentru a restricționa mișcarea membrelor.
 • Restricții de ușă- restricții de mână care sunt atașate de cadrul ușii pentru a restricționa mișcarea brațelor sau a mâinilor.
 • Restricții la nivelul între picioare - frânghii legate în jurul zonei între picioare pentru a crea presiune și senzație.
 • Cuști pentru penis - un tip de imobilizare care închide penisul pentru a restricționa mișcarea și senzația.
 • Centura de castitate - un dispozitiv care închide organele genitale pentru a restricționa activitatea sexuală.
 • Paturi cu vid - un tip de pat care închide corpul într-o manieră etanșă la vid.
 • Dop de fund blocabil - o jucărie sexuală care se introduce în anus pentru a-l stimula și închide.
 • Cârliganal - un tip de cârlig care se introduce în anus și se atașează la frânghii sau alte mijloace de constrângere.
 • Humbler de la MEO - un tip foarte special de constrângere care limitează mișcarea picioarelor și creează o poziție în genunchi.
 • Time lock - pentru auto-blocare electronică și auto-sechestrare! Blocajul digital cu timp MEOBOND vă eliberează doar după ce a trecut timpul setat. Acesta permite un auto-sechestrare sau o castitate controlată în funcție de timp fără scăpare și în siguranță.


Ce ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați dispozitive de constrângere BDSM?

Achiziționarea de dispozitive de constrângere BDSM sau de accesorii de bondage trebuie să fie analizată cu atenție pentru a vă asigura că achiziționați echipamente sigure și de înaltă calitate care să vă satisfacă nevoile. Iată câțiva factori importanți pe care ar trebui să îi luați în considerare:

 • Siguranța: Siguranța ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc atunci când cumpărați echipamente BDSM și legături din piele. Asigurați-vă că echipamentul este fabricat din materiale de înaltă calitate, are o construcție robustă și este sigur. Citiți cu atenție recenziile și descrierile produselor și alegeți produse de la producători de renume, cum ar fi compania germană MEO, care are o experiență bogată din 1997.
 • Material: Când vine vorba de echipamente BDSM și de legături din piele, materialul este important. Pielea este o alegere populară pentru legăturile BDSM datorită durabilității, rezistenței și esteticii sale. Cu toate acestea, este important să realizăm că unele persoane pot avea alergii la piele. De aceea, fabricăm multe dintre produsele noastre și din alte materiale, cum ar fi imitația de piele vegană, silicon, metal și frânghie.
 • Confort: Confortul este un alt aspect important atunci când cumpărați echipament BDSM și legături din piele. Asigurați-vă că echipamentul este conceput pentru a fi confortabil atât pentru cel care îl poartă, cât și pentru partener. De exemplu, alegeți legături BDSM care sunt căptușite sau reglabile pentru a asigura o potrivire confortabilă.
 • Funcționalitate: Fiți atenți la utilizarea prevăzută a echipamentului BDSM și a legăturilor din piele. Unele accesorii BDSM sunt destinate doar anumitor activități sau tipuri de bondage, așa că este important să alegeți echipamente care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. De exemplu, unele legături BDSM sunt concepute exclusiv ca accesorii pentru un anumit tip de mobilier BDSM sau pentru o anumită poziție de bondage.
 • Durabilitate: Echipamentele BDSM și legăturile de bondage din piele trebuie să fie durabile și să poată rezista la o utilizare regulată. Asigurați-vă că echipamentul este bine făcut, are cusături puternice și este proiectat să dureze mult timp. Echipamentele ieftine sau prost făcute se pot rupe sau rupe cu ușurință, ceea ce poate fi periculos în bondage.
 • Curățarea și întreținerea: Este important să curățați și să întrețineți în mod corespunzător echipamentele BDSM și legăturile din piele pentru a le asigura longevitatea și siguranța. Asigurați-vă că echipamentul este ușor de curățat și dezinfectat și urmați instrucțiunile MEO pentru îngrijire.
 • Consimțământul: Sesiunile BDSM necesită consimțământul entuziast și informat al tuturor celor implicați. Discutați deschis și sincer cu partenerul dvs. despre dorințele și limitele dvs. și alegeți echipamentul care se aliniază cu interesele dvs. reciproce.


Cumpărarea de echipamente BDSM și de legături din piele necesită o analiză și o cercetare atentă pentru a asigura o experiență sigură și plăcută. Dacă acordați prioritate siguranței, confortului, funcționalității, durabilității și comunicării, puteți găsi produsele perfecte pentru nevoile dumneavoastră aici, în magazinul online BDSM MEO. Dacă aveți nevoie de sfaturi, echipa noastră instruită de servicii pentru clienți este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta.