De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulatoare de prostată

Buletin informativ

Nexus Revo Air - Vibrator rotativ pentru prostată cu stimulare prin presiune de aer

Experimentați cele mai bune orgasme masculine cu Nexus Revo Air! Vibratorul inovator pentru prostată este o minune a tehnologiei și te răsfață cu două motoare puternice și stimularea prin presiune de aer. Acesta masează cu precizie prostata și perineul pentru orgasme de neuitat la nivelul prostatei.

Mai multe informații

2972/00

disponibil

    Mai multe informații

    Un orgasm de prostată este cel mai bun dintre orgasmele masculine și cu Nexus Revo Air îl vei experimenta din nou și din nou! Vibratorul de prostată Nexus Revo Air nu este un stimulator de prostată obișnuit, ci o adevărată minune a tehnologiei! Cu designul său inovator, cele două motoare puternice și stimularea prin presiune de aer, acesta este capabil să maseze atât prostata, cât și perineul - zona erogenă dintre anus și testicule.

     

    Puncte de atracție:

     

    • Vibrator de prostată inovator
    • Cu stimulare prin presiune de aer
    • Ax rotativ
    • 2 motoare puternice
    • 8 niveluri diferite de vibrații
    • Cu telecomandă
    • Reîncărcabilă prin USB
    • Silicon prietenos cu corpul

     

    Orgasmele de prostată sunt ceva de genul Sfântului Graal al plăcerii masculine. Acestea sunt cauzate de stimularea prostatei, care este adesea denumită "punctul G masculin". În timpul acestui orgasm, senzația de plăcere depășește cu mult plăcerea obișnuită cu care majoritatea bărbaților sunt familiarizați. Ea radiază prin întregul abdomen și poate afecta chiar întregul corp. Unii bărbați raportează chiar că un orgasm de prostată poate fi mai intens decât un orgasm convențional.

     

    Aici intervine vibratorul de prostată Nexus Revo Air. Acest vibrator de prostată nu este o jucărie sexuală obișnuită, ci o adevărată minune a tehnologiei! Cu designul său inovator și cele două motoare puternice, acesta este capabil să maseze atât prostata, cât și perineul - zona erogenă dintre anus și testicule.

     

    Și ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, mișcarea de rotație a arborelui permite un masaj constant și precis al prostatei. Stimularea cu presiune de aer oferă, de asemenea, o senzație suplimentară de furnicături care vă va catapulta pe culmi de plăcere inimaginabile. Cu opt niveluri diferite de vibrații, puteți ajusta intensitatea în funcție de gustul dumneavoastră.

     

    Dar devine și mai bine: utilizarea regulată a unui stimulator de prostată poate avea și beneficii pentru sănătate. Se spune că masajul prostatei ajută la reducerea riscului de prostatită, disfuncție erectilă și alte probleme ale prostatei.

     

    Pe scurt, stimularea prostatei cu stimulatorul de prostată Nexus Revo Air poate produce o senzație de plăcere profundă și intensă, care depășește cu mult ceea ce se poate obține cu practicile sexuale convenționale. Cu un vibrator de prostată precum Nexus Revo Air, este ușor să explorați acest punct de plăcere ascuns și să experimentați plăcerile intense ale unui orgasm de prostată.

     

    Pe scurt, cu un vibrator de prostată precum Nexus Revo Air, veți descoperi o nouă dimensiune a plăcerii și veți experimenta orgasme atât de intense încât veți rămâne fără cuvinte. Încearcă-l - "punctul G masculin" al tău abia așteaptă să fie descoperit!

     

    Cum se utilizează stimulatorul de prostată Nexus Revo Air?

     

    Introduceți Nexus Revo Air pe cale anală cu puțin lubrifiant și simțiți minunata întindere a anusului și stimularea prostatei. Nexus Revo Air se menține în poziția corectă și are un efect de masaj prin mișcările pelvisului și contracțiile sfincterului anal. Fie cu un partener sau singur - încercați-l și experimentați cât de intens poate fi un orgasm de prostată.

     

    Nexus Revo Air de la Nexus în detaliu:

     

    Revo Air este un vibrator de prostată inovator cu tehnologie de presiune a aerului! În timp ce vă bucurați de vibrațiile plăcute și de arborele rotativ din interior, activați undele pulsatorii ale presiunii aerului care stimulează perineul sensibil. Această combinație asigură un orgasm intens, deoarece perineul conține multe terminații nervoase și este adesea uitat atunci când stimulezi un bărbat. Revo Air schimbă acest lucru și duce orgasmele de prostată la următorul nivel. Stimulatorul este fabricat din silicon prietenos cu corpul și se simte moale și confortabil. Îl puteți folosi și în baie sau la duș, deoarece Revo Air este rezistent la apă. Revo Air poate fi controlat cu ușurință cu ajutorul telecomenzii, care are o rază de acțiune de până la 8 metri. Stimulatorul de prostată și telecomanda pot fi reîncărcate cu ajutorul cablului USB furnizat.

     

    Stimulatorul de prostată trebuie utilizat numai cu lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo, deoarece lubrifianții pe bază de silicon ar deteriora materialul. După utilizare, stimulatorul de prostată trebuie curățat cu puțină apă și săpun. Spray-ul nostru VERYCLEAN poate fi utilizat și pentru dezinfectare.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Nexus Revo Air
    • Vibrator de prostată rotativ cu stimulare prin presiune de aer
    • Lungime: 13,8 cm
    • Lungime inserabilă: 10 cm
    • Diametru maxim: 3,4 cm
    • Diametru exterior: 13,0 cm
    • Rezistent la apă
    • Material: ABS, silicon
    • Țintă de stimulare: Anus, prostată, perineu (perineu)
    • Intensitatea vibrațiilor: Vibrații variabile
    • Control: Telecomandă fără fir
    • Vibrații și pulsații
    • Timp de funcționare: 60 min
    • Reîncărcabilă prin intermediul cablului USB furnizat
    • Timp de încărcare: 120 min

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Nexus Revo Air - Vibrator rotativ pentru prostată cu stimulare prin presiune de aer

      Nexus Revo Air - Vibrator rotativ pentru prostată cu stimulare prin presiune de aer

      Experimentați cele mai bune orgasme masculine cu Nexus Revo Air! Vibratorul inovator pentru prostată este o minune a tehnologiei și te răsfață cu două motoare puternice și stimularea prin presiune de aer. Acesta masează cu precizie prostata și perineul pentru orgasme de neuitat la nivelul prostatei.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: