De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Timp de blocare a timpului de auto-legare

Buletin informativ

Timp de blocare a timpului de auto-legare 

MEOBOND- Încuietorul electronic pentru iubitorii de self-bondageși BDSM!

Cu MEOBOND aveți cel mai bun instrument pentru sesiunea de self-bondage sau pentru jocurile BDSM fără partener. Blocajul nostru electronic de timp vă permite să vă programați și să vă controlați propria sesiune, astfel încât să vă puteți preda pe deplin.

MEOBOND- Încuietorul electronic pentru iubitorii de self-bondageși BDSM!

Cu MEOBOND aveți cel mai bun instrument pentru sesiunea de self-bondage sau pentru jocurile BDSM fără partener. Blocajul nostru electronic de timp vă permite să vă programați și să vă controlați propria sesiune, astfel încât să vă puteți preda pe deplin.

Mai mult
12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 24 elemente
Afișează 1 - 12 din 24 elemente

MEOBOND- Încuietorul electronic pentru iubitorii de self-bondageși BDSM!

Cu MEOBOND aveți cel mai bun instrument pentru sesiunea de self-bondage sau pentru jocurile BDSM fără partener. Încuietoarea noastră electronică de timp vă permite să vă programați și să vă controlați propria sesiune, astfel încât să vă puteți preda complet.

Colierele noastre BDSM, cătușele pentru încheietura mâinii și glezne care pot fi închise cu cheie sunt o completare excelentă la încuietoarea noastră de timp și vă oferă libertatea de a vă lega și de a vă crea propriile jocuri BDSM. Cu tehnologia noastră de eliberare temporizată, puteți planifica și controla cu precizie durata sesiunii de auto-bondage sau a centurii de castitate.

MEOBOND este alegerea perfectă pentru oricine dorește să își perfecționeze tehnicile de auto-bondage sau să își exploreze propriile limite sexuale. De asemenea, produsele noastre sunt ideale pentru iubitorii BDSM experimentați care doresc să își extindă experiența de self-bondage.

În calitate de magazin BDSM de top, oferim o gamă largă de articole de bondage care sunt perfecte pentru self-bondage. Cu încuietorile noastre de timp, centurile de castitate și gulerele BDSM cu încuietoare, vă puteți trăi fanteziile BDSM fără partener.

Descoperiți acum încuietorile noastre de timp și dați frâu liber imaginației voastre! Cu MEOBOND auto-bondage-ul este mai ușor și mai sigur ca niciodată.

Auto-bondage cu time lock electronic :

Un time lock electronic pentru bondage este un dispozitiv care poate fi programat să se deschidă după o anumită perioadă de timp. De exemplu, după câteva minute sau numai după câteva ore. Poate fi folosit pentru a bloca cătușe, cătușe de gleznă, centuri de castitate, gulere BDSM și multe altele. Prin setarea cronometrului de pe dispozitivul electronic de blocare a timpului, utilizatorul poate determina singur durata bondage-ului sau poate cere unui partener dominant să o determine.

Self-Bondage with Ice Lock:

Dispozitivele de blocare a timpului funcționează în mod similar cu dispozitivele electronice de blocare a timpului, dar în loc de un mecanism electronic, acestea folosesc apă înghețată pentru a întârzia timpul. Utilizatorul introduce o cheie sau un mecanism într-un recipient plin cu apă și apoi îl plasează într-un congelator. Apa îngheață în jurul cheii sau mecanismului și, odată ce gheața se topește, cheia este eliberată.

Bondage cu încuietoare electronică:

Bondage cu încuietoare electronică poate fi folosit pentru a fixa mâinile, picioarele sau corpul unei persoane de un obiect fix, cum ar fi un pat sau un scaun. Încuietoarea electronică cu timp poate fi folosită pentru a controla durata imobilizării, ceea ce poate face ca o experiență de bondage să fie și mai excitantă.

Se recomandă prudență atunci când se face auto-bondage sau orice tip de imobilizare, mai ales atunci când se folosesc încuietori cu timp. Prin urmare, este deosebit de important să aveți un plan de siguranță în caz de urgență și să vă asigurați că legăturile sau lacătele folosite pot fi îndepărtate cu ușurință în caz de probleme neașteptate.

Self-bondage cu un lacăt cu combinație:

Self-bondage-ulcu încuietori cu combinație este o altă formă de self-bondage care poate fi folosită pentru a face experiența mai intensă. Încuietorile cu combinație sunt dispozitive mecanice care necesită introducerea unei secvențe specifice de numere sau simboluri pentru a deschide încuietoarea. Acestea sunt adesea folosite în scenariile BDSM pentru a bloca legăturile sau pentru a restricționa mișcarea. Sfaturi și trucuri pentruself-bondage cu încuietori cu combinație pot fi găsite în această categorie.

Self-bondage-ul cu încuietori cu combinație poate fi folosit pentru a bloca toate tipurile de restricții, cum ar fi cele de încheietură sau de gleznă. Prin setarea combinației, persoana poate controla cât timp este imobilizată înainte de a se putea elibera.

Este important de știut că, deși încuietorile cu combinație pot părea mai sigure decât încuietorile electronice cu timp sau cu gheață, acestea pot fi totuși periculoase dacă nu sunt folosite corect. Este important să aveți un plan de rezervă în cazul în care combinația este uitată sau încuietoarea se blochează. De asemenea, este important să vă asigurați că legăturile folosite nu sunt prea strânse și că persoana poate respira confortabil și își poate mișca membrele fără să se rănească.

Este întotdeauna recomandat să faceți activități de bondage cu un partener de încredere care vă poate ajuta în caz de urgență. În cazul auto-bondage-ului, este important să se ia toate măsurile de precauție necesare și să existe un plan de siguranță.

La MEO, unul dintre cei mai importanți furnizori de articole BDSM, există multe tipuri diferite de legături bondage cu blocaje de timp. Iată câteva exemple de legături bondage cu blocaje de timp:


Atunci când se folosesc legături cu time lock, este important să fiți atenți și să luați măsuri de siguranță pentru a evita rănirea sau deteriorarea.

Ce este special la auto-bondage cu time lock:

Un time lock electronic poate fi folosit împreună cu legături bondage pentru a crea o experiență bondage unică și incitantă. Atunci când dispozitivul electronic de blocare a timpului este activat, persoana imobilizată poate experimenta un sentiment sporit de vulnerabilitate și neajutorare, deoarece nu se poate elibera până când temporizatorul nu deschide dispozitivul de blocare a timpului. Acest lucru poate crea o experiență BDSM intensă și incitantă.

Viteza de declanșare a temporizatorului electronic poate fi reglată în funcție de preferințele personale și variază de la câteva minute la câteva ore. Blocajul de timp poate fi folosit, de asemenea, pentru a controla durata unei sesiuni BDSM, adăugând emoție și tensiune.

Cumpărarea deproduse self-bondagecu blocaj de timp:

Cumpărarea de echipamente self-bondage și blocaje de timp necesită o analiză și o cercetare atentă pentru a asigura o experiență sigură și plăcută. Dacă acordați prioritate siguranței, confortului și funcționalității, puteți găsi produsele perfecte pentru nevoile dvs. aici, în magazinul online BDSM MEO. Dacă aveți nevoie de sfaturi, echipa noastră instruită de servicii pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta.