De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Vibratoare

Buletin informativ

Rocks-Off - Petite Sensations Desire - Vibrator anal

Descoperă lumea incitantă a plăcerii anale cu puternicul vibrator anal "Desire" de la Rocks Off! Acest vibrator anal compact cu telecomandă vă va încânta prin designul, performanța și funcționalitatea sa.

Mai multe informații

2937/00

$90.29


-$33.90

$56.39

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Descoperiți lumea incitantă a plăcerii anale cu puternicul vibrator anal "Desire" de la Rocks Off! Acest vibrator anal compact cu telecomandă vă va încânta cu designul, performanța și funcționalitatea sa.

   

  Vibratorul anal "Desire" din seria Petite Sensations de la Rocks Off are o formă frumoasă și elegantă, dar și puternică. Suprafața sa izbitoare, în formă de spirală și vârful delicat sunt o invitație la lumea plăcerii anale. Pentru oricine dorește să cunoască sau să încerce caracteristicile speciale ale sexului anal, acest vibrator anal de la Rocks-Off este ideal.

   

  Cu cele 10 moduri de vibrație pulsatorie, vibratorul anal oferă o varietate interesantă și o plăcere intensă. Cu ajutorul telecomenzii la îndemână, puteți regla vibrațiile după bunul plac - sau puteți lăsa controlul partenerului dumneavoastră pentru experiențe noi și incitante. Baza rotundă cu o bună prindere asigură o manevrare sigură, fără ca vibratorul anal să alunece neintenționat. Și pentru că vibratorul anal este rezistent la apă, vă puteți bucura de el și în baie sau la duș.

   

  Vibratorul anal "Desire" este fabricat din silicon prietenos cu pielea, care se simte plăcut de moale și se adaptează perfect la anatomia anusului. Acesta alunecă în tine ușor și fără efort și se încălzește rapid la temperatura corpului tău pentru a-ți oferi o senzație unică.

   

  Vă rugăm să rețineți că, pentru cea mai bună experiență, trebuie să folosiți un lubrifiant pe bază de apă pentru a proteja materialul de înaltă calitate al vibratorului anal. După fiecare utilizare, vă recomandăm să curățați bine vibratorul anal cu apă și cu spray-ul nostru VERYCLEAN, astfel încât să vă puteți bucura de noua dvs. jucărie sexuală pentru o perioadă lungă de timp.

   

  Descoperiți o nouă dimensiune a plăcerii cu vibratorul anal "Desire" de la Rocks Off. Bucurați-vă de vibrații incitante, design senzual și plăcere nelimitată. Cu dimensiunile sale compacte, este la îndemână, bine adaptat pentru începători și absolut ușor de utilizat. Vibratorul anal este reîncărcabil și rezistent la apă, astfel încât vă puteți bucura de el oricând și oriunde.

   

  Mai multe detalii:

   

  • Vibrator anal mic și compact
  • 10 moduri puternice de vibrație
  • Cu telecomandă
  • Design bine conturat
  • Cu o bază sigură și ușor de prins
  • Dimensiuni: 5,4 cm x 10,3 cm x 3,5 cm
  • Material foarte moale
  • Material: silicon
  • Reîncărcabilă și rezistentă la apă

  ACEST LUCRU AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ ....

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Fast Delivery, Fantastic Product – Rocks-Off Petite Sensations D

  I recently purchased the Rocks-Off Petite Sensations Desire Anal Vibrator, and I must say, I'm thoroughly impressed! The package arrived in just 3 days, all the way to South Africa, which is incredibly fast.

  The vibrator itself is a marvel. Its compact design is perfect for both beginners and those experienced in anal play. The power it packs is surprising for its size, providing a range of sensations that are both intense and deeply satisfying.

  What really sets this apart is the remote control feature. My partner absolutely loves it! It adds an extra layer of excitement to our play, allowing for spontaneous and unpredictable fun. We've enjoyed experimenting with the different settings and speeds, each bringing a new level of pleasure.

  Overall, the Rocks-Off Petite Sensations Desire is a fantastic addition to our collection. It's discreet, powerful, and the remote control makes it incredibly versatile. Highly recommend for anyone looking to explore the pleasures of anal stimulation with a high-quality, user-friendly vibrator.

   Evaluare 

   Great first anal toy

   Experimenting with anal play, this is a great first toy. The vibration is good without being overpowering.

   • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Sehr gut für Anfänger

   Für mich als Anfänger ist die Größe perfekt. Verarbeitung, Vibration, Verpackung und Anleitung alles top.

   • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Rocks-Off - Petite Sensations Desire - Vibrator anal

   Rocks-Off - Petite Sensations Desire - Vibrator anal

   Descoperă lumea incitantă a plăcerii anale cu puternicul vibrator anal "Desire" de la Rocks Off! Acest vibrator anal compact cu telecomandă vă va încânta prin designul, performanța și funcționalitatea sa.

   Scrieți-vă propria recenzie

   30 alte articole din aceeași categorie: