De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Deep throat Spray

Buletin informativ

Deep throat Spray 

Spray-ul nostru deep throat te va face campion mondial la sex oral, iar lubrifianții noștri pentru sex oral îți vor îndulci plăcerea orală.

Afișează 1 - 10 din 10 elemente
Afișează 1 - 10 din 10 elemente

Cele mai bune deep throat & blowjob Spray-uri
Deep throat Spray-uri & blowjob Spray-uri care funcționează cu adevărat

A-i oferi partenerului tău blowjob de o viață este un gest foarte iubitor și grijuliu. Dar nu toți suntem binecuvântați cu abilitățile cunoscute de cei care înghit sabia sau mănâncă hot-dog.

Cel mai bine este să folosiți un spray deep throat care face o parte din muncă în locul dumneavoastră.

Multe dintre spray-urile blowjob și deep throat conțin un anestezic local care amorțește ușor gura, astfel încât să puteți face cel mai bine blowjob. Acesta va reduce intensitatea reflexului de căscat, dar nu îl va elimina complet, ceea ce este de fapt un lucru bun dacă te gândești la asta.

De fapt, nu este neobișnuit ca medicii să administreze un mic anestezic oral unui pacient cu un reflex de căscat extrem de sensibil pentru a face un tampon în gât.

Funcționează spray-urile deep throat?

Dacă deep throat spray-urile funcționează sau nu depinde în întregime de modul în care definești "funcționează". Dacă vă referiți la faptul că deep throat spray-urile vă vor amorți complet gura și veți putea înghiți un penis uriaș de 30 cm fără să clipiți, atunci nu, nu funcționează.

Nu sunt concepute pentru a face acest lucru, sau cel puțin nu sunt capabile să facă acest lucru. Chiar și cel mai puternic spray deep throat îți va da, în cel mai bun caz, o senzație de amorțeală și îți va suprima reflexul de greață. Nu complet, dar se obține o oarecare suprimare. Încă mai ai reflexul de căscat, care este un reflex de supraviețuire important, dar poți ajunge mai departe în gât fără să simți că vei vomita. Multe dintre aceste spray-uri conțin fie lidocaină, fie benzocaină, care sunt utilizate în mod obișnuit ca anestezice.

Pe scurt, spray-urile deep throat funcționează foarte bine dacă doriți să vă oferiți un mic plus în timpul sexului oral.

Spray-ul EZ2SUCK este un bestseller la nivel mondial!

Acest spray de la MEO nu are duzele lungi, tipice celorlalte spray-uri, așa că acționează mult mai uniform decât celelalte. Vă recomandăm să îl țineți foarte aproape de gură, astfel încât să fiți sigur că ajunge în partea din spate a gâtului. O limbă amorțită nu este ceea ce vă doriți să obțineți.

Interesant este că acest produs are cel mai bun gust dintre toate, asemănător cu menta sau cu tabletele pentru dureri de gât pe care probabil obișnuiați să le luați. EZ2SUCK by MEO este cel mai bun spray cu acțiune pentru deep throat și are o durată de acțiune eficientă de aproximativ 30 de minute. Deoarece produsul nu are un gust neplăcut și acționează rapid, trebuie să îl folosești doar o dată sau de două ori în timpul sexului oral, fără a întrerupe acțiunea deep throat.

Cu acest produs, poți pătrunde adânc în gât ca un profesionist deep throat și vei fi uimit de cât de bine funcționează. Este, de asemenea, cel mai ergonomic produs pe care îl cunoaștem. Partenerul tău va fi cu siguranță impresionat!

Juicy Head blowjob Spray by Doc Johnson

Un blowjob sună a muncă, dar cu Juicy Head Spray devine plăcere pură. Juicy Head Spray transformă un blowjob într-o experiență deosebit de delicioasă și senzuală pentru amândoi - atât pentru cel care oferă blowjob, cât și pentru cel care îl primește. Partenerul tău se va bucura în mod special de lovirea, lapping-ul, suptul cu sorbire a penisului său. Cu cele cinci spray-uri Juicy Head diferite, puteți aduce varietate în viața dvs. amoroasă: Watermelon, Cotton Candy, Strawberry, Pineapple, Apple și Pink Lemmonade din care puteți alege!

Concluzie

Deep throat Spray-urile sunt o modalitate fantastică de a-i oferi partenerului tău blowjob sau deep throat la care a visat întotdeauna și funcționează foarte bine. Dacă doriți un spray care să suprime cât mai eficient reflexul de căscat, ar trebui să alegeți unul dintre produsele cu lidocaină. Dacă ești deja destul de priceput la sexul oral și ai nevoie doar de un pic mai multă forță, atunci spray-urile cu benzocaină sunt probabil mai potrivite pentru tine.
Aceste spray-uri afectează doar persoana activă care face blowjob, iar amorțeala nu se transferă partenerului pasiv. Sperăm să vă distrați la fel de mult cu aceste spray-uri ca și ceilalți clienți ai noștri, pentru că aceștia au avut întotdeauna cel puțin un spray EZ2FUCK pe noptieră de ani de zile.

Recomandare:

Setul nostru deep throat vă antrenează să deveniți profesionistul perfect al sexului oral. Este format dintr-un dildo foarte lung și un spray care suprimă reflexul de căscat. Setul nostru include:

Dildo lung de 50 cm, cu un diametru de 40 mm: O ventuză bine fixată asigură că dildo-ul nostru poate fi atașat de orice suprafață netedă pentru a facilita inserția. Bineînțeles, dildo-ul poate fi folosit și pe cale anală!

Sensational deep throat Spray EZ2SUCK, care vă va transforma în curând într-un profesionist deep throat. Află mai multe AICI!