De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Cureaua de castitate

Buletin informativ

Cureaua de castitate 

La MEO veți găsi o selecție imensă de centuri de castitate de înaltă calitate pentru bărbați. Fie că alegeți o centură clasică, un sistem de cușcă sau o variantă alternativă - avem produsul potrivit pentru dumneavoastră!

Subcategorii

  • Cureaua de castitate cu telecomandă și curent de stimulare. 100% rezistentă la evadare. Castitate posibilă timp de ani de zile.

  • Curele de castitate pentru bărbați, rezistente la spargere. Produse germane de calitate. Potrivite pentru castitate pe termen lung.

  • Gata cu înșelatul, gata cu gândurile necuviincioase, datorită centurilor de castitate și dispozitivelor de castitate pentru bărbați MEO.

La MEO, veți găsi o selecție imensă de centuri de castitate de înaltă calitate pentru bărbați. Fie că alegeți o centură clasică, un sistem de cuști sau o opțiune alternativă, avem produsul potrivit pentru dumneavoastră!

Curelele noastre de castitate nu sunt doar estetice, ci și extrem de sigure și confortabile. Sunt fabricate din materiale rezistente și pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor dumneavoastră.

Așadar, dacă sunteți în căutarea centurii de castitate perfecte, aruncați o privire în magazinul nostru. Suntem siguri că veți găsi ceea ce căutați la MEO!

O centură de castitate masculină, cunoscută și sub numele de cușcă pentru penis sau centură de castitate masculină, este folosită pentru a împiedica purtătorul să aibă o erecție sau să efectueze acte sexuale. Aceasta constă într-o carcasă din metal sau plastic care este montată în jurul penisului și este adesea fixată cu un lacăt pentru a împiedica purtătorul să o scoată singur.

Există mai multe motive pentru care bărbații pot purta o centură de castitate, printre care:

  • BDSM și fetișism: în scena BDSM, centura de castitate este adesea folosită ca parte a jocului pentru a prelua controlul asupra excitației sexuale a purtătorului în scopul de a-l domina.
  • Dinamica relațiilor: În unele relații, centura de castitate este folosită ca mijloc de a crea o anumită dinamică între parteneri. Unul dintre parteneri îi poate cere celuilalt să poarte centura de castitate pentru a crește tensiunea sexuală sau pentru a sublinia un angajament de fidelitate.
  • Autocontrol: Unii bărbați poartă o centură de castitate pentru a se proteja de activități sexuale nedorite sau pentru a-și controla mai bine propria excitare sexuală.


Este important de reținut faptul că centura de castitate este un subiect foarte controversat, iar unele persoane o pot considera o formă de limitare a libertății sexuale. Prin urmare, este important ca toate părțile implicate în utilizarea acesteia să comunice în mod clar și consensual cu privire la aceasta, ținând cont de propriile limite și nevoi.