De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Ball stretcher

Buletin informativ

Ball stretcher 

Un oțel inoxidabil ball stretcher aduce multor bărbați o mare plăcere în timpul sexului sau masturbării. Versiunile noastre mai grele pot fi folosite și pentru mărirea scrotului.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 64 elemente
Afișează 1 - 12 din 64 elemente

Un ball stretcher este un dispozitiv sau o jucărie sexuală care se poartă în jurul scrotului pentru a întinde testiculele. Un ball stretcher este, de obicei, fabricat din diferite materiale. MEO oferă ball stretcher fabricat din silicon, ball stretcher fabricat din piele, ball stretcher fabricat din metal și ball stretcher fabricat din cauciuc. De asemenea, avem și greutăți cu încuietoare ball stretcher. ball stretcher și greutățile pentru testicule vin în diferite forme și mărimi și pot fi purtate pentru perioade scurte sau lungi de timp.

Folosirea unui întinzător cu bile are mai multe avantaje. Mulți bărbați găsesc foarte plăcută senzația de întindere a testiculelor sau a scrotului, deoarece le oferă o senzație unică și intensă în timpul sexului. Unii bărbați observă, de asemenea, că purtarea unuidispozitiv de întindere a bilelor le sporește performanța sexuală prin creșterea rezistenței sau prin faptul că le face orgasmele mai intense.

Există mai multe tipuri diferite de dispozitive de întindere a bilelor. Unele dintre cele mai populare sunt:


Atunci când alegeți o întinzătoare cu bile , este important să luați în considerare factori precum materialul, dimensiunea și greutatea. De asemenea, este important să începeți cu o dimensiune mai mică a întinzătorului cu bile și să treceți treptat ladimensiuni mai grele ball stretcher pe măsură ce corpul dumneavoastră se obișnuiește cu senzația de întindere a testiculelor și a scrotului. De asemenea, este important să respectați instrucțiunile de utilizare și îngrijire ale producătorului pentru a vă asigura că ball stretcher durează mult timp și este sigur de utilizat. La MEO, veți găsi întotdeauna cea mai mare selecție ball stretcher și cele mai noi modele de întinzătoare cu bile.