De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Bondage

Buletin informativ

Bondage 

MEO's Bondage Shop este un magazin online specializat într-o varietate de produse BDSM încă din 1997, destinat persoanelor interesate de bondage și alte variante de BDSM. Magazinul nostru de bondage are o selecție mare de produse, cum ar fi echipamente de bondage, legături, bice, floggerîmbrăcăminte fetișistă, jucării sexuale și accesorii pentru...

MEO's Bondage Shop este un magazin online specializat într-o varietate de produse BDSM încă din 1997, destinat persoanelor interesate de bondage și alte variante de BDSM. Magazinul nostru de bondage are o selecție mare de produse, cum ar fi echipamente de bondage, legături, bice, floggerîmbrăcăminte fetișistă, jucării sexuale și accesorii pentru toate nivelurile de experiență.

Mai mult

Subcategorii

 • MEO: Magazinul dvs. unic pentru cătușe din piele și neopren de înaltă calitate! Cauți cătușele perfecte pentru sesiunile tale BDSM? Atunci MEO este locul potrivit pentru dumneavoastră! Suntem magazinul dumneavoastră de bondage de încredere pentru cătușe de înaltă calitate din piele, neopren sau oțel.

 • Bucurați-vă de pierderea totală a controlului în bondage cu cătușele de gleznă din piele, neopren sau oțel, perfect lucrate manual. Cătușele noastre de gleznă sunt confortabile, durabile și de lungă durată. Cătușele de gleznă cu blocare pot fi o modalitate eficientă de a vă bucura de experiențe BDSM incitante și intime. Ele pot ajuta partenerii să își exploreze dorințele și limitele și să creeze o legătură mai profundă prin experiențe comune de încredere și vulnerabilitate.

 • O zgardă BDSM simbolizează supunerea absolută într-o relație BDSM. Avem numeroase gulere BDSM din piele, neopren și oțel. Relaxați-vă și bucurați-vă de pierderea controlului în bondage cu o zgardă BDSM cu o potrivire perfectă, realizată din piele, neopren sau oțel. Gulerele noastre BDSM sunt confortabile, durabile și de lungă durată. Gulerele BDSM cu sistem de blocare pot fi o modalitate minunată de a face experiențele BDSM incitante și intime și mai intense.

 • Lesele BDSM sunt o parte esențială a bondage-ului și a artei bondage. Ele sunt folosite pentru a lega și controla partenerul și pentru a oferi o varietate de experiențe senzuale.

 • Bondage-ul de suspendare poate crea mai multă intimitate între voi, deoarece este nevoie de multă încredere pentru a fi legat și a renunța la controlul asupra propriului corp. Dar atunci când sunteți complet legați, se eliberează un cocktail excitant de adrenalină și endorfine. Și, bineînțeles, un orgasm fenomenal în timpul bondage-ului suspendat nu este nimic de neglijat. Aici, la MEO, veți găsi toate produsele de care aveți nevoie pentru suspension bondage.

 • O bară extensibilă reglabilă este un accesoriu extrem de practic în bondage pentru a împiedica partenerul supus să își închidă picioarele sau să își strângă brațele. Legat astfel, partenerul este absolut la mila ta, iar anusul sau vaginul, penisul și testiculele sau sfârcurile sunt accesibile în mod optim și fără rezistență. La MEO veți găsi o gamă largă de bare de împrăștiere...

 • Magazinul MEO BDSM Online Shop este unul dintre cele mai importante magazine din lume pentru legături de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de cătușe, cătușe de gleznă, călușei, hamuri, cătușe pentru ochi și măști din piele, neopren și alte materiale inovatoare, precum și restricții unice și accesorii bondage pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva.

 • Dacă sunteți în căutarea unei centuri bondage din piele exclusiviste, ați ajuns la locul potrivit! Oricine se cufundă în lumea incitantă a BDSM și a bondage-ului își va da seama rapid cât de indispensabile sunt aceste curele BDSM. Curelele bondage sunt o parte importantă a practicilor BDSM, iar preferințele sunt la fel de variate ca și aplicațiile în sine.

 • O sesiune de bondage nu poate fi completă fără această bandă multifuncțională. Banda noastră de bondage poate fi folosită, de exemplu, pentru călușare sau legare. Folosiți-vă imaginația pentru a descoperi posibilități infinite! Banda de bondage MEO este neadezivă, astfel încât o puteți folosi pe tot corpul pentru BDSM fără teama de a vă smulge părul atunci când îndepărtați banda.

 • Lasă-ne să te legăm. Sfoară de bondage în multe culori și calități.

 • Îmbogățește-ți sesiunea de bondage cu aceste minunate accesorii BDSM care te vor cufunda în fascinația bondage-ului tradițional japonez Shibari într-un mod cu totul special. Aici, la MEO, veți găsi o gamă largă de produse necesare pentru bondage Shibari. În celelalte categorii ale magazinului nostru online de bondage veți găsi, de asemenea, frânghii de bondage, cătușe din piele pentru mâini și picioare și alte accesorii de bondage.

 • Comandați cătușe originale de poliție și cătușe din oțel online și discret! Fabricat în Germania, de Clejuso și alte mărci. Selecție mare la prețuri mici.

 • MEO este specialistul în bondage și BDSM. Cătușe pentru picioare de la Clejuso și alte mărci într-o selecție mare.

 • Pentru o experiență intensă: legături gonflabile, pat cu vid, măști gonflabile.

 • Accesorii practice de bondage care ajută la legare.

 • Descoperiți lumea auto-bondage-ului cu MEO, magazinul dumneavoastră de auto-bondage de ultimă generație, caracterizat printr-o selecție largă și o calitate excepțională. Cufundați-vă în gama extinsă a magazinului de self-bondage MEO, unde veți găsi tot ce vă dorește inima, de la restricții clasice la dispozitive inovatoare de self-bondage.

 • MEOBOND- Încuietorul electronic pentru iubitorii de self-bondageși BDSM!

  Cu MEOBOND aveți cel mai bun instrument pentru sesiunea de self-bondage sau pentru jocurile BDSM fără partener. Blocajul nostru electronic de timp vă permite să vă programați și să vă controlați propria sesiune, astfel încât să vă puteți preda pe deplin.

 • Bondage Bearz Teddy Bears - Jucării de pluș inspirate de BDSM

 • MEO Online BDSM și Hospital Sex Shop este unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de legături psihiatrice și cătușe de spital de înaltă calitate încă din 1997. Producem o varietate de dispozitive de imobilizare pentru spital, cum ar fi cătușe, călușari, hamuri pentru cap, legături pentru ochi și alte accesorii din piele, neopren și alte materiale inovatoare, precum și dispozitive unice de imobilizare a pacienților pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva.

MEO's Bondage Shop este un magazin online specializat într-o varietate de produse BDSM încă din 1997, destinat persoanelor interesate de bondage și alte variante de BDSM. Magazinul nostru de bondage are o selecție mare de produse, cum ar fi echipamente de bondage, legături, cătușe de poliție, bice, floggermagazinul nostru de bondage oferă o gamă largă de produse, cum ar fi măști de bondage din piele, măști din neopren și latex, îmbrăcăminte fetișistă, paturi cu vacuum din latex, butt plugs sau dildo-uri și accesorii de bondage pentru toate nivelurile de experiență.

Magazinul nostru de bondage oferă diverse tipuri de restricții, cum ar fi cătușe din piele, cătușe de mână și de gleznă cu blocaje de timp, cătușe de gleznă din piele și neopren, frânghii de bondage, lanțuri și bare de răspândire de bondage din materiale precum piele, cauciuc, metal și nailon. De asemenea, vindem cele mai bune călușele cu bilă, măști de gaz BDSM, cătușe de mână și de gleznă pentru bondage de suspendare, produse de bondage Shibari și bandă bondage, care se lipește de ea însă nu și de piele, ceea ce o face ideală pentru bondage rapid și ușor. Oferim, de asemenea, gulere BDSM și lese Skaven, care sunt adesea folosite în BDSM sau ca simbol al supunerii human pup Play sau ca simbol al supunerii într-o relație sclav-patron (dominant/submisiv). Bineînțeles, în magazinul nostru de bondage veți găsi și hamuri pentru cap, cătușe de tip psihiatric blocabile, precum și tot ceea ce este necesar pentru auto-bondage și, bineînțeles, faimosul dispozitiv electronic de blocare a degetelor de la picioare MEObond.

Instrumente de impact pentru Spanking, cum ar fi flogger și bice, bastoane, precum și paddle sunt, de asemenea, articole populare vândute în magazinul nostru. Aceste produse sunt fabricate din materiale precum piele, cauciuc, silicon sau lemn. De asemenea, avem în stoc și articole mai specializate, cum ar fi cleme și suzete pentru sfârcuri, dispozitive de electrostimulare și o gamă largă de centuri de castitate.

Îmbrăcămintea fetișistă este un alt produs principal oferit în magazinul de bondage MEO. Aceasta include articole precum corsete, hamuri din piele și neopren, îmbrăcăminte din latex, ținute din piele, hamuri și pantofi fetiș. Oferim, de asemenea, îmbrăcăminte specială, cum ar fi echipamente de joc cu ponei, costume de cauciuc și multe altele.

Jucăriile sexuale sunt, de asemenea, un produs comun în magazinul de bondage MEO. Printre acestea se numără mașini de futut de la MEO și mașini de la Hismith, vibratoare, leagăne de dragoste, dildo-uri, butt plugs și mărgele anale de dimensiuni impresionante, realizate din materiale precum silicon, sticlă și metal. Pentru a completa gama de produse, MEO oferă, de asemenea, jucării sexuale speciale, cum ar fi dopuri pentru penis, dilatatoare de penis, speculumuri și produse de electrostimulare. Gama noastră este completată de mobilier BDSM, cum ar fi crucile profesionale de Sfântul Andrei, colivii bondage și o varietate de slings.

Clienții magazinului de bondage MEO provin dintr-o mare varietate de medii și au diferite niveluri de experiență în BDSM și kink play. Unii clienți sunt începători care doresc să își exploreze pentru prima dată perversiunile, în timp ce alții sunt jucători experimentați care caută produse BDSM noi și specializate. Mulți dintre clienții noștri au un sentiment de apartenență la comunitatea LGBTQ+, deoarece BDSM și jocurile kink au o lungă tradiție în această comunitate. Magazinul nostru de bondage se adresează, de asemenea, persoanelor care se identifică ca făcând parte din comunitatea fetișistă sau celor care doresc să își exploreze fetișurile într-un mod sigur și consensual.

MEO este unul dintre cei mai importanți furnizori de produse de bondage și BDSM. Bondages, cătușe, articole BDSM, articole erotice bizare. Pe scurt, magazinul de bondage al MEO oferă o gamă largă de produse destinate jucătorilor BDSM și kink. Aceste produse includ legături pentru picioare, legături combinate BDSM, bice, îmbrăcăminte fetișistă, jucării sexuale, simpaticii Bondage Bearz și accesorii bondage din diverse materiale.