De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Human puppy Play Magazin

Buletin informativ

Human puppy Play Magazin 

În MEO Human puppy Shop veți găsi întreaga Bad puppy Colecție pentru Human puppy. Aveți nevoie de o mască de câine, labe, genunchiere, o zgardă de câine, o lesă pentru câinele uman sau jucării pentru cățelul uman? Aici, la MEO, specialistul Cos Play, veți găsi ceea ce căutați.

Subcategorii

  • La MEO veți găsi totul pentru fetișul dumneavoastră! Dopuri de fund și dopuri anale de toate mărimile. Pentru că o coadă la butt plug este ceea ce face ca joaca de cățeluș să fie perfectă.

  • Măștile de la Bad puppy Colecția de la MEO vă transformă în câinele perfect. Puteți găsi măști pentru câini din piele, neopren sau latex la MEO.

  • Dacă vrei să-i dai laba stăpânului tău, ai nevoie de accesoriile potrivite! Noi avem toate accesoriile pentru human pupcum ar fi labele, genunchiere și multe altele.

  • Fie că este vorba de o zgardă nobilă din piele de crocodil, de o zgardă pentru câini cu țepi sau de o zgardă puppy cu țepi. Curea Bad puppy Colecție nu lasă nimic de dorit.

  • Orice cățeluș uman sau câine adult de sex masculin are nevoie de o lesă pentru câini. Site-ul Bad puppy Colecție vă oferă alegerea perfectă atunci când aveți nevoie de o lesă pentru câini.

  • Un ham de piele de la Bad puppy Colecție vă face cățelul perfect. La MEO veți găsi o selecție mare de hamuri în multe culori.

  • Cățelul tău are nevoie de cățelul potrivit? Puteți găsi un căluș cu sau fără os la MEO. MEO este prima alegere atunci când vine vorba de căluțul potrivit.

  • MEO este specialistul MEO atunci când vine vorba de puppy Play este vorba. Echipamentul perfect, cum ar fi tricouri, măști, lese, călușuri și jucării, poate fi găsit la MEO.

MEO, magazinul Pup Play, este un magazin unic pentru toate produsele de care aveți nevoie pentru Human puppy nevoie.

puppy Play

În comunitatea de jocuri de rol, un puppy este un om care pretinde a fi un câine. Cățeii pot fi masculi sau femele. De obicei, cățeii sunt persoane mai supuse, având de multe ori de-a face cu persoane mai dominante care își asumă rolul de stăpân sau dresor.

Un puppy este uneori numit și un Human puppy denumită cățeluș.

Mai multe despre cățelușul uman:

Cățelușii umani se bucură să se debaraseze de inhibițiile lor umane, să uite de stresul vieții de zi cu zi și să-și descopere latura animală. Unii Human Puppies simt plăcere sexuală în jocul lor de rol, dar aceasta puppy Play nu are neapărat o componentă sexuală. Comportamentul ca Human puppy permite o viață mai spontană, în care nu trebuie să vă faceți griji cu privire la facturi sau la angajamentele de la serviciu. Este un stil de viață care oferă o mulțime de întăriri pozitive și atenție prin laude verbale și mângâieri. Ca și în cazul altor animale de companie, disciplina poate fi necesară atunci când Cățelușii umani se comportă greșit. Cu toate acestea, acest lucru nu este niciodată dureros sau chiar crud.

Human Puppies sunt mai neastâmpărați și mai jucăuși decât câinii de talie mare, care au, de asemenea, un caracter de oameni. Vârsta reală a unui cățeluș uman nu este un factor determinant pentru ca acesta să preia sau nu rolul de cățeluș, Human puppy sau de câine alfa.

Cățelușii umani își asumă rolul de câini în diferite grade. Unii Cățeluși umani trăiesc ca și câini tot timpul, în timp ce alții joacă acest rol doar ocazional. Unora le place să vorbească în caracter, în timp ce alții doar mârâie și latră. Unii merg în două picioare, în timp ce alții sunt doar în patru labe. Unii Human Puppies se îmbracă ca niște câini, în timp ce alții poartă doar o zgardă sau nu poartă niciun costum. Oricare ar fi preferințele lor, la MEO toată lumea va găsi Human puppy ținuta completă, de la zgardă de câine, lesă, labe, genunchiere sau măști de câine.

Deși prezintă multe dintre comportamentele câinilor adevărați, Human Puppies nu ar trebui să mănânce niciodată mâncare pentru câini, deoarece aceasta poate îmbolnăvi oamenii. Printre înlocuitorii acestora se numără mâncarea pentru oameni, cum ar fi tocănița de vită rece la conservă sau anumite cereale.

Concursurile pentru căței și petrecerile pentru căței umani sunt locuri potrivite pentru ca aceștia să se joace în public. Puppy Dopurile anale cu cozi de câine sunt o altă noutate pentru cățeii umani.

Ce este jocul cățelușilor?

Pup Play este un tip de joc de rol în care oamenii își asumă rolul și mentalitatea unui cățeluș. Acest lucru poate lua mai multe forme, de la simpla bucurie de a fi un cățeluș resp. Human puppy acest lucru poate lua mai multe forme, de la simpla bucurie de a se bucura de sentimentul de a fi un cățeluș, la purtarea unei pălării de cățeluș, a unor mănuși de cățeluș sau a altor echipamente pentru căței, la joaca cu alți căței sau chiar la joaca cu cineva care își asumă rolul de mânuitor.

Ce este un cățeluș uman?

A Human puppy este termenul pentru cineva căruia îi place să își asume un rol cu personalitate canină. Pentru unii, la Pup Play, a fi cățeluș este un spațiu în care se scufundă pentru o perioadă limitată de timp pentru a se relaxa sau doar pentru a se juca, în timp ce pentru alții poate fi o identitate pe care o trăiesc 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Unii căței umani sunt solitari (sau vagabonzi), alții pot fi parteneri sau pot avea o zgardă puppy (aparținând unui îngrijitor, dresor canin sau stăpân). Unii Cățeluși umani se alătură chiar unei haite mai mari și își asumă roluri de cățeluș, cum ar fi alfa, beta și omega.

Ce este un Îndrumător?

Un Îndrumător este o persoană căreia îi place să joace rolul de îngrijitor pentru un cățeluș. Handlerii pot avea multe roluri diferite, de la îngrijitor grijuliu, la deținător ferm al lesei, la antrenor de obediență sau maestru. Relația dintre un îngrijitor și un Human puppy poate fi romantică, sexuală sau doar platonică.

OK, deci Pup Play este o chestie sexuală, romantică, socială sau platonică?

Poate fi tot felul de lucruri, iar Pup Play este diferită pentru fiecare persoană. Cei mai mulți căței și manipulatori găsesc un anumit tip de satisfacție fizică și sexuală. Mulți găsesc, de asemenea, o conexiune romantică și fac din Pup Play parte dintr-o relație. Alții vor doar să se bucure de cățelușie cu prieteni platonici. Nu există un mod greșit de a fi un bun Human puppy de a fi!

Cine poate fi un Human puppy fi?

Oricine! Nu trebuie să deții o mască de câine din piele scumpă sau să participi la evenimente pentru a fi un be human pup pentru a fi unul. Nu ai nevoie de un conductor sau de un câine alfa sau să aparții unei haite. Tot ce ai nevoie este dorința de a fi un cățel și deschiderea de a descoperi lucruri noi. Restul depinde de tine!

Există și alte tipuri de joacă pentru animale de companie?

Bineînțeles că există! Nu toți cei cărora le place să se joace cu animalele de companie vor să ia capul câinelui. Unii preferă să se joace ca un pisoi, ponei, lup, vulpe, vulpe, taur sau alt tip de animal. Fiecare animal de joacă are un cap diferit și o atitudine diferită. Dacă vă gândiți că un alt tip de pet play este pentru tine, îți recomandăm să explorezi MEO.co.uk și să întrebi în jur pentru a afla cum trăiesc alți oameni tipul lor personal de joacă cu animale de companie.

Este doar pentru bărbații gay?

Deloc! pet play și Human puppy Play în general sunt deschise persoanelor de toate genurile și orientările. puppy Play pare a fi cel mai popular printre bărbații gay, dar există, de asemenea, un număr mare de Cățeluși umani și plimbători de câini de orice orientare și gen. Indiferent dacă ești un cățeluș heterosexual, un cățeluș poponar sau orice alt tip de puppy sunteți, veți găsi cățelul perfect puppy Play Echipament aici, pe MEO.co.uk