De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Inele de penis și Ball Stretcher

Buletin informativ

Inele de penis și Ball Stretcher 

Totul pentru bărbați: inele pentru penis din oțel inoxidabil, inele pentru penis din cauciuc sau silicon, greutăți pentru testicule, ball stretcher și inele pentru gland asigură o erecție suplă, tare și de lungă durată. Selecție mare în magazinul nostru. discreție garantată 100%.

Subcategorii

 • Marele magazin online pentru inele pentru penis: Un penis tare ca oțelul, mare și plin de volum și cu stabilitate de lungă durată în timpul sexului datorită inelelor noastre moderne pentru penis!

  O erecție tare este garantată: fie că este vorba de un inel pentru penis din silicon sau de un inel pentru penis din metal. Avem inele pentru penis de toate mărimile și materialele.

 • Inele de penis cu vibrații! Bucurați-vă de o erecție tare și de vibrații intense! Doriți să vă bucurați de vibrații intense care curg prin penisul dvs. în timp ce erecția durează foarte mult? Cu inelul nostru vibrator pentru penis, puteți!

 • A Ball Stretcher din oțel inoxidabil oferă multor bărbați o mare plăcere în timpul sexului sau al masturbării. Versiunile noastre mai grele pot fi folosite și pentru a prelungi scrotul.

 • Pentru sentimente foarte speciale și orgasme de neuitat! Îți place tare și feroce sau chiar foarte tare? Atunci jucăriile noastre Cock & Ball Toys din metal sunt exact alegerea potrivită pentru tine!

 • Penis Bondage - Dacă vă plac senzațiile extreme! Iată produsele de bondage pentru penis și testicule la care ai visat întotdeauna.

 • Normalitatea este prea plictisitoare pentru tine? Ai vrea un pic mai mult? Atunci ar trebui să încerci greutățile noastre, pe care le poți atașa la clemele de sfârcuri, la întinzătoarele de bile, la penis sau la testicule.

 • Pentru plăcerea durerii: unelte și jucării sexuale pentru torturarea penisului și a mingii. Aici veți găsi exact produsele pe care le folosesc domnițele și stăpânii profesioniști.

 • Aici veți găsi cele mai recente dezvoltări, cum ar fi frâna de spermă 3.0, inelele vibratoare pentru gland, dopurile inovatoare pentru penis, sondele pentru penis și dilatatoarele uretrale profesionale.

 • Căutați un nou tip de stimulare? Un vibrator uretral oferă un set complet nou de senzații și orgasme uluitoare. Diferitele noastre modele au lungimile perfecte și ating punctul de plăcere fără efort.

Inelele de penis, cunoscute și sub numele de inele de penis sau inele de erecție, sunt ajutoare sexuale pentru bărbați care se plasează în jurul bazei penisului pentru a întări și menține o erecție mai lungă. Ele pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi piele, cauciuc, silicon, oțel inoxidabil sau plastic și sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme.

 

Există diferite tipuri de inele pentru penis, printre care

 

 • Inele de penis simple: acestea sunt cele mai frecvent utilizate inele de penis, care sunt pur și simplu plasate în jurul bazei penisului pentru a spori erecția.
 • Inele de penis cu vibrație: aceste inele de penis au o funcție de vibrație care poate stimula atât bărbatul, cât și femeia sau partenera.
 • Inele de penis duble: Aceste inele de penis au două bucle, unul pentru penis și unul pentru scrot. Ele oferă un sprijin mai puternic pentru erecție și pot ajuta, de asemenea, la strângerea scrotului.
 • Inele de penis reglabile: Aceste inele de penis pot fi ajustate la dimensiunea utilizatorului prin deplasarea sistemului de blocare sau prin adăugarea/eliminarea extensiilor.

 

Ball Stretcherinelele pentru penis, greutățile pentru testicule și dopurile pentru penis sunt alte tipuri de jucării sexuale pentru bărbați care sunt diferite de inelele pentru penis.

 

Un ball stretcher este o jucărie sexuală care se poartă în jurul scrotului pentru a întinde și strânge testiculele. Spre deosebire de inelele pentru penis, scopul aici nu este de a întări erecția.

 

Greutăți pentru testicule: Greutățile pentru testicule sunt o formă de ball stretcher care adaugă o greutate suplimentară pentru a crește tracțiunea asupra testiculelor. Cum Ball Stretcher acestea ajută la strângerea și întinderea scrotului.

 

Pluguri pentru penis: Un plug pentru penis este o jucărie sexuală care se introduce în uretră pentru a crește plăcerea sexuală. Spre deosebire de inelele pentru penis și ball stretcher, un plug pentru penis nu are niciun efect asupra erecției sau asupra scrotului.

 

Inelele pentru penis sunt populare în rândul bărbaților, deoarece pot întări și prelungi erecțiile, ceea ce poate duce la o experiență sexuală mai intensă și mai de durată. De asemenea, ele pot contribui la îmbunătățirea încrederii de sine a utilizatorului și la creșterea plăcerii partenerului. Cu toate acestea, este important să folosiți inelele pentru penis în siguranță și în mod responsabil și să faceți pauze regulate pentru a evita compromiterea fluxului sanguin sau provocarea de leziuni.

 

CBT este o abreviere pentru "Cock and Ball Torture" sau "tortură genitală" și se referă la o practică BDSM (Bondage, Disciplină, Dominare, Supunere, Sadism, Masochism) în care organele genitale masculine sunt folosite ca sursă de stimulare sau ca țintă a torturii.

 

La CBT, se folosesc diverse tehnici pentru a provoca durere sau senzații de plăcere în zona penisului și a testiculelor. De exemplu, pot fi folosite cleme, greutăți, ace, electrostimulare sau chiar lovituri cu mâna sau cu un obiect precum un bici sau o paletă.

 

CBT este o practică consensuală și nu o tortură în sens etic, în mod clasic între o persoană cu înclinații sadice (bărbat sau femeie) și un bărbat cu înclinații masochiste.

 

Este important de subliniat faptul că toate actele din cadrul BDSM ar trebui să fie consensuale și să se încadreze în limitele convenite în prealabil. CBT ar trebui să fie efectuate numai de persoane care sunt conștiente de ceea ce fac și care sunt informate cu privire la riscurile și posibilele complicații.

 

penis plugpiercingurile de penis, dopurile de penis, inelele de gland și dilatatoarele uretrale sunt toți termeni asociați cu anatomia sexuală masculină și în special cu uretra.

 

Un penis plug este un piercing pentru penis care trece prin uretră și are o lărgire la un capăt care îl împiedică să se strecoare complet în uretră. Celălalt capăt este o buclă sau un inel care se poartă în jurul bazei penisului. Penis plug este folosit pentru a crește senzațiile din timpul sexului și poate fi folosit și pentru a reține ejacularea.

 

Un piercing pentru penis este o bijuterie care este străpunsă prin pielea penisului. Există diferite tipuri de piercinguri pentru penis, inclusiv piercingul Prince Albert, care trece prin partea inferioară a penisului și iese la vârful acestuia. Alte tipuri de piercinguri pentru penis pot trece prin prepuț sau prin uretră.

 

Un plug pentru penis este o bijuterie care se introduce în uretră pentru a crește senzația în timpul sexului. Plugurile pentru penis pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi oțel inoxidabil, silicon sau sticlă.

 

Un inel pentru gland este un inel care se poartă în jurul axei penisului, sub gland. Inelul poate fi realizat din diferite materiale, cum ar fi piele, cauciuc sau metal. Un inel pentru gland poate fi folosit pentru a crește senzațiile din timpul sexului sau pentru a întări erecția.

 

Un dilatator uretral este un instrument medical care se introduce în uretră pentru a o dilata. Acest lucru se face, de obicei, pentru a pune un diagnostic medical sau pentru a ajuta în cazul anumitor afecțiuni medicale, cum ar fi stricturile uretrale sau stenoza uretrală. Cu toate acestea, în scena BDSM, dilatatoarele uretrale sunt uneori folosite pentru a crea senzații sexuale, deși acest lucru poate fi foarte riscant și poate duce la răni grave.