De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Fuck & Play Accesorii Vac-U-Lock

Buletin informativ

Fuck & Play Accesorii Vac-U-Lock 

Accesorii extinse și inovatoare pentru dildo-uri, butt plugs și jucării sexuale cu adaptoare de sistem pentru Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools sau HiSmith.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 16 elemente
Afișează 1 - 12 din 16 elemente

Pentru a vă asorta dildo-urile de la Doc Johnson cu sistemul Vac-U-Lock, dildo-urile și dopurile anale de la Hunglock și jucăriile sexuale de la Hung System, Fucktools sau Hismith, veți găsi aici o gamă largă de accesorii inovatoare.


Ce înseamnă Vac U Lock™?

Este ușor de explicat, pentru că este exact ca acasă - fișa se introduce în priză! Unde "ștecherul" este fișa adaptoare a accesoriului, iar "priza" este deschiderea profilată de pe partea inferioară a dildo-ului. Sistemul Vac-U-Lock™ reprezintă un sistem interschimbabil în care diferite dildo-uri pot fi combinate ușor și rapid cu un accesoriu Vac-U-Lock™. Acest sistem este utilizat cu multe dildo-uri, jucării sexuale și accesorii, de exemplu, și cu mașini de sex, dar și cu alte accesorii practice (strap ons, hamuri, mânere pentru dildo-uri, fișe de conectare, ventuze, motoare de vibrație etc.). Și de ce? Pentru că este foarte practic și ieftin să combini diferite jucării și accesorii și astfel economisești o mulțime de bani