De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Vibratoare

Buletin informativ

Rocks-Off - Chaiamo Vibrator

Eleganță, putere extremă și perfecțiune absolută! Luxosul vibrator Chaiamo de la Rocks Off a fost dezvoltat pentru a vă catapulta spre punctul culminant din nou și din nou. Datorită texturii sale de înaltă calitate, vibratorul Chaiamo este deosebit de prietenos cu pielea și se simte catifelat.

Mai multe informații

2942/00

disponibil

    Mai multe informații

    Eleganță, putere extremă și perfecțiune absolută! Luxosul vibrator Chaiamo de la Rocks Off a fost dezvoltat pentru a vă catapulta spre punctul culminant din nou și din nou. Datorită texturii sale de înaltă calitate, vibratorul Chaiamo este deosebit de prietenos cu pielea și se simte ca mătasea. Vibratorul de lux impresionează, de asemenea, cu vârful său de formă conică, cu care puteți stimula deosebit de bine "punctul de plăcere".

     

    Puncte de atracție:

     

    • Vibrator de lux inovator de la Rocks-Off
    • 10 niveluri intense de vibrații
    • Vârf conic pentru stimularea intensă a punctului P, a punctului G și a zonei anale
    • Ușor de utilizat
    • Ideal pentru începători
    • 100% rezistent la apă
    • Material: plastic ABS și silicon
    • Reîncărcabilă prin USB
    • timp de încărcare de 3 ore pentru până la 3 ore de plăcere

     

    Stimulare precisă: În plus față de suprafața moale la atingere, vârful delicat rotunjit oferă senzații delicate. Aceasta masează mai întâi ușor anusul sau clitorisul și labiile înainte ca vibratorul Chaiamo să te penetreze cu plăcere și să îți stimuleze punctele fierbinți interioare.

     

    10 niveluri de vibrații: Vibratorul Rocks Off Chaiamo te răsfață cu 10 niveluri de vibrații intense, de la blând la puternic, oferindu-ți valuri orgasmice de excitare - iar și iar.

     

    Baterie reîncărcabilă: Vibratorul Chaiamo garantează rezistență non-stop cu ajutorul bateriei sale puternice, care poate fi reîncărcată rapid cu ajutorul cablului de încărcare USB furnizat. După trei ore de încărcare, vibratorul oferă până la trei ore de putere maximă.

     

    Cum se utilizează vibratorul Chaiamo?

     

    Datorită suprafeței sale moi și alunecoase din silicon, vibratorul este foarte ușor de introdus pe cale anală sau vaginală. Odată ce vibratorul a fost introdus, intensitatea dorită poate fi setată în mod convenabil prin simpla apăsare a unui buton de pe panoul de control din partea inferioară a vibratorului. puteți alege din 10 moduri de vibrație variate și puternice.

     

    Ce trebuie să am în vedere atunci când folosesc vibratorul de lux Chaiamo?

     

    Folosiți întotdeauna un lubrifiant pe bază de apă, de exemplu Aquameo. Lubrifianții care conțin silicon pot deteriora materialul sensibil. Vibratorul Chaiamo poate fi curățat cu apă și săpun blând. Pentru o îngrijire specială, vă recomandăm spray-ul nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Vibrator foarte puternic cu 10 funcții
    • Material: Silicon cu strat PU (atingere moale), ABS (fără latex și ftalat)
    • 100% rezistent la apă
    • Reîncărcabil prin USB
    • Diametru: 3,2 cm
    • Lungime inserabilă: 12 cm
    • Lungime: 16 cm
    • Ambalaj durabil fără plastic!

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Rocks-Off Chaiamo Vibrator

    Der Rocks-Off Chaiamo Vibrator ist ein eleganter Luxusvibrator mit einer Vielzahl von tollen Funktionen. Seine runde Spitze ermöglicht eine sehr präzise Stimulation meines G-Punkts und des Anus. Mit 10 Vibrationsstufen von sanft bis kraftvoll bietet er mir jeden Abend orgasmische Erlebnisse. Der Vibrator besteht aus hochwertigem Material, ist leicht aufladbar und bietet bis zu 3 Stunden Vergnügen. Einfach zu bedienen und ideal für Anfänger. Für mich eines der besten Toys und ein sexy Spielzeug für sinnliche Abenteuer!

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Rocks-Off - Chaiamo Vibrator

    Rocks-Off - Chaiamo Vibrator

    Eleganță, putere extremă și perfecțiune absolută! Luxosul vibrator Chaiamo de la Rocks Off a fost dezvoltat pentru a vă catapulta spre punctul culminant din nou și din nou. Datorită texturii sale de înaltă calitate, vibratorul Chaiamo este deosebit de prietenos cu pielea și se simte catifelat.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: