De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare anală

Buletin informativ

Bobble™ Electrosex Plug de la E-Stim Systems

Ești gata pentru o aventură erotică? MEO vă prezintă Bobble™ Electrosex Plug de la E-Stim Systems - un frumos electrod bipolar care duce electrostimularea la noi înălțimi. Cu designul său strălucitor și curbat seducător, Bobble™ nu este doar un festin pentru ochi. Este o putere pentru o stimulare profundă și intensă, perfectă pentru aventurile vaginale și anale.

Mai multe informații

3785/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    The Bobble™ Electrosex Plug de la E-Stim Systems: electrostimulare intensivă a prostatei și a punctului G!

    Gata pentru o aventură erotică? MEO vă prezintă Bobble™ Electrosex Plug de la E-Stim Systems - un frumos electrod bipolar care duce electrostimularea la noi înălțimi. Cu designul său strălucitor și curbat seducător, Bobble™ nu este doar un festin pentru ochi. Este o putere pentru o stimulare profundă și intensă, perfectă pentru aventurile vaginale și anale. Cufundați-vă într-o lume a plăcerii intense și descoperiți de ce The Bobble™ este vedeta oficială a electrostimulării sexuale!

    Design ergonomic pentru o stimulare electrică optimă:

    Datorită formei sale rotunjite și netede, The Bobble™ este ușor de introdus pe cale anală sau vaginală și se adaptează la contururile naturale ale corpului pentru a stimula zonele greu accesibile, cum ar fi punctul G sau prostata. Electrodul nostru este versatil și este potrivit atât pentru stimularea vaginală, cât și pentru cea anală, permițând o gamă largă de experiențe de electrostimulare erotică.

    Calitate și garanție:

    Ca parte a gamei de electrozi premium de la E-Stim Systems bobble™ este acoperit de garanția unică pe viață a producătorului de la E-Stim Systems o dovadă a calității și longevității produsului.

    Dimensiuni:

    Lungime: 99 mm, diametru: 37,5 mm
    Lungime inserabilă: 70 mm
    Greutate: 222 g

    Opțiuni de conectare versatile:

    Electrodul este echipat cu conectori de 4 mm și este compatibil cu cablurile cu profil redus de la E-Stim Systems dar poate fi utilizat și cu cabluri normale de 4 mm sau cu cablul bi-cablu (a se vedea accesorii). Este compatibil cu toate dispozitivele obișnuite de electrostimulare (dacă este necesar cu adaptoarele pe care le oferim). Acest lucru oferă o flexibilitate maximă în utilizare.

    Curățare și îngrijire ușoară:

    Electrodul poate fi curățat cu ușurință cu apă caldă și un detergent ușor sau cu spray VeryClean. Pentru a evita deteriorarea electrodului, nu trebuie să se utilizeze agenți de curățare agresivi. Pentru o curățare mai temeinică, electrodul poate fi demontat și părțile individuale pot fi curățate separat. Urmați cu atenție instrucțiunile producătorului atunci când îl reasamblați.

    Acest lucru face ca electrostimularea anală sau vaginală să fie și mai distractivă:

    Lubrifiantul nostru pe bază de apă ESHOCK trebuie utilizat pentru o experiență optimă. Acest lubrifiant special garantează o inserție anală/vaginală ușoară și o bună conductivitate electrică. Evitați cu orice preț lubrifianții pe bază de silicon sau hibrizi și rețineți că prezervativele nu sunt compatibile cu electrozii E-Stim Systems.

    The Bobble™ Electrosex Plug de la E-Stim Systems: O călătorie în adâncurile corpului!

    The Bobble™ Electrosex Plug este prima alegere pentru oricine caută electrostimulare profundă, de la ușoară la foarte intensă. Indiferent dacă sunteți începător sau utilizator experimentat, Bobble™ oferă o experiență unică și uluitoare, care garantează atât confort, cât și o electrostimulare anală/vaginală foarte intensă.

    Mai multe detalii:

    • Bobble™ electrosex plug de la E-Stim Systems
    • Bobble™ este echipat cu prize robuste de 4 mm la bază. Dacă aveți în vedere o utilizare prelungită, de exemplu 24/7, vă recomandăm cablurile noastre cu profil redus, deoarece sunt mai confortabile și permit utilizarea discretă a Bobble™ sub lenjerie intimă.
    • Tip: BiPolar, inserabil
    • Lungime totală: 99 mm
    • Lungime maximă inserabilă: 70 mm
    • Diametru: 37,5 mm
    • Greutate: 222 g
    • Conexiuni: Două prize de 4 mm în bază.
    • Pentru utilizare cu dispozitivele noastre de electrostimulare (diverse cabluri de conectare și adaptoare disponibile ca accesorii).
    • Cu garanție exclusivă pe viață a producătorului.
    • Siguranța și calitatea sunt E-Stim Systems siguranța și calitatea pe primul loc.
    • Proiectat și fabricat în Marea Britanie în conformitate cu cele mai recente reglementări britanice și europene în materie de siguranță.
    • Notă de siguranță: Electrostimularea erotică (e-stimulare) este o practică obișnuită, dar este important să fiți conștienți de aspectele de siguranță implicate. E-Stim nu este potrivit pentru persoanele care suferă de epilepsie, au un stimulator cardiac sau un dispozitiv medical de perfuzie, au o afecțiune cardiacă sau sunt însărcinate și nu ar trebui să fie folosit niciodată deasupra pieptului sau gâtului. Toate dispozitivele de la E-Stim Systems dispozitive au fost proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor.
    • E-Stim Systems și MEO: lideri în BDSM și electrostimulare.
    • MEO este o marcă comercială înregistrată a MEO în Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

    Descărcați

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Geiles Vergnügen

    Ich habe kürzlich den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems bei MEO gekauft und muss sagen, dass ich absolut beeindruckt bin. Dieses Ding hat meine Erwartungen in Bezug auf Elektrostimulation bei weitem übertroffen. Zunächst möchte ich die hervorragende Qualität und Verarbeitung des Plugs hervorheben. Das Material fühlt sich sicher und angenehm an und die glatte Oberfläche sorgt für eine komfortable Benutzung. Das eigentliche Highlight ist jedoch die Elektrostimulation. Der BobbleElectrosex Plug bietet eine tiefe und intensive Stimulation, wie ich sie noch nie erlebt habe. Durch die einstellbaren Impulse kann ich die Intensität genau auf meine Vorlieben abstimmen, was zu einem sehr geilen Erlebnis führt. Die Stimulation meines Inneren mit dem Plug ist sensationell. Jede elektrische Welle erzeugt ein unglaublich stimulierendes Gefühl, das sich deutlich von herkömmlichen Sexspielzeugen unterscheidet. Besonders die Stimulation der Prostata ist hervorragend und führt zu extremen und lang anhaltenden Höhepunkten. Ich kann den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems jedem Mann und jeder Frau nur empfehlen!

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Surprenant

    Objet Très surprenant !! Sensation Garantie - qualité surprenante je ne m’attendais pas à ça !! Je recommande vivement !!

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Bobble™ Electrosex Plug de la E-Stim Systems

    Bobble™ Electrosex Plug de la E-Stim Systems

    Ești gata pentru o aventură erotică? MEO vă prezintă Bobble™ Electrosex Plug de la E-Stim Systems - un frumos electrod bipolar care duce electrostimularea la noi înălțimi. Cu designul său strălucitor și curbat seducător, Bobble™ nu este doar un festin pentru ochi. Este o putere pentru o stimulare profundă și intensă, perfectă pentru aventurile vaginale și anale.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: