De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dispozitive de stimulare electrică

Buletin informativ

Dispozitivul de electrostimulare ElectroHelix™ de la E-Stim Systems

Cu ElectroHelix™, cea mai recentă inovație în materie de dispozitive de electrostimulare de la E-Stim Systems, tehnologia avansată întâlnește plăcerea erotică electrizantă. Bazându-se pe succesul Seriei 1, ElectroHelix™ oferă o experiență compactă, bogată în funcții, care redefinește lumea electrostimulării erotice.

Mai multe informații

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Dispozitivul de electrostimulare ElectroHelix™ de la E-Stim Systems: Poarta ta de acces către o lume de plăcere electrizantă în timpul sexului!

    Cu ElectroHelix™, cea mai recentă inovație în materie de dispozitive de electrostimulare de la E-Stim Systems, tehnologia avansată întâlnește plăcerea erotică electrizantă. Bazându-se pe succesul Seriei 1, ElectroHelix™ oferă o experiență compactă, bogată în funcții, care redefinește lumea electrostimulării erotice.

    Caracteristicile principale ale dispozitivului de electrostimulare ElectroHelix™ de la E-Stim Systems:

    • Design îmbunătățit: ElectroHelix™ are caracteristicile esențiale ale Seriei 1, dar cu un design complet reînnoit. Oferă mai mult din tot ceea ce le place clienților noștri.
    • Control îmbunătățit: Echipat cu un sistem de stimulare controlat de un microprocesor și un nou sistem de control, ElectroHelix™ are 5 moduri de programare cu controale analogice continue pentru putere, viteză, senzație și butonul unic "FIRE" pentru intensitate imediată.
    • Varietate de moduri: În plus față de modurile standard "Flo" și "Pulse", există acum și modurile "Milk" și "Tease", care au fost programate pentru o stimulare variată și pot fi ajustate cu ajutorul comenzilor "Speed" și "Feel".
    • Ușurința de utilizare: Modurile pot fi selectate în mod convenabil cu ajutorul unui buton.
    • Modul Sport: Pentru cei care caută o experiență intensă, modul ElectroHelix™ Sport sporește fiecare senzație și face totul un pic mai incitant, exact ca și cum ai conduce un Ferrari.
    • Design ergonomic: Carcasa reproiectată este mai mică și mai ușoară și se potrivește confortabil în mână. Cadranele de control cauciucate sunt ușor de operat, chiar și cu mănuși sau degete uleioase.
    • Funcționează cu baterii: Fiabilitatea este cea mai importantă și cea mai importantă. Bateria PP3 dovedită asigură o durată lungă de funcționare.


    ElectroHelix™ este cel mai recent dispozitiv din gama de dispozitive de electrostimulare de la E-Stim Systems. Istoria E-Stim Systems datează din 2004, când a fost lansată seria 1 originală, care a devenit de atunci un clasic. Seria 1 este piatra de temelie a gamei Intro2Electro de la E-Stim Systems. Dar, la fel ca în cazul multor lucruri, în timp, oamenii își doresc ceva mai mult, poate un pic mai la îndemână și, desigur, cu mai multe caracteristici - rezultatul este ElectroHelix™, sau Helix pe scurt.

    ElectroHelix™ conține ADN-ul Seriei 1, dar cu un concept complet actualizat și revizuit, care oferă pur și simplu mai mult din toate. Cu un sistem actualizat de amplificare controlat de microprocesor, un mod de control extins și îmbunătățit, ElectroHelix™ oferă cinci moduri de programare, controale analogice fără trepte nu numai pentru nivelul de ieșire și viteză, ci și pentru "feeling" și infamul și încă unicul buton "FIRE".

    Cu cele 5 moduri, ElectroHelix™ are mult mai multe de oferit decât modurile standard "Flo" și "Pulse". În plus față de modul "FIRE", există modurile "Milk" și "Tease", care au fost programate pentru senzații și mai interesante și care pot fi ambele controlate în totalitate prin intermediul comenzilor de viteză și "Feel". Modul este selectat prin simpla apăsare a unui buton și, deoarece nivelul de stimulare nu scade la zero, este posibilă și comutarea între moduri în timpul utilizării.

    Alte îmbunătățiri aduse la ElectroHelix™ includ modificări ale modului de impulsuri, permițând intervale de impulsuri mai scurte și mai lungi în comparație cu seria 1, și o gamă extinsă de "senzație" pentru toate modurile, ambele putând fi controlate cu ajutorul cadranelor, permițând un control aproape nelimitat asupra tuturor senzațiilor.

    ElectroHelix™ de la E-Stim Systems are, de asemenea, un așa-numit mod "Sport" pentru cei care doresc o stimulare și mai intensă. Atunci când ElectroHelix™ este pornit, intensitatea senzațiilor este suficientă pentru majoritatea persoanelor, dar atunci când ElectroHelix™ este pornit în timp ce butonul FIRE este ținut apăsat, totul devine puțin mai intens și mai intens.

    Cu o carcasă nou concepută, E-Stim Systems a făcut ElectroHelix™ mai mic și mai ușor, astfel încât dispozitivul de electrostimulare să se potrivească bine în mână și toate comenzile să fie ușor de atins. Datorită butoanelor rotative cauciucate și a suprafeței rezistente la murdărie, ElectroHelix™ poate fi operat și cu mănuși sau cu lubrifiant pe degete și stă întotdeauna bine în mână. Spre deosebire de mulți alți producători, E-Stim Systems a renunțat la o baterie reîncărcabilă și a optat, în schimb, pentru bateria PP3, care a fost încercată și testată și care garantează o durată lungă de funcționare.

    ElectroHelix™ este livrat într-o husă de transport personalizată, împreună cu un cablu de conectare de 2 mm, o baterie, un pachet de 4 electrozi autoadezivi și un manual de instrucțiuni detaliat - tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe imediat.

    ElectroHelix™ a fost proiectat și fabricat în Marea Britanie în conformitate cu cele mai recente reglementări de siguranță din UE și Marea Britanie și are încorporate funcții de siguranță, cum ar fi limitarea curentului.

    Mai multe detalii:

    • Dispozitivul de electrostimulare ElectroHelix™ de la E-Stim Systems
    • Dimensiuni: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Componența livrării: Dispozitivul de electrostimulare ElectroHelix™, 1 cablu de ieșire de la 3,5 mm la 2 mm, 4 electrozi autoadezivi, 1 baterie PP3 de 9 V, instrucțiuni de utilizare, geantă de transport.
    • Canale/ieșiri: Un singur canal prin intermediul mufei mono jack mono de 3,5 mm standard din industrie.
    • Afișaj: LED-uri foarte luminoase pentru a indica autotestul, starea bateriei, starea ieșirii și modul curent.
    • Moduri de program: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" și "Tease".
    • Elemente de control: Intensitatea de ieșire, controlul senzației, controlul vitezei, selectarea modului și butonul "Fire".
    • Forma de undă de ieșire: BiPhasic AC
    • Sursă de alimentare: Alkalină standard de 9 volți (PP3) (inclusă)
    • Siguranța și calitatea sunt o prioritate de top la E-Stim Systems.
    • Dezvoltate în conformitate cu cele mai recente reglementări britanice și europene în materie de siguranță și fabricate în Marea Britanie.
    • Funcții de siguranță integrate, cum ar fi limitarea curentului.
    • Marcare CE și UKCA.
    • Furnizat cu o garanție pe viață a producătorului.
    • Notă de siguranță: Electrostimularea erotică (e-stim) este o practică obișnuită, dar este important să fiți conștienți de aspectele de siguranță implicate. E-Stim nu este potrivit pentru persoanele care suferă de epilepsie, poartă un stimulator cardiac sau folosesc un dispozitiv medical de perfuzie, au afecțiuni cardiace sau sunt însărcinate și nu ar trebui să fie folosit niciodată deasupra pieptului sau gâtului. Toate dispozitivele E-Stim Systems sunt proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor.
    • E-Stim Systems și MEO: lideri în BDSM și electrostimulare

     

    Descărcați

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Evaluare 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Evaluare 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Dispozitivul de electrostimulare ElectroHelix™ de la E-Stim Systems

          Dispozitivul de electrostimulare ElectroHelix™ de la E-Stim Systems

          Cu ElectroHelix™, cea mai recentă inovație în materie de dispozitive de electrostimulare de la E-Stim Systems, tehnologia avansată întâlnește plăcerea erotică electrizantă. Bazându-se pe succesul Seriei 1, ElectroHelix™ oferă o experiență compactă, bogată în funcții, care redefinește lumea electrostimulării erotice.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          17 alte articole din aceeași categorie: