De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dispozitive de stimulare electrică

Buletin informativ

ABox™ MK 2 - Dispozitiv de electrostimulare "Audio" de la E-Stim Systems

MEO prezintă cu mândrie ABox Mk2, un upgrade al ABox original de la E-Stim Systems. ABox™ Mk2 este mai compact, mai ușor și mai puternic și dispune de un microfon foarte sensibil. ABox™ Mk2 este un dispozitiv de electrostimulare unic, alimentat audio, care adaugă o nouă și interesantă aromă experienței dvs. de electrosex existente.

Mai multe informații

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Experimentați un tip de stimulare de neegalat cu ABox Mk2 de la E-Stim Systems - în care vocea sau muzica declanșează și controlează electrostimularea!

    MEO prezintă cu mândrie ABox Mk2, un upgrade la ABox original de la E-Stim Systems. ABox™ Mk2 este mai compact, mai ușor și mai puternic și dispune de un microfon foarte sensibil. ABox™ Mk2 este un dispozitiv de electrostimulare unic, alimentat audio, care adaugă o aromă nouă și incitantă experienței dvs. de electrosex existente.

    Electrosexul devine din ce în ce mai răspândit, dar există încă persoane care caută ceva unic și nou. Noul ABox Mk2 de la E-Stim Systems oferă mai mult decât și-ar fi putut imagina cineva vreodată.

    Caracteristicile principale ale dispozitivului de electrostimulare ABox™ MK2 de la E-Stim Systems:

    • Design optimizat: ABox™ MK2 este compact și ușor, ceea ce îl face și mai practic și mai ușor de utilizat. Puterea și sensibilitatea îmbunătățite aduc un nou nivel de intensitate și receptivitate la electrostimularea erotică.
    • Stimulare controlată audio: ABox™ MK2 poate fi controlat acustic și convertește intrarea audio a microfonului încorporat sau a unei surse externe (de exemplu, un player MP3) într-un semnal dinamic de electrostimulare. Această funcție unică face posibilă controlul intensității și ritmului stimulării direct prin intermediul nuanțelor propriei voci, a vocii maestrului sau a dominatoarei sau prin intermediul muzicii.
    • Indicator vizual al nivelului de intrare: O caracteristică remarcabilă este indicatorul LED al nivelului de intrare, care oferă un feedback instantaneu asupra intrării audio. Acest ajutor vizual îmbunătățește controlul asupra stimulării, deoarece răspunde în timp real la nivelul audio.
    • Ideal dacă sunteți singur: datorită funcției de intrare stereo, utilizatorii solitari pot selecta benzile sonore de electrostimulare preferate pentru a crea o experiență senzorială personalizată. MEO oferă, de asemenea, o selecție de coloane sonore special concepute pentru utilizarea cu ABox™ Mk2 pe site-ul său web.
    • Kit complet: ABox™ Mk2 este livrat într-o husă de transport personalizată care conține tampoane de gel autoadezive, o baterie, un cablu de legătură audio și un ghid de pornire rapidă. Un manual de utilizare detaliat este, de asemenea, disponibil online.


    Dezlănțuiți puterea lui ABox™ Mk2: Vocea dvs. sau a altcuiva determină intensitatea electrostimulării.

    ABox™ Mk2 este mai mult decât un simplu dispozitiv de electrostimulare, este un dispozitiv unic care combină audio cu stimularea erotică. Fie că sunteți singur sau cu un partener, ABox Mk2 adaugă o nouă dimensiune de creativitate și control la sesiunile dvs., făcând ca fiecare experiență să fie unică.

    ABox Mk2 este un dispozitiv de electrostimulare unic, conceput special pentru electrostimulare erotică, declanșată audio. ABox MK2 de la E-Stim Systems nu este declanșat doar de sunet, ci și controlat de sunet. Semnalul de intrare, fie că provine de la microfonul încorporat sau de la o sursă audio conectată, cum ar fi un MP3 player, este convertit într-un semnal de electrostimulare puternic, dar controlabil. Acest lucru înseamnă că electrostimularea erotică poate fi controlată doar prin volumul și sunetul vocii sau al sursei audio.

    Siguranță și calitate:

    În conformitate cu angajamentul E-Stim Systems față de siguranță și calitate, ABox™ Mk2 a fost proiectat și fabricat în Marea Britanie. Dispozitivul de electrostimulare respectă cele mai recente standarde de siguranță din UE și Marea Britanie, poartă marcajul CE și este prevăzut cu o garanție pe viață.

    Detalii suplimentare:

    • ABox™ MK2 de la E-Stim Systems
    • Livrat într-o husă specială de transport cu tampoane de gel autoadezive, baterie, cablu de legătură audio și ghid de pornire rapidă. Instrucțiuni detaliate de utilizare sunt disponibile online.
    • Canale/ieșiri: Un singur canal, prin intermediul unei prize mono jack mono standard de 3,5 mm.
    • Intrare: Un singur jack stereo de 3,5 mm.
    • Impedanță de intrare: 33K Ohm
    • Sensibilitate de intrare: 500 mV, 200 - 6000 Hz
    • Afișaj: 5 LED-uri luminoase indică nivelul de intrare și puterea.
    • Moduri de funcționare: 2 - funcționare internă (microfon), funcționare externă (line-in)
    • Comenzi: Comutator glisant pentru pornire și oprire și pentru selectarea intrării. Manete rotative pentru
    • Sensibilitatea microfonului și nivelul de ieșire.
    • Forma de undă de ieșire: Curent alternativ pulsat, limitat la curent.
    • Alimentare: Baterie alcalină standard de 9 volți (PP3) inclusă.
    • Durata de viață a bateriei: Depinde de utilizare, dar este estimată la aproximativ 8 ore.
    • Accesorii incluse: 1 cablu de ieșire TENS de 3,5 mm la 2 mm, 1 cablu audio stereo link stereo de 3,5 mm la 3,5 mm, 4 tampoane de gel autoadezive, 1 baterie PP3 de 9 volți, 1 husă de transport personalizată, 1 ghid de pornire rapidă.
    • Dimensiuni: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Fabricat în Marea Britanie în conformitate cu cele mai recente reglementări de siguranță din UE și Marea Britanie.
    • Funcții de siguranță integrate, cum ar fi limitarea curentului.
    • Marcare CE și UKCA.
    • Notă de siguranță: Electrostimularea erotică (e-stimulare) este o practică obișnuită, dar este important să fiți conștienți de aspectele de siguranță implicate. E-stimularea nu este potrivită pentru persoanele care suferă de epilepsie, poartă un stimulator cardiac sau folosesc un dispozitiv medical de perfuzie, au afecțiuni cardiace sau sunt însărcinate și nu ar trebui să fie folosită niciodată deasupra pieptului sau gâtului. Toate dispozitivele E-Stim Systems sunt proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor.
    • E-Stim Systems și MEO: lideri în BDSM și electrostimulare
    • MEO este o marcă comercială a MEO în Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Evaluare 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Evaluare 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Scrieți-vă propria recenzie

          ABox™ MK 2 - Dispozitiv de electrostimulare "Audio" de la E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - Dispozitiv de electrostimulare "Audio" de la E-Stim Systems

          MEO prezintă cu mândrie ABox Mk2, un upgrade al ABox original de la E-Stim Systems. ABox™ Mk2 este mai compact, mai ușor și mai puternic și dispune de un microfon foarte sensibil. ABox™ Mk2 este un dispozitiv de electrostimulare unic, alimentat audio, care adaugă o nouă și interesantă aromă experienței dvs. de electrosex existente.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          17 alte articole din aceeași categorie: