De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Slube - Body Lube

Buletin informativ

Slube Body Lube - Pina Colada

Ananas și nucă de cocos. Există o combinație mai bună? Lasă acest amestec fructat de parfum însorit și culori de vară să te ducă pe o plajă tropicală și bucură-te de Slube-ul nostru galben strălucitor Body Lube cu parfum de Pina Colada! Slube se transformă într-un lubrifiant extrem de gros, pentru tot corpul, la contactul cu apa, pentru senzații unice.

Mai multe informații

3412/00

19,90 €

79,60 €/KG

plus costurile de transport

Disponibil în curând

    Mai multe informații

    Ananas și nucă de cocos. Există o combinație mai bună? Lasă-te purtat de acest amestec fructat de parfum însorit și culori de vară pe o plajă tropicală și bucură-te de Slube-ul nostru galben strălucitor Body Lube cu parfum de Pina Colada! Cu Slube, super-derapant Body Lube, sexul solo sau sexul cu partenerul în baie devine o experiență incredibilă. Ce este special la Slube? Slube se transformă într-un lubrifiant extrem de vâscos pentru tot corpul la contactul cu apa, oferind senzații unice.

     

    Cel mai curat mod de ate murdări, care se traduce liber prin "Cel mai curat mod de a face sex murdar", este sloganul clar al Slube.

     

    Cu Slube, revoluționarul Body Lube, care este mult mai mult decât un lubrifiant obișnuit sau un aditiv pentru baie, veți descoperi o nouă lume a plăcerii senzuale. Slube a câștigat deja mai multe premii internaționale și aduce o gură de aer proaspăt în viața dumneavoastră sexuală.

     

    Lubrifiantul a fost ieri: scufundați-vă în lumea excitată a Slube!

     

    Descoperiți diferite parfumuri și culori senzuale, inclusiv galben strălucitor, roșu pasional și negru seducător. Cu Slube, vă puteți bucura singur, cu unul sau mai mulți parteneri și vă puteți pierde într-o mare încărcată erotic de apropiere și intimitate incredibile. Veți iubi sentimentul de a fi strâns îmbrățișat de Slube.

     

    Urmăriți videoclipurile noastre și lăsați-vă convins de acest produs unic!

     

    Slube este un lubrifiant unic pentru cadă! Alege-ți propriul Slube din edițiile noastre de cocktailuri și scufundă-te într-o lume plină de parfumuri și culori. Sau încercați versiunea noastră pură "Pure" pentru o experiență unică și senzuală. Pentru cei care caută un impuls deosebit, versiunea hardcore "Black Leather" este exact ceea ce vă trebuie!

     

    Fie că folosiți Slube ca gel de masaj seducător, ca o baie relaxantă, ca un accesoriu excitant în timpul sexului sau al unei orgii, Slube deschide noi uși către intimitate și plăcere.

     

    Slube este foarte ușor de utilizat:

     

    Pentru un amestec perfect, pur și simplu umpleți cada cu apă caldă, presărați cristalele Slube în apă și observați cum se formează o substanță moale și alunecoasă ca mătasea. Diluați Slube cu mai multă apă pentru a obține consistența și grosimea perfectă pentru dumneavoastră. Atât de simplu, dar atât de sexy! După ce distracția s-a terminat, trageți doar dopul de baie și goliți cada.

     

    Apropo, Slube este potrivit pentru persoanele care suferă de alergii și este chiar sigur pentru prezervative. De asemenea, îngrijește pielea și o face moale și seducătoare. Fiecare pachet conține o cantitate suficientă de cristale Slube pentru mai multe aplicații. Slube a fost fabricat conform celor mai înalte standarde europene și a fost testat dermatologic. Este netoxic și sigur pentru organism. Formula specială nu numai că face ca pielea să se simtă plăcută, ci și îngrijește pielea ca o baie completă normală.

     

    Ce mai așteptați? Descoperă Slube și fă din următoarea ta baie completă o experiență de neuitat!

     

    Mai multe detalii:

     

    • Slube, Slubricant
    • Body Lube (lubrifiant pentru întregul corp, lubrifiant pentru baie)
    • Perfect pentru orgii.
    • Sunt disponibile următoarele varietăți: Pure, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, , Black Leather, Gin Mojito.
    • Pe bază de apă.
    • Varietățile Slube colorate conțin coloranți alimentari.
    • Slube este biodegradabil, nu este comestibil.
    • Vegan-friendly: În producția Slube nu au fost folosite produse sau subproduse de origine animală și nu au fost efectuate teste pe animale.
    • Conținut: 250 grame
    • Atenție: Slube poate face suprafețele alunecoase! După ce ați folosit Slube în cadă sau pe alte suprafețe, curățați-le bine pentru a evita alunecarea. Vă rugăm să acordați întotdeauna atenție siguranței și să fiți atenți pentru a evita accidentele.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

    S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

    Sous forme de cristaux, ce lubrifiant se dilue dans de l'eau chaude.

    Ultra simple, vous pouvez ainsi choisir la quantité de lubirifant souhaitée mais également sa texture.

    Un peu épais ? Rajoutez un peu d'eau. Un peu trop fluide ? Quelques cristaux et le tour est joué.

    Que ce soit pour du massage, pour de la pénétration ou simplement pour des jeux de corps à corps, sa texture glissante et hypoallergénique est idéale.

    Sans goût ni odeur, ce lubrifiant convient pour toutes les utilisations et tous les corps.

    Lorsqu'il est mélangé à de l'eau chaude, le S'Lube ne refroidit pas immédiatement.

    Vous pouvez alors profiter de ses caresses chaudes pendant de longs instants.

    A vous de choisir le contenant qui convient à votre utilisation; pour un massage, utilisez un bol dans lequel vous pourrez piocher.

    Pour une utilisation de lubrifiant classique, une bouteille sera parfaite et idéale à re-remplir au besoin.

    Et les plus audacieux pourront remplir une baignoire !

    Le paquet de 250ml convient pour une baignoire pleine, ou pour de multiples doses de différents mixes.

    A vous de trouver votre formule !

      Scrieți-vă propria recenzie

      Slube Body Lube - Pina Colada

      Slube Body Lube - Pina Colada

      Ananas și nucă de cocos. Există o combinație mai bună? Lasă acest amestec fructat de parfum însorit și culori de vară să te ducă pe o plajă tropicală și bucură-te de Slube-ul nostru galben strălucitor Body Lube cu parfum de Pina Colada! Slube se transformă într-un lubrifiant extrem de gros, pentru tot corpul, la contactul cu apa, pentru senzații unice.

      Scrieți-vă propria recenzie

      4 alte articole din aceeași categorie: