De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Buttplug Harness Full Load - Harnașament anal pentru bărbați și femei

Hamul nostru cu plug anal vă oferă o stimulare absolut discretă și sexy exact acolo unde vă place cel mai mult - în adâncul anusului. Și, bineînțeles, exact când îți dorești cel mai mult - oricând, oriunde! Poți folosi hamul anal plug oricând și oriunde - fie în supermarket, la sala de sport, la petreceri, la cină sau oriunde!

Mai multe informații

3489/00

disponibil

    Mai multe informații

    Hamul nostru cu plug anal vă oferă o stimulare absolut discretă și sexy exact acolo unde vă place cel mai mult - în adâncul anusului. Și, bineînțeles, exact când îți dorești cel mai mult - oricând, oriunde! Poți folosi hamul anal plug oricând și oriunde - fie în supermarket, la sala de sport, la petreceri, la cină sau oriunde! Butt plug Full Load se așează absolut sigur în hamul anal plug și vă stimulează fără ca nimeni să observe. Chiar și în piscină sau la plajă, deoarece hamul anal plug este rezistent la apă.

    Ce face hamul anal plug Full Load atât de special?

    Acest ham anal plug este răspunsul la fanteziile tale erotice! Calitatea solidă și confortul foarte ridicat la purtare (inclusiv în timpul sportului) disting acest produs inovator de la MEO. Cu hamul nostru anal plug veți descoperi noi dimensiuni ale plăcerii. Fie că faceți primii pași în lumea accesoriilor sexy, fie că doriți să vă extindeți colecția profesională, acest ham anal plug este exact ceea ce vă trebuie.

    Ce este atât de special la fanteziile erotice de a folosi un butt plug cu un ham anal plug în mod discret, neobservat și permanent?

    Fanteziile erotice sunt unice și variate, iar cele secrete sau tabu pot avea adesea un farmec deosebit. Folosirea unui butt plug cu un ham cu plug anal discret și neobservat sub hainele de zi cu zi este pur și simplu minunat de excitant. Pentru mulți dintre clienții noștri, senzația constantă și intimă a plugului de fund în anus poate fi un memento fizic constant al propriei sexualități și senzualități. Servește ca o plăcere privată pe care numai ei o cunosc și o controlează. Faptul că butt plug trece neobservat poate spori excitarea; există un element de secret, interzis, care se regăsește adesea în fanteziile erotice. Folosirea acestuia în public, chiar și în situații cotidiene, poate spori sentimentul de aventură și risc. În plus, pentru unii poate implica și un aspect de supunere sau de dominare, mai ales dacă purtarea lui este sugerată sau ordonată de un partener. În concluzie, astfel de fantezii oferă o modalitate minunată de a sparge rutina vieții de zi cu zi.

    Caracteristici principale:

    • Accesoriu sexy pentru femei și bărbați: Un ham cu plug anal este un accesoriu special folosit nu numai în lumea BDSM, ci și de mulți bărbați și femei. Este un fel de curea (ham) în care o curea se poartă în jurul taliei și cealaltă între picioare, în zona între picioare, în zona de între picioare și în care poate fi atașat un plug anal din seria Full Load (vezi și "Accesorii recomandate").
    • Prezență constantă: Atunci când cureaua cu plug anal este pusă, plugul anal rămâne la locul lui. Scopul principal al hamului nostru cu plug anal este de a oferi senzații stimulante sau excitante pentru utilizator, dar adesea este vorba și de controlul sau dominarea de către partener.
    • Material optim: Fabricat din cele mai bune materiale, hamul nostru cu plug anal garantează confort și discreție maximă.
    • Ajustare reglabilă: Se adaptează la corp pentru o experiență sigură și plăcută.
    • Curățare ușoară: Designul rezistent la apă permite o curățare ușoară și temeinică.


    Cum se utilizează hamul cu plug anal?

    Hamul cu plug anal se pune în câțiva pași simpli și se potrivește imediat ca o mănușă. Cureaua reglabilă de la brâu se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților, iar cureaua care trece prin între picioare și de care este atașat butt plug Full Load este, de asemenea, reglabilă ca mărime. Oferim hamul nostru pentru pluguri anale într-o mărime universală care se potrivește întotdeauna tuturor plugurilor anale din seria Full Load de diferite mărimi. Astfel, hamul pentru pluguri anale este perfect potrivit pentru orice dimensiune corporală. După utilizare, hamul plug anal poate fi curățat cu ușurință cu apă caldă și săpun. Pentru o curățare deosebit de temeinică, vă recomandăm spray-ul nostru VERYCLEAN.

    Mai multe detalii:

    • Harnașament de plug anal pentru un butt plug din seria Full Load.
    • Plug anal (nu este inclus). Plugul anal Full Load este disponibil în mărimile de la S la XL. Consultați și "accesorii recomandate".
    • Plug anal detașabil pentru o curățare ușoară.
    • Poate fi combinat cu toate mărimile plugului anal din seria Full Load.
    • Material: silicon, TPR, PVC
    • Notă: Butt plug nu este inclus. Acesta trebuie comandat separat.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Evaluare 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Buttplug Harness Full Load - Harnașament anal pentru bărbați și femei

      Buttplug Harness Full Load - Harnașament anal pentru bărbați și femei

      Hamul nostru cu plug anal vă oferă o stimulare absolut discretă și sexy exact acolo unde vă place cel mai mult - în adâncul anusului. Și, bineînțeles, exact când îți dorești cel mai mult - oricând, oriunde! Poți folosi hamul anal plug oricând și oriunde - fie în supermarket, la sala de sport, la petreceri, la cină sau oriunde!

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: