De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Butt plug - Full Load - Plug anal cu bilă internă

Buttplug Full Load este unul dintre cele mai voluminoase și cele mai bune butt plug-uri de fund pe care le avem în gama noastră. Dar ceea ce îl face atât de special, în afară de posibilitatea de a-l folosi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, este un mic secret (noi îl numim Fuck Energy) în interiorul butt plug-ului. Atunci când energia butt plug-ului este eliberată și îți inundă canalul anal cu

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Buttplug Full Load este unul dintre cele mai voluminoase și cele mai bune butt plug-uri de fund pe care le avem în gama noastră. Dar ceea ce îl face atât de special, în afară de posibilitatea de a-l folosi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, este un mic secret (noi îl numim Fuck Energy) în interiorul butt plug-ului. Atunci când energia butt plug-ului este eliberată și îți inundă canalul anal cu stimulare, vei geme de extaz. Forma specială a butt plug-ului îți stimulează în mod specific prostata, în timp ce bila ascunsă în interiorul butt plug-ului trimite stimuli profunzi și vibranți în adâncul canalului anal.

     

    Imaginează-ți cum se va simți în interiorul tău:

    Un sentiment care se intensifică și se intensifică cu fiecare pas, cu fiecare mișcare. Cu butt plug-ul Full Load, această idee devine realitate. Acest butt plug nu este doar unul dintre cele mai voluminoase modele ale noastre, ci are și o formă anatomică perfectă pentru a vă oferi o senzație de neegalat.

     

    De ce TOATĂ lumea vorbește despre acest butt plug: Secretul a fost dezvăluit!

     

    Ceea ce face ca Full Load să fie atât de unic este secretul bine păstrat din interior. O bilă ascunsă din oțel inoxidabil care eliberează energie cinetică la fiecare mișcare și creează vibrații extatice care pătrund adânc în interiorul tău.

     

    Extaz non-stop - 24/7

     

    Cu baza sa de formă anatomică și cu opțiunea de a-l folosi non-stop, butt plug-ul Full Load te poate însoți în orice moment și îți poate oferi o plăcere de neegalat la orice oră din zi sau din noapte. Cufundați-vă într-o nouă lume de stimulare senzuală cu ajutorul plugului pentru fund Full Load. Fiecare pas, fiecare răsucire și fiecare legănare a șoldurilor pune în mișcare bila din oțel inoxidabil ascunsă în interior. Această energie cinetică creează vibrații extatice care pătrund adânc în canalul anal. Experimentați cum fiecare mișcare a corpului se transformă într-un val de plăcere intensă care țintește punctul G sau, la bărbați, prostata. The Full Load transformă mișcările zilnice în momente de extaz absolut. Bilele de dragoste sunt de mult timp un sfat de la sine înțeles în rândul femeilor: ele cresc capacitatea de a avea orgasm, iar orgasmul este, de asemenea, trăit mult mai intens. Dar produsul nostru pentru bărbați depășește cu mult acest efect! Plugul anal Full Load inundă punctul de plăcere cu atât de mulți stimuli, încât utilizarea lui duce la orgasme puternice după doar un timp scurt - chiar și fără mâini, fără a fi nevoie să vă atingeți.

     

    Reacțiile sunt de necrezut: asta se află cu adevărat în spatele hype-ului FULL LOAD!

     

    Un design care impresionează! Un butt plug cu formă ergonomică și deosebit de voluminos, precum Full Load, se adaptează perfect la anatomia corpului uman. Acest lucru nu numai că asigură un nivel ridicat de confort, dar permite și stimularea precisă a zonelor erogene, cum ar fi punctul G la femei și prostata la bărbați. Volumul special al Buttplug Full Load sporește senzația de plenitudine și presiune, ceea ce intensifică și mai mult stimularea. În timpul mișcărilor, cum ar fi mersul pe jos sau șederea, plugul se poate mișca ușor în anus sau vagin, creând o stimulare suplimentară. Un butt plug cu formă anatomică precum Full Load are, de asemenea, avantajul că se potrivește bine și nu alunecă ușor, ceea ce permite o utilizare mai îndelungată și, prin urmare, o stimulare de lungă durată. Materialul pe care l-am folosit pentru acest butt plug joacă, de asemenea, un rol important: un material flexibil, dar ferm, cum ar fi siliconul lichid, se potrivește bine, dar în același timp exercită presiunea necesară pentru a stimula în mod optim zonele dorite.

     

    Senzaționalul butt plug care a cucerit inimile clienților noștri: FULL LOAD!

     

    Cu cinci mărimi, de la mărimea compactă S (diametru 5,4 cm, lungime 10,7 cm) până la impresionanta mărime XXL (diametru 9,4 cm, lungime 16,4 cm), aveți garanția că veți găsi butt plug-ul perfect pentru dumneavoastră. Secțiunea mediană personalizată (bara) a butt plug-ului asigură o siguranță optimă și un confort maxim.

     

    • Mărimea S: Diametru 5,4 cm, lungime 10,7 cm, secțiunea centrală (gât) 1 cm ø și aproximativ 3,6 cm lungime.
    • Mărimea M: Diametru 6,4 cm, lungime 12,3 cm, secțiune centrală (gât) 1,4 cm ø și aprox. 3,7 cm lungime
    • Mărimea L: Diametru 7,4 cm, lungime 13,8 cm, partea centrală (gât) 1,6 cm ø și aprox. 3,8 cm lungime
    • Mărimea XL: diametru 8,4 cm, lungime 15 cm, partea centrală (gât) 1,7 cm ø și aproximativ 3,9 cm lungime
    • Mărimea XXL: diametru 9,4 cm, lungime 16,4 cm, partea centrală (gât) 2 cm ø și aprox. 4 cm lungime

     

    Sunteți gata pentru cel mai intens orgasm din viața dumneavoastră? Atunci descoperă Butt Plug Full Load!

     

    Datorită bazei sale speciale, Butt Plug Full Load se aspiră singur între fese. Astfel, îl poți folosi discret toată ziua și te poți bucura de stimularea anală cu orice ocazie. Baza anatomică a butt plug-ului asigură siguranță și o potrivire confortabilă, chiar și atunci când călătoriți sau dormiți.

     

    De asemenea, puteți combina plugul pentru fund Full Load cu hamul nostru anal (nr. de articol 9400 sau nr. de articol 3489). Cu aceste curele, puteți fixa perfect butt plug-ul și îl puteți purta confortabil și discret sub blugi, sub ținuta de birou sau sub pantalonii de sport, fără ca nimeni să vă poată ghici secretul sexy.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Butt plug - FULL LOAD - plug anal cu bilă de stimulare internă
    • Harnașamentul butt plug nu este inclus. Vezi și "accesorii recomandate".
    • Butt plug din seria Extremeo.
    • Butt plug-urile Extremeo sunt plug-uri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Potrivit pentru începători și profesioniști.
    • Poate fi folosit pe cale anală și vaginală.
    • Sfaturi de curățare pentru plugul pentru fund Full Load: Înainte de a utiliza butt plug Full Load din seria de succes Extremeo, trebuie să-l curățați bine cu spray-ul nostru VeryClean. Bineînțeles, curățarea este deosebit de importantă și după utilizare. De asemenea, este posibil să doriți să folosiți o duș anal pentru a clăti intestinul înainte de a utiliza butt plug-ul.
    • Ce lubrifiant este recomandat pentru butt plug Full Load? Vă recomandăm un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau Alpha Male Aqua, pentru introducerea butt plug-ului în anus. Vă rugăm să nu folosiți lubrifianți pe bază de silicon, deoarece aceștia ar deteriora materialul de înaltă calitate al butt plug-ului! Spray-ul nostru Extremeo relaxează sfincterul și facilitează introducerea butt plug-ului Full Load.
    • Meoteam este magazinul online pentru plăcerea anală supremă! Gama noastră de butt plugs, dildo-uri și vibratoare anale este perfectă pentru a vă îndeplini cele mai sălbatice fantezii. Avem tot ce-ți dorește inima (și anusul), de la modele clasice la creații inovatoare. Vibratoarele noastre de prostată și stimulatoarele de prostată cu forme speciale vă vor catapulta spre noi culmi ale plăcerii. Aceste jucării sexuale sofisticate pentru bărbați masează prostata - punctul P al bărbatului. Ele oferă orgasme incredibil de intense. Pentru cei curajoși și curioși, avem, de asemenea, o selecție impresionantă de dildo-uri anale și produse pentru dilatare anală. Fie că sunteți un începător în materie de stimulare anală, fie că sunteți un cunoscător experimentat. Avem jucăria sexuală perfectă pentru tine. Experții noștri se străduiesc în mod constant să găsească cele mai noi și mai interesante produse. Prin urmare, noi produse inovatoare sunt adăugate în mod regulat la gama noastră. Doar verificați des și descoperiți următoarea jucărie sexuală preferată! Magazinul nostru este disponibil și în următoarele limbi: Bulgară, chineză, cehă, daneză, engleză, estonă, finlandeză, franceză, germană, greacă, italiană, japoneză, letonă, lituaniană, norvegiană, olandeză, poloneză, portugheză, română, rusă, slovacă, slovenă, spaniolă, suedeză, maghiară și turcă. Pentru a vizita magazinul în limba respectivă, vă rugăm să faceți clic pe limbă.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Ganas de mas...

    Cogí el pequeño asustado por las opiniones que leía sobre el grande... Está genial, super cómodo para sacarlo de paseo, sin riesgo de que se escape. Pero el cuerpo me pide más.,,, Compraré también el grande!

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Wow!

    It is incredible! It feels fantastic, comfortable and is just the right size. Not too small and not too big that it interferes with movement/daily activities. If this thing had a vibrating function it would make me come spontaneously.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    PERFECT

    I am an anal sex virgin, but not an anal toy virgin. I've had some small plugs, dildos and beads infrequently, but my wife and I are looking for MMF fun. I wanted a plug that was the right size to fit comfortably in my ass and had enough of a flange/base that I wouldn't have to worry about losing it. I intended to wear a plug for a considerable amount of time during my daily activities. Found this plug while looking for a gift for my wife. Could not wait to try it out.

    Perfect size plug (L) to get in that ass. My first time was a bit of a challenge but within no time I had the base pressing against my anus. Within an hour my asshole was so stretched open I had to hold the plug in with my ass cheeks. Two hours after that my wife is pounding my rear with her pegging panties loaded with the 7inch dildo - her present turned out to be a gift to me!

    48 hours after my first use I had to try them again. I used a water based gel lubricant liberally applied to the plug and a finger's worth up my ass. My waiting rear swallowed it with no problem.

    Great fun, good size and the inner ball makes for a fun tease. Very happy with my purchase.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Richtig guter Plug

    Ich muß schon sagen, das ist ein richtig geiler Plug...! Ungeübte sollten vorsichtig sein mit der Größe, der Plug ist richtig groß... Das Material ist sehr samtig, weich, gut einzuführen und total geruchsneutral, auch wenn man es einen ganzen Tag verwendet hat. Jeden Cent wert!!

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Geiles Teil.

    Die Verarbeitung ist makellos der Full Load Anal Plug ist geschmeidig weich und passt sich der Körperform an und sitzt perfekt. Der Tragekomfort ist so gut das der Plug über Stunden keine Probleme macht.

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Größe L

    Hab mich erst mal erschrocken als ich ihn ausgepackt habe,musste erst mal ein paar Tage warten um mich a den Plug zu gewöhnen aber heute war es so weit. Der Anfang war schwierig aber wenn er erstmal drin ist gibt es kein Halt mehr. Ich war im siebten Himmel

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Butt plug - Full Load - Plug anal cu bilă internă

    Butt plug - Full Load - Plug anal cu bilă internă

    Buttplug Full Load este unul dintre cele mai voluminoase și cele mai bune butt plug-uri de fund pe care le avem în gama noastră. Dar ceea ce îl face atât de special, în afară de posibilitatea de a-l folosi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, este un mic secret (noi îl numim Fuck Energy) în interiorul butt plug-ului. Atunci când energia butt plug-ului este eliberată și îți inundă canalul anal cu

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: