De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mobilier BDSM și mobilier de sex

Buletin informativ

Bareback Submission Horse - Mobilier de sex

Cufundați-vă într-o lume în care sexul și supunerea se îmbină - cu Bareback Submission Horse acest vis devine realitate. O piesă de mobilier BDSM care este mult mai mult decât un simplu dolar. Fie că este vorba de palme intense, bondage incitant, sex pasional Doggy Style sau o combinație a tuturor acestor tipuri de joc senzual - această piesă de mobilier oferă soluția ideală pentru toate

Mai multe informații

3430/00

disponibil

    Mai multe informații

    Cufundați-vă într-o lume în care sexul și supunerea se îmbină - cu Bareback Submission Horse acest vis devine realitate. O piesă de mobilier BDSM care este mult mai mult decât un simplu dolar. Fie că este vorba de palme intense, bondage incitant, sex pasional Doggy Style sau o combinație a tuturor acestor tipuri de joc senzual - această piesă de mobilier oferă soluția ideală pentru toate dorințele tale. Designul său elegant și robust combină tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă duce viața sexuală la următorul nivel.

     

    Bareback Submission Horse de la MEO: poarta ta de acces către extazul nelimitat!

     

    • Design senzual: Bareback Submission Horse combină pielea vegană cu accente metalice strălucitoare, fără nichel. O piesă fantastică și nobilă de mobilier BDSM pentru propriul tău play room.
    • Robust și fiabil: Cu o capacitate de încărcare impresionantă de aprox. 300 kg, suportul stă în siguranță în timp ce tu te poți abandona complet plăcerii.
    • Confort maxim: Datorită suporturilor cu căptușeală moale, fiecare sesiune poate fi o experiență de lungă durată.
    • Perfect pentru bondage: Șase puncte de fixare așteaptă să fie descoperite de dumneavoastră. Legați-vă partenerul după bunul plac și preluați controlul total în timpul sexului sau al unei sesiuni BDSM.
    • Fabricat fără nichel: ușor de curățat și potrivit pentru persoanele care suferă de alergii. Pentru momente de plăcere intense și fără griji, deoarece toate părțile metalice sunt fără nichel, iar pielea vegană este ușor de curățat după utilizare.

     

    Dați viață celor mai întunecate fantezii BDSM!

     

    Cu Bareback Submission Horse îți poți transforma fanteziile în realitate. Ce mai aștepți? Imaginează-ți partenerul tău întins seducător pe pielea neagră de pe Bareback Submission Horse și așteptându-te cu devotament. Legat și pregătit pentru orice îți vine în minte. De la gâdilatul senzual cu pene până la utilizarea intensă a jucăriilor sexuale sau a unui bici - nu există limite pentru imaginația ta. Confortul și înălțimea optimă a catargului vă permit să vă scufundați foarte confortabil în aceste lumi BDSM, la care până acum doar ați visat.

     

    Bareback Submission Horse: Perfecțiunea în materie de sex Doggy Style!

     

    Bareback Submission Horse nu este doar mobilierul perfect pentru BDSM, ci deschide și noi dimensiuni de apropiere și intensitate fizică, mai ales în timpul sexului în poziția Doggy Style. Suportul căptușit și punctele de fixare stabile sunt ideale pentru poziționarea și fixarea partenerului la înălțimea și poziția perfectă pentru plăcere și control maxim. Bareback Submission Horse este perfect adaptat anatomiei și vă oferă atât dumneavoastră, cât și partenerului dumneavoastră o experiență Doggy Style greu de egalat în ceea ce privește confortul, siguranța și intensitatea.

     

    Și iată cum funcționează:

     

    Poziționați-vă partenerul: faceți-l să urce pe trepied astfel încât partea superioară a corpului să se sprijine pe suportul superior, iar mâinile și genunchii pe suportul inferior. Această poziție ridică pelvisul și prezintă fundul în mod seducător.

    Rețineripentru mai mult control: Folosiți punctele de reținere pentru a fixa capul și încheieturile mâinilor și gleznelor. Acest lucru nu numai că îi oferă celui supus un sentiment de predare absolută, dar îi oferă și partenerului dominant mai mult control asupra mișcărilor sale.

    Bucurați-vă de intensitate: Unghiul mai mare și suportul mai mare al Bareback Submission Horse permit penetrări profunde și precise în timpul sexului Doggy Style.

     

    • Mai multe detalii:

     

    • Mobilier BDSM, cala de spanking, mobilier pentru sex
    • Dimensiuni: Dimensiuni exterioare: lungime 96,5 cm x lățime 75 cm x înălțime 70 cm, înălțimea șeii 24 cm, suport pentru genunchi 18 cm x 96,5 cm
    • Capacitate de încărcare: aprox. 300 kg
    • Material: Piele PU, lemn, spumă, metal fără nichel
    • Culoare: negru închis

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Ein echt geiles Bondage-Möbel!

    Seitdem wir das MEO Bareback Submission Horse in unseren Play Room integriert haben, sind unsere Sessions auf ein neues Level gehoben worden. Die Kombination aus elegantem Design und funktionaler Robustheit hat uns überzeugt. Mein Partner liegt verführerisch auf dem schwarzen Leder, gefesselt und bereit für alles, was ich mir perverses ausgedacht habe. Die Bequemlichkeit und die perfekte Höhe des Bocks lassen uns Dinge machen, von denen ich bisher nur geträumt habe. Die einfache Reinigung ist ein zusätzlicher Bonus. Dieses Möbel hat unsere Erwartungen übertroffen und ist jeden Cent wert!

      Evaluare 

      Pleasure achieved!

      Not gonna lie, I use this on myself and it's soooo goood! When my Dom wants to strap me in and watch, it's great. But I can also strap my own legs in and one arm,then I grab the remote and control the fuck machine myself. I like to pretend I can't change the controls and keep it on a really intense speed for a while until I find myself screaming! There's nothing like a good fuck that is exactly what you need, when you want it. I just feel bad for my neighbors if they hear me! They probably think I have men over all the time that they never see!! Little do they know… it's just my fucking machine!

        Scrieți-vă propria recenzie

        Bareback Submission Horse - Mobilier de sex

        Bareback Submission Horse - Mobilier de sex

        Cufundați-vă într-o lume în care sexul și supunerea se îmbină - cu Bareback Submission Horse acest vis devine realitate. O piesă de mobilier BDSM care este mult mai mult decât un simplu dolar. Fie că este vorba de palme intense, bondage incitant, sex pasional Doggy Style sau o combinație a tuturor acestor tipuri de joc senzual - această piesă de mobilier oferă soluția ideală pentru toate

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: