De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

DOXY Massager

Buletin informativ

DOXY Distribuția 3 Wand Massager - Disco Black

The DOXY Distribuția 3 Wand Massager este un model compact și totuși puternic Wand Massagercunoscut pentru "vibrațiile sale bune". Acest model mai compact DOXY Massager combină toate calitățile pe care clienții noștri le apreciază la modelele Doxy mai mari: design atractiv, materiale de înaltă calitate, cap de silicon mătăsos și control optim.

Mai multe informații

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    The DOXY Distribuția 3 Wand Massager este un model compact și totuși puternic Wand Massagercunoscut pentru "vibrațiile sale bune". Acest model mai compact DOXY Massager combină toate calitățile pe care clienții noștri le iubesc la modelele mai mari DOXY Original și DOXY Cast Massager: design atractiv, materiale de înaltă calitate, cap de silicon mătăsos și control optim. Și pentru că designul este important pentru MEO, puteți alege între diverse finisaje metalice atractive.

    Descoperiți cel mai bine vândut aparat compact DOXY Wand Massager

     

    Fie că tânjiți după un masaj relaxant pentru mușchii încordați sau după un plus de forță pentru plăcerea intimă personală, modelul DOXY The Cast 3 Wand Massager este suficient de compact pentru a livra mult lăudata putere doxy exact în locul potrivit.

     

    Cum funcționează DOXY Cast 3 Wand Massager față de maserele noastre mai mari? Carcasa de la DOXY Cast 3 Wand Massager este mai compactă și are un motor mai mic. Cu toate acestea, datorită carcasei sale robuste din aluminiu, am integrat greutăți mari în carcasă. Acest lucru creează faimoasa vibrație profundă și zgomotoasă pentru care DOXY este cunoscută.

     

    Capul de DOXY The Cast 3 Wand Massager are o suprafață mai mică decât cea a DOXY Original, iar cea mai mare DOXY Modele mai mari, ceea ce concentrează puterea sexy exact în punctul potrivit - perfect pentru plăcerea în cuplu și pentru a ajunge în zonele greu accesibile ale corpului!

     

    DOXY Aparat de masaj cu baghetă Cast 3: aveți control total!

     

    Prin simpla apăsare a unui buton, puteți varia de la un zumzet blând cu 3.000 de rotații pulsatorii pe minut până la un vuiet uluitor cu 9.000 de rotații pe minut. Activați popularul mod de escaladare apăsând și ținând apăsat butonul de pornire timp de trei secunde. Dar aveți grijă cu atâta putere, pentru că această funcție se mai numește și "Orgasm Guarantee".

     

    Aceasta vă oferă o lovitură suplimentară:

     

    Condimentul vieții stă în varietate! Gama noastră exclusivă de capete de masaj alternative din silicon vă va inspira.

     

    Capul de DOXY The Cast 3 Wand Massager poate fi pur și simplu deșurubat și înlocuit cu unul dintre cele patru accesorii special dezvoltate de noi. Fiecare accesoriu se blochează bine în poziție, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alunecarea sau răsucirea accidentală.

     

    DOXY Aparatul de masaj de perete Cast 3: Versatilitatea supremă

     

    Site-ul DOXY Cast 3 Wand Massager nu este doar un vibrator extrem de puternic, ci va deveni dispozitivul dvs. personal de plăcere și așteaptă să fie descoperit de dvs. Fie că este vorba de bărbat sau femeie, singur sau în cuplu, dispozitivul de DOXY vă deschide o multitudine de momente incitante.

     

    Pentru femei:

     

    • Solo: Vibrațiile puternice ale DOXY The Cast 3 Wand Massager pot fi folosite pentru stimularea externă. Multe femei consideră că DOXY Cast 3 Wand Massager deosebit de eficient pentru stimularea clitorisului, ceea ce duce la orgasme intense. Capul lat al DOXY acoperă o suprafață mare și oferă o senzație profundă, de vibrație, care depășește simpla suprafață.
    • Masaj corporal: The DOXY The Cast 3 Wand Massager poate fi folosit nu numai pentru satisfacție sexuală, ci și ca un excelent aparat de masaj corporal. Folosiți-l pentru a destinde mușchii încordați, în special la nivelul gâtului, al spatelui și al umerilor.

     

    Pentru bărbați:

     

    • Bărbații pot utiliza DOXY Cast 3 Wand Massager pentru a stimula anusul sau perineul, zona sensibilă dintre scrot și anus. De asemenea, aparatul de masaj poate fi ghidat de-a lungul arborelui penisului pentru a crea o senzație unică cu orgasme puternice.
    • Masaj corporal: La fel ca femeile, și bărbații pot folosi DOXY The Cast 3 Wand Massager pentru un masaj corporal pentru a se relaxa și a scăpa de stresul vieții de zi cu zi.

     

    Pentru cupluri:

     

    • Plăcere împreună: Cuplurile pot utiliza DOXY Cast 3 Wand Massager în timpul preludiului și să se maseze pe rând unul pe celălalt sau să exploreze zonele erogene. Puterea și profunzimea vibrațiilor pot adăuga o dimensiune nouă și incitantă sexului.
    • Intimitate sporită: Utilizarea vibratorului în timpul actului sexual poate spori experiența. Site-ul DOXY Cast 3 Wand Massager poate fi folosit pentru stimularea clitorisului în timpul penetrării, de exemplu, ceea ce sporește plăcerea pentru ambii parteneri.

     

    Pentru a rezuma, se poate spune că DOXY Cast 3 Wand Massager depășește cu mult limitele tradiționale ale vibratoarelor și are ceva pentru fiecare. Designul său versatil asigură faptul că fiecare utilizare este unică, satisfăcătoare și total excitantă. Lăsați puterea DOXY și porniți într-o călătorie a plăcerii de neegalat.

     

    Descoperiți lumea accesoriilor Doxy:

    Doxy

    Călătoria de plăcere pe care o puteți face cu DOXY The Cast 3 Wand Massager este departe de a se încheia. Pentru a vă îmbogăți și varia aventurile senzuale DOXY o selecție de atașamente atent realizate pentru bărbați și femei. De la un stimulator al punctului G la un aparat de masaj al prostatei - aceste accesorii au fost special dezvoltate pentru diferitele zone erogene și transformă Die Cast 3 într-o jucărie sexuală completă DOXY 3 într-o jucărie sexuală completă. Fiecare accesoriu este unic și aduce prospețime și emoție în timpul actului sexual. Vă rugăm să rețineți că aceste atașamente sunt accesorii opționale care nu sunt incluse cu DOXY Die Cast 3 Wand Massager este inclus. Accesoriile trebuie achiziționate separat, astfel încât utilizatorii să poată alege exact ceea ce se potrivește preferințelor și dorințelor lor individuale. Atunci când alegeți aceste atașamente diferite, nu primiți doar un singur accesoriu, ci o gamă de opțiuni pentru ca aventurile Doxy să evolueze și să vă satisfacă în mod constant.

     

    Siguranța ta este pe primul loc!

     

    Sursa de alimentare a dispozitivelor noastre blochează curentul continuu de joasă tensiune, asigurând o utilizare sigură în întreaga lume. De asemenea, cablul de 3 metri permite o mai mare libertate de mișcare, astfel încât nu trebuie să fiți aproape de o priză de curent.

     

    Mai multe detalii:

     

    • DOXY Aparatul de masaj Cast 3
    • Dimensiuni: Lungimea corpului 28 cm, diametrul capului 4,5 cm, circumferința 12 cm.
    • Greutate: 350 de grame
    • Alimentare cu energie: Unitatea de alimentare alimentează DOXY cu curent continuu de joasă tensiune.
    • Adaptor inclus - UK, EU, US & AU/NZ
    • Lungime cablu: 3 metri
    • Utilizați DOXY Massager împreună cu lubrifiantul nostru pe bază de apă Aquameo pentru o experiență deosebit de plăcută și păstrați-l curat cu VERYCLEAN Spray, dispozitivul nostru de curățare rapidă și ușoară a sextoy-urilor. Experimentați plăcerea perfectă cu simplitatea pe care o doriți.
    • Descoperiți vârful plăcerii cu DOXY și MEO. Cu ajutorul vibratoarelor Doxy, de neegalat, și a colecției extinse MEO, care nu lasă nimic de dorit, vă puteți cufunda într-o lume în care calitatea întâlnește plăcerea sexuală. Optați pentru ce e mai bun, pentru că mai puțin nu e suficient. DOXY & Meo - sinonime pentru calitate și experiențe senzaționale.
    • DOXY și MEO sunt două dintre cele mai importante nume din sectorul erotic. Ambele companii și-au făcut un renume în întreaga lume cu produse care au ca prioritate calitatea, funcția și satisfacția clienților. În timp ce marca DOXY este cunoscut pentru baghetele sale puternice de masaj care oferă senzații de neegalat, marca MEO și-a câștigat o reputație excelentă cu o gamă largă de produse pentru o varietate de gusturi și preferințe. Ceea ce diferențiază însă ambele companii este angajamentul lor de a utiliza materiale de înaltă calitate în produsele lor, promițând longevitate și siguranță pentru clienții lor.
    • MEO este o marcă comercială înregistrată a MEO, Germania. Toate celelalte mărci, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor lor respectivi.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Scrieți-vă propria recenzie

      DOXY Distribuția 3 Wand Massager - Disco Black

      DOXY Distribuția 3 Wand Massager - Disco Black

      The DOXY Distribuția 3 Wand Massager este un model compact și totuși puternic Wand Massagercunoscut pentru "vibrațiile sale bune". Acest model mai compact DOXY Massager combină toate calitățile pe care clienții noștri le apreciază la modelele Doxy mai mari: design atractiv, materiale de înaltă calitate, cap de silicon mătăsos și control optim.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      20 alte articole din aceeași categorie: