De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Întinderea anal

Buletin informativ

Buttplug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - plug anal pentru bărbați

Cel mai bun plug pentru fund pe care l-ați văzut vreodată - plugul pentru fund care poate face TOTUL. Butt plug-ul Gape Keeper, pe care îl oferim în 6 dimensiuni pentru începători și experți în fisting, promite orgasmul prostatic suprem și dilatarea anală de durată!

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Cel mai bun plug pentru fund pe care l-ați văzut vreodată - plugul pentru fund care poate face TOTUL. Butt plug-ul Gape Keeper, pe care îl oferim în 6 dimensiuni pentru începători și experți în fisting, promite orgasmul prostatic suprem și o întindere anală de durată! Datorită formei sale anatomice perfecte, care țintește direct prostata, garantează orgasme de o intensitate pe care nu ați mai experimentat-o niciodată. Baza sa puternică de aspirație asigură, de asemenea, posibilități nelimitate, deoarece aderă în mod fiabil la orice suprafață netedă și vă oferă plăcere maximă.

     

    Perfect pentru stimularea prostatei și pentru o întindere anală de durată, cu rezultate clar vizibile:

     

    Datorită formei sale unice, Butt Plug Gape Keeper poate ajunge și masa prostata într-un mod țintit, rezultând astfel orgasme mai intense și de durată mai lungă. Senzația de stimulare constantă, combinată cu posibilitatea de a-l folosi non-stop, conferă butt plug-ului o prezență erotică constantă pe care mulți bărbați o descriu ca fiind copleșitoare. În plus, butt plug-ul este conceput pentru a întinde în mod constant anusul și a-l menține într-o poziție larg deschisă. Această senzație de întindere anală permanentă poate intensifica semnificativ experiența sexuală și vă poate duce într-o lume a plăcerii de neegalat. Gape Keeper nu numai că vă împinge limitele, dar definește și ce înseamnă adevărata plăcere anală.

     

    Doriți să aflați secretul Gape Keeper?

     

    Numele "Gape Keeper" pentru plugul nostru anal se referă la cuvântul englezesc "gape", care înseamnă "deschidere". În acest context, el descrie întinderea și menținerea deschisă a anusului. Plugul pentru fund "Gape Keeper" din seria Extremeo este, prin urmare, un plug anal care a fost special dezvoltat pentru a menține anusul întins sau deschis pentru o anumită perioadă de timp. Utilizarea unui astfel de plug anal îi poate oferi bărbatului o senzație de durată de plenitudine și de întindere anală, pe care mulți bărbați o găsesc foarte excitantă și satisfăcătoare. Termenul de "păstrător" înseamnă, de asemenea, că plugul anal este conceput pentru a "păstra" sau "menține" această întindere.

     

    Echipat cu o bază de aspirație puternică, butt plug-ul aderă în mod fiabil la orice suprafață netedă, permițând aventuri fără mâini și intensificând experiența anală. Fie pe verticală, pe perete, fie pe orizontală, pe podea - Gape Keeper rămâne exact acolo unde doriți.

     

    Butt plug-ul perfect pentru începători, dar și pentru bărbații foarte experimentați:

     

    • Mărimea S: 3 până la 5,5 cm diametru, 9,5 cm lungime de inserție - Pentru începători.
    • Mărimea M: 3,5 până la 6,2 cm diametru, 10,7 cm lungime de inserție - Pentru utilizatorii avansați.
    • Mărimea L: 4 până la 7,5 cm diametru, 12 cm lungime de inserție - Pentru bărbații cu experiență.
    • Mărimea XL: 4,5 până la 8,5 cm diametru, 13,8 cm lungime de inserție - Se simte ca un pumn de femeie în fundul tău!
    • Mărimea XXL: 5 până la 9,5 cm diametru, 15 cm lungime inserabilă - Se simte ca un pumn de bărbat în fundul tău!
    • Mărimea XXXL: 5,5 până la 10,5 cm diametru, 17 cm lungime de inserție - Doar pentru pirații anali!

     

    Adevărata magie a acestui butt plug constă în curbura sa precisă: dezvoltat ținând cont de anatomia masculină, Gape Keeper Butt Plug țintește direct prostata. Această stimulare punctuală poate provoca orgasme de o intensitate și durată de neegalat - o experiență pe care fiecare bărbat ar trebui să o fi avut cel puțin o dată.

     

    Plugul pentru fund din silicon lichid este atât de flexibil încât poate fi folosit în orice poziție și vă poate penetra deosebit de adânc. Butt plug-ul se adaptează perfect la corp și oferă o senzație de satisfacție totală.

     

    Pe scurt: Gape Keeper este mai mult decât un simplu plug anal. Este o declarație, o promisiune pentru momente intense de plăcere și un butt plug perfect pentru toți bărbații care caută ceva special!

     

    Curățarea și utilizarea dopurilor de fund Extremeo:

     

    • Ușor de utilizat: Introducerea unui butt plug în anus poate fi o experiență frumoasă și plăcută - mai ales dacă știi cum să o faci corect. Vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo pentru a face mai ușoară introducerea plugului de fund în anus. Un spray scurt relaxează mușchiul sfincterului. Acest lucru face ca introducerea dopul de fund să fie o plăcere deosebit de delicată.

     

    • Lubrifiantul potrivit și Lube Shooter-ul nostru: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. În cazul produselor din silicon, cum ar fi butt plug-ul Extremeo, ar trebui să evitați utilizarea lubrifianților pe bază de silicon, deoarece aceștia pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau AlphaMale Aqua. Acestea oferă o senzație plăcută și sunt sigure pentru a fi folosite cu dopurile de fund din silicon. Un shooter de lubrifiere sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucăriile sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite o distribuire mai profundă și mai uniformă a lubrifiantului în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

     

    • Curățare: Dopul dvs. de fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă caldă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un pulverizare rapidă asigură faptul că butt plug-ul este întotdeauna gata pentru următoarea aventură.



    Mai multe detalii:

     

    • Butt Plug Extremeo - Gape Keeper - plug anal pentru bărbați
    • Dopurile de fund Extremeo sunt dopuri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Folosiți plugul pentru fund numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și Lube Shooter-ul nostru.
    • Recomandăm pentru acest butt plug spray-ul nostru Anal Relax Spray Extremeo: acest spray funcționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual fără inhibiții.
    • Cu noile butt plug-uri Extremeo, vă oferim acum un pachet complet lipsit de griji pentru aventurile dvs. anale. MEO nu este doar un pionier atunci când vine vorba de produse de renume mondial, cum ar fi Extremeo Anal Relax Spray, ci este, de asemenea, mereu în căutarea celor mai bune și mai inovatoare modalități de a îmbunătăți sexul anal. Continuarea logică a pasiunii noastre pentru produsele anale este lansarea inovatoarelor butt plugs din gama Extremeo. Pe baza anilor de experiență și a feedback-ului primit de la clienții noștri fideli, am dezvoltat dopuri pentru fund care stabilesc noi standarde în ceea ce privește designul, confortul și funcția.
    • Doriți să cumpărați un butt plug? Puteți comanda dopurile noastre de fund în întreaga lume. Puteți găsi magazinele sexuale MEO în țările vorbitoare de limbă germană, cum ar fi magazinul MEO din Germania, MEO din Elveția sau magazinul MEO bondage din Austria. Nu suntem activi doar în toată Europa, cum ar fi în Franța, Italia, Olanda, Irlanda, Islanda, România, Norvegia, Suedia etc., ci în toată lumea, de exemplu magazinul MEO Sex Shop din Spania, un dildo shop în Danemarca, precum și în Finlanda - iar dacă vorbiți cehă, puteți găsi întreaga noastră gamă de sextoy online în Republica Cehă. Dacă limba dvs. este estoniană, puteți comanda selecția noastră de butt plug-uri online în Estonia. De asemenea, suntem disponibili și în Slovenia, cu un sex shop în Bulgaria și o gamă largă de produse BDSM și erotice în Slovacia. Puteți găsi mai multe magazine MEO în SUA, Belgia, Belgia, Grecia, Ungaria, Japonia, Marea Britanie, Serbia, Luxemburg, Malta, Portugalia, Islanda, Polonia, Canada, Africa de Sud și Kosovo.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Davvero grosso

    L’ho provato appena è arrivato è davvero grosso fidatevi.
    Io non sono troppo esperto nella penetrazione anale e inizialmente ho fatto fatica.
    Con il tempo andrà meglio
    Materiale bellissimo è morbidissimo al tatto.
    Ventosa super forte, si attacca ovunque

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Fantástico

    Cuando lo ves te das cuenta realmente de lo grueso que es. De hecho personalmente me ha costado meterlo, pero una vez dentro la sensación es enorme. El tacto es firme, pero no rígido como una piedra. En definitiva, es un juguete lo suficientemente grande como para suponer un placentero reto a los que recien empiezan a experimentar tamaños considerables.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Comfortable all day

    Fits beautifully and is comfortable enough to wear all day. Stays in place even during a workout.

      Evaluare 

      Sehr füllend

      Habe den Gape Keeper in L bestellt und war erst ein wenig erschrocken. Aber der Plug hier ist so schön weich, flutschte sofort rein und füllt meinen Anus so schön aus. Sitze im Büro und liebe es. Später ein Spaziergang. Herrlich. Vielleicht hole ich ihn mir noch Xl. Totale Empfehlung von mir

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Sehr geil

      Mann muss sich ein bisschen Zeit, Ruhe und Gleitgel nehmen, um die Grösse aufnehmen zu können. Durch das weiche Material ist das Einführen allerdings viel einfacher als bei anderen Produkten dieser Grösse! Es passt sich perfekt an die Anatomie an. Es füllt einem richtig auf und drückt sehr angenehm auf die Prostata. Besonders gut gefällt mir auch die relativ breite Basis. Dadurch wird der Schliessmuskel auch nach erfolgtem Einführen immernoch schön gedehnt. Durch den grossen Durchmesser bleibt der Buttplug auch trotz breiter Basis immer an Ort und Stelle und rutscht nicht plötzlich raus. Sehr zu empfehlen!

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Highly recommended!

      I bought the XL and yes, this product is big! When I opened the package the first thing I thought. Ok, this is too big. I need to get one size smaller. But the material is just the right amount of flexible and soft that with just a small bit of lube you can get it in comfortably, it just squeezes in. I can even do it standing up in the shower.

      Once it's in you it fills you up the sensation is fantastic, it doesn't hurt as harder butt plugs this size sometimes do. It pleases you in the right way, it's very very comfortable and just the right amount of 'discomfort', it's always there. That said, I can wear it easily for more hours a day and 'ride' it while being in the office or doing my daily stuff.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Rund herum zufrieden

      Das Material des Gape Keeper ist unglaublich geol und anschmiegsam. Man glaubt kaum daran, dieses Ding rein zu bringen. Aber mit ein klein wenig Gleitgel geht das leichter als gedacht. Das Material gibt halt nach. Der Buttplug passt sich unglaublich an. Gleich nach dem Einführen hatte ich das Gefühl, dass da gar nichts wäre. Aber der Plug passt sich dermaßen gut an, dass man ihn kaum spürt (und das über Stunden). Der leichte Druck, den das Teil innen erzeugt, ist sehr anregend, auch wenn man nicht weiß, woher das kommt.
      Gefühlsmäßig das ALLERBESTE was ich je

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Great quality plug

      Once in it stays in pretty well and is surprisingly comfortable considering the relatively large base. Doesn't require a huge amount of lube (for me) but others may find it uncomfortable without plenty of lube. Only thing i don't like is that it attracts dust and hair due to the rubbery surface, but allot of toys have this same issue and the material used does make it very soft and comfortable so i am not going to take away a star for this. 5/5 would plug again!

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Awesome

      I have had the small and medium but the large fills me completely! I am very pleased with it and am going to recommend to all experts you will enjoy !

        Evaluare 

        Perfekt

        Perfekter Sitz. Lässt sich super tragen und das einführen klappt tadellos mit ein wenig Gleitgel.
        Mein persönlicher Lieblingsplug. Viel Spass mit dem Ding.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Buttplug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - plug anal pentru bărbați

        Buttplug Extremeo - Gape Keeper 2.0 - plug anal pentru bărbați

        Cel mai bun plug pentru fund pe care l-ați văzut vreodată - plugul pentru fund care poate face TOTUL. Butt plug-ul Gape Keeper, pe care îl oferim în 6 dimensiuni pentru începători și experți în fisting, promite orgasmul prostatic suprem și dilatarea anală de durată!

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: