De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Ass Eater - Dildo anal - Extremeo Anal Plug

ASS EATER: Când numele este programul...! ASS EATER nu este doar un dildo anal sau butt plug, ci o combinație foarte excitantă de design, funcție și fantezie. Numai numele sugerează că această jucărie sexuală promite o plăcere anală incomparabilă și extremă.

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    ASS EATER: Când numele este programul...! Ass Eater nu este doar un dildo anal sau butt plug, ci o combinație foarte excitantă de design, funcție și fantezie. Numai numele sugerează că această jucărie sexuală promite o plăcere anală incomparabilă și extremă.

     

    Sunteți gata să vă depășiți limitele și să vă scufundați în lumea lui ASS EATER?

     

    Numele provocator ASS EATER nu este o coincidență. Nu este doar un nume de produs, ci o invitație la scufundare într-o lume de senzații intense și fantezii nedescoperite. Nu doar o jucărie sexuală, ci experiența anală supremă! Pentru că cu ASS EATER puteți pătrunde în adâncuri nedescoperite până acum ale anatomiei dumneavoastră! Acest dildo anal pare să devoreze tot ceea ce întâlnește - intens, lacom și incredibil de satisfăcător.

     

    Nu doar un dildo anal te așteaptă, ci o întreagă aventură anală!

     

    Numele său distinctiv nu este doar un nume, ci o promisiune. O promisiune pentru momente intense și puncte culminante uluitoare. Pentru cei care sunt familiarizați cu BDSM sau cu dilatarea anală, ASS EATER oferă o nouă dimensiune de stimulare. Nu va fi doar un alt accesoriu în colecția ta de dildo-uri, ci o poartă de acces către senzații și experiențe mai intense.

     

    O privire mai atentă la ASS EATER din seria Extremeo dezvăluie o capodoperă a atenției la detalii: fiecare pliu de piele, glandul stilizat cu artă și diametrul ascendent, bine gândit, sunt dovada unei măiestrii autentice. Designul său extraordinar, aproape suprarealist, amintește de penisul supradimensionat al unei ființe din altă lume și trezește cele mai sălbatice fantezii.

     

    Cu toate acestea, ASS EATER punctează nu numai prin aspectul său, ci și prin varietatea de dimensiuni:

     

    • Mărimea S: Perfectă pentru începători; cu o lungime de 15 cm și un diametru cuprins între 2,5 și 4,5 cm.
    • Mărimea M: Experiența supremă pentru utilizatorii avansați; cu o lungime de 22 cm și un diametru de inserție de 3,4 până la 6 cm.
    • Mărimea L: Experiența supremă pentru cunoscătorii care știu ce își doresc. Cu o lungime impresionantă de 27 cm și un diametru de 4,1 până la 7,5 cm.

     

    Fabricat din Liquid Silicone de înaltă calitate, ASS EATER oferă o suprafață moale ca mătasea și o senzație naturală și plăcută. În același timp, ASS EATER este suficient de flexibil pentru a ajunge în toate locurile imaginabile de pe corp, dar suficient de stabil pentru ca inserția să fie o plăcere fără efort. Baza cu ventuză face ca utilizarea fără mâini să fie o adevărată plăcere și oferă numeroase posibilități de poziții creative.

     

    Pe scurt: ASS EATER nu este doar o invitație la aventuri uluitoare. Este o invitație la o călătorie extremă, intensă și fantastică în adâncurile anale . Sunteți pregătiți? The ASS EATER abia așteaptă să te devoreze.

     

    Curățarea și utilizarea Butt Plug Extremeo:

     

    • Ușor de utilizat: Introducerea unui plug anal în anus poate fi o experiență frumoasă și plăcută - mai ales dacă știi cum să o faci corect. Pentru a face mai ușoară introducerea plugului anal în anus, vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo. Cu o pulverizare scurtă, mușchiul sfincterului este relaxat. În acest fel, introducerea plugului anal devine o plăcere deosebit de delicată.

     

    • Lubrifiantul potrivit și Lube Shooter-ul nostru: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. În cazul produselor din silicon, cum ar fi Extremeo Butt Plug, ar trebui să evitați lubrifianții pe bază de silicon, deoarece aceștia pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau Alphamale Aqua. Acestea oferă o senzație plăcută și sunt sigure pentru a fi folosite cu dopurile de fund din silicon. Un Lube Shooter sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucăriile sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite ca lubrifiantul să fie distribuit mai adânc și mai uniform în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

     

    • Curățare: Plugul dvs. pentru fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Apa caldă și un săpun blând pot îndepărta cu ușurință majoritatea impurităților. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un spray rapid asigură că butt plug este întotdeauna gata pentru următoarea aventură.

     

    Mai multe detalii:

     

    • ASS EATER - dildo anal - plug anal din seria Extremeo
    • În traducere liberă ASS EATER înseamnă: Mâncător de funduri
    • Extremeo Butt Plugs sunt dopuri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Utilizați plugul anal numai cu lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și cu Lube Shooter nostru .
    • Vă recomandăm Sprayul nostru Anal Relax Extremeo pentru a merge cu acest plug anal. Acest spray funcționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual neîngrădit.
    • Cu noile dopuri anale Extremeo, aveți acum un pachet complet lipsit de griji pentru aventurile voastre anale. MEO nu este doar un pionier în dezvoltarea unor produse de renume mondial, cum ar fi Extremeo Anal Relax Spray, ci și mereu în căutarea celor mai bune și mai inovatoare modalități de a îmbunătăți sexul anal. Lansarea dopurilor unice Extremeo Butt Plugs este continuarea logică a pasiunii noastre pentru produsele anale. Cu ajutorul anilor noștri de experiență și a feedback-ului primit de la clienții noștri fideli, am dezvoltat dopuri pentru fund care stabilesc noi standarde în materie de design, confort și funcționalitate.
    • Doriți să cumpărați un plug anal? Puteți comanda dopurile noastre anale în întreaga lume. Puteți găsi MEO Sex Shop-uri în țările vorbitoare de limbă germană, cum ar fi MEO Shop în Germania, MEO în Elveția sau MEO Bondage Shop în Austria. Nu suntem activi doar în toată Europa, cum ar fi în Franța, Italia, Olanda, Irlanda, Islanda, România, Norvegia, Suedia etc., ci în toată lumea, cum ar fi MEO Sex Shop în Spania, un dildo shop în Danemarca, precum și în Finlanda - iar dacă vorbiți cehă, puteți găsi întregul nostru sortiment de sextoy online în Republica Cehă. Dacă estoniană este limba dvs., puteți comanda selecția noastră butt plug online în Estonia. De asemenea, suntem disponibili și în Slovenia, cu un sex shop în Bulgaria și o gamă largă de produse BDSM și erotice în Slovacia. Alte magazine MEO pot fi găsite în SUA, Belgia, Grecia, Ungaria, Japonia, Marea Britanie, Serbia, Luxemburg, Malta, Portugalia, Islanda, Polonia, Canada, Africa de Sud și Kosovo.

     

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto!

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto! Dimensioni importanti, adattabile a qualsiasi superficie, maneggevole e di ottimo materiale...cosa dire... ottimo acquisto!

      Evaluare 

      Very fun

      Got it for my boyfriend after he tried my butt plug. Now it took a while but eventually he could take the whole thing. It’s fun to have him keep it all in while he fucks me.

        Evaluare 

        My slave loves the Ass Eater

        I love to use this on my slave. The irregular shape drives his tight little butthole crazy.

          Evaluare 

          Begeistert

          Der Ass Eater besteht aus einem sehr guten Material, die Verarbeitung ist sehr gut (keine Lufteinschlüsse am Dildo erkennbar); der Saugnapf hält auch heftigen Aktionen stand. ;)
          Ich habe ihn direkt nach dem Auspacken ausprobiert und war/bin immer noch hellauf begeistert. Ein Muss für jeden Analliebhaber. Durch seine Oberfläche und vielen Windungen bzw. Detailsversetzte er mich in absolute Ekstase und bescherte mir (anale) Gefühle, die ich bis dato in diesem Ausmaß noch nicht kannte. Die Details sind bei jedem Rein und Raus einfach nur atemberaubend! Man möchte den Ass Eater gar nicht mehr aus seinem Inneren lassen! Klare Kaufempfehlung von mir!

            Evaluare 

            Der Dildo von MEO an sich ist gut…

            Der Dildo von MEO an sich ist gut! Die vielen Detaiks sind schon gut zu spüren und durchaus angenehm! Nachteil: bei analer Verwendung schwieriger sauberzumachen! Evtl. vorher eine Analdusche benutzen…

              Scrieți-vă propria recenzie

              Ass Eater - Dildo anal - Extremeo Anal Plug

              Ass Eater - Dildo anal - Extremeo Anal Plug

              ASS EATER: Când numele este programul...! ASS EATER nu este doar un dildo anal sau butt plug, ci o combinație foarte excitantă de design, funcție și fantezie. Numai numele sugerează că această jucărie sexuală promite o plăcere anală incomparabilă și extremă.

              Scrieți-vă propria recenzie

              Alți clienți au mai cumpărat:

              30 alte articole din aceeași categorie: