De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Butt Plug Extremeo - Ass Diamond

Există multe bujori clasici, dar acest bujori de la MEO Design Studios este cu adevărat ceva foarte special. În timp ce piața este inundată de butt plug-uri, suntem mândri să vă prezentăm acest butt plug extraordinar din seria Extremeo. Butt Plug Diamond stabilește noi standarde în ceea ce privește designul, funcția și varietatea de stimulare și este deosebit de potrivit pentru călărie!

Mai multe informații

16,90 €


-7,00 €

9,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Există multe bujori clasici, dar acest bujori de la MEO Design Studios este cu adevărat ceva foarte special. În timp ce piața este inundată de butt plug-uri, suntem mândri să vă prezentăm acest butt plug extraordinar din seria Extremeo. Butt Plug Diamond stabilește noi standarde în ceea ce privește designul, funcția și varietatea de stimulare și este deosebit de potrivit pentru călărie!

     

    De ce experții numesc acest butt plug un "MUST-HAVE"!

     

    Unic în designul său, acest butt plug impresionează prin canelurile detaliate - în care lubrifiantul se lipește deosebit de bine - și printr-un inel izbitor de mici protuberanțe în formă de diamant. Acestea nu sunt doar un punct de atracție vizuală, ci promit și o stimulare suplimentară și intensă la fiecare intrare și ieșire, ducându-vă pe noi culmi ale plăcerii anale. Gâtul perfect dimensionat al dopului pentru fund asigură o fixare confortabilă și sigură atunci când este introdus în anus. Astfel, poți fi sigur că butt plug-ul nu va aluneca din tine și nu va dispărea în interiorul tău, chiar și în timpul celor mai intense momente. Baza rotundă, care variază între 32 și 42 mm în diametru, în funcție de model, oferă o siguranță suplimentară. Aceasta previne alunecarea nedorită și, prin urmare, surprizele neplăcute. Dar asta nu e tot: materialul de silicon fără ftalat nu numai că este sigur pentru organism, dar are și o suprafață netedă și mătăsoasă care, în combinație cu lubrifiantul nostru Aquameo, permite o introducere delicată și confortabilă în anus. Capul dopului de fund, care crește conic până la un diametru mai mare, face ca inserția să fie o plăcere pură și asigură o creștere constantă a plăcerii atunci când vă așezați pe dopul de fund și îl lăsați să alunece adânc în canalul anal.

     

    Butt Plug Diamond este disponibil în trei mărimi - de la modelul de bază până la sofisticata mărime profesională - și se adresează unei game largi de fani ai sexului anal:

     

    • Mărimea S: lungime 68 mm, diametru între 12 și 27 mm
    • Mărimea M: lungime 80 mm, diametru între 17 și 36 mm
    • Mărimea L: lungime 95 mm, diametru între 19 și 42 mm

     

    Descoperiți arta de a călări un butt plug și experimentați culmi inimaginabile!

     

    Călcatul unui butt plug, în special al Butt Plug Diamond, este o experiență unică și specială pe care mulți dintre clienții noștri o apreciază. Iată câteva motive pentru care Butt Plug Diamond este deosebit de potrivit în acest sens.

     

    • Design: Capul conic al Butt Plug Diamond facilitează utilizarea anală și asigură o întindere plăcută la introducere și scoatere. Călcatul pe butt plug intensifică această senzație, deoarece diametrul plugului se schimbă constant pe măsură ce acesta alunecă în sus și în jos.

     

    • Baza: Baza largă și rotundă a Butt Plug Diamond asigură o fixare perfectă. Ea permite utilizatorului să se așeze pe butt plug și să îl călărească în siguranță, fără riscul ca acesta să pătrundă prea adânc.

     

    • Material: Siliconul moale, dar stabil din punct de vedere dimensional, fără ftalați, nu numai că oferă o experiență plăcută, prietenoasă cu pielea, dar este și suficient de alunecos pentru a oferi o călărie lină, în special în combinație cu un lubrifiant de înaltă calitate, cum ar fi Aquameo.

     

    • Stimulare: Canelurile moi și protuberanțele în formă de diamant oferă o stimulare suplimentară în timpul călăritului. La fiecare mișcare, la fiecare urcare și coborâre, structurile masează canalul anal, declanșând senzații intense.

     

    Uitați de rodeo: Acest butt plug îți va oferi cea mai sălbatică plimbare din viața ta! Îți spunem noi cum!

    Pentru o experiență optimă, trebuie mai întâi să vă relaxați și să lubrifiați atât butt plug-ul, cât și anusul cu mult lubrifiant. Cea mai bună poziție pentru a călări butt plug-ul este în genunchi sau în poziție ghemuită, cu baza rotundă a butt plug-ului sprijinită ferm pe podea sau pe pat. Începeți cu partea de sus, partea subțire a butt plug-ului și introduceți-l cu grijă în anus. Odată ce butt plug-ul este introdus, poate începe călăria propriu-zisă. Viteza și adâncimea pot fi variate în funcție de starea de spirit, baza rotundă asigurând întotdeauna securitatea și stabilitatea necesare. Un butt plug precum Diamond oferă o nouă dimensiune a stimulării anale și, atunci când este folosit corect și în siguranță, o plăcere foarte intensă.

     

    Butt plug-ul Diamond nu a fost dezvoltat doar de experții noștri, ci și în strânsă colaborare cu unii dintre cei mai experimentați clienți ai noștri. Este timpul să vă bucurați și dvs. de acest butt plug inovator..

     

    Curățarea și utilizarea dopurilor de fund Extremeo:

     

    • Ușor de utilizat: Introducerea unui butt plug poate fi o experiență frumoasă și plăcută, mai ales dacă știi cum să o faci corect. Pentru a face mai ușoară introducerea plugului de fund în anus, vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo. O pulverizare rapidă relaxează mușchiul sfincterului și face ca inserarea plugului pentru fund să fie o plăcere deosebit de delicată.

     

    • Lubrifiantul potrivit și un shooter de lubrifiere: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. În cazul produselor din silicon, cum ar fi plugul pentru fund Extremeo, ar trebui să evitați utilizarea lubrifianților pe bază de silicon, deoarece aceștia pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau AlphaMale Aqua. Acestea oferă o senzație plăcută și sunt sigure pentru a fi folosite cu dopurile de fund din silicon. Un shooter de lubrifiere sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucăriile sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite o distribuire mai profundă și mai uniformă a lubrifiantului în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

     

    • Curățare: Dopul dvs. de fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă caldă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un pulverizare rapidă asigură faptul că butt plug-ul este întotdeauna gata pentru următoarea aventură.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Extra elegant: Baza butt plug-ului a fost finisată cu un cristal sclipitor care amintește de strălucirea unui diamant adevărat. Butt plug-ul nostru combină estetica luxoasă cu utilizarea practică: Cristalul strălucitor de bijuterie de la bază poate fi îndepărtat cu ușurință. Acest lucru nu numai că face ca curățarea butt plug-ului să se facă fără efort, dar subliniază și versatilitatea acestui accesoriu sexy.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Utilizați butt plug doar cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și Lube Shooter-ul nostru.
    • Recomandăm produsul nostru Extremeo pentru acest butt plug: acest spray funcționează fără pierdere de senzații, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual fără inhibiții.
    • Cu noile butt plug-uri Extremeo, vă oferim acum un pachet complet lipsit de griji pentru aventurile dvs. anale. MEO nu este doar un pionier atunci când vine vorba de produse de renume mondial, cum ar fi Extremeo Anal Relax Spray, ci este, de asemenea, mereu în căutarea celor mai bune și mai inovatoare modalități de a îmbunătăți sexul anal. Continuarea logică a pasiunii noastre pentru produsele anale este lansarea inovatoarelor butt plugs din gama Extremeo. Pe baza anilor de experiență și a feedback-ului primit de la clienții noștri fideli, am dezvoltat dopuri pentru fund care stabilesc noi standarde în ceea ce privește designul, confortul și funcția.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Magnífica compra, para ser mi primera

    Es la primera vez que compro un producto sexual. La verdad, es que me ha impresionado bastante: cuenta con 3 tamaños diferentes que hace que puedas disfrutar poco a poco. Es muy adaptable a las paredes del ano, si se acompaña con lubricante la sensación es más placentera y fluida. No obstante, la suavidad del producto, la calidad y la forma hacen que sea fácil de utilizar. Recomiendo mucho este producto si quieres experimentar en el sexo o si, simplemente, te gustaría disfrutar del mismo.

      Evaluare 

      Perfecto

      El unico problema de los plugs suele ser que causan dolor por el material. Este no causa ningun dolor y al ser de silicona no se desprende ninguna pintura o nada por el estilo. Y la joya se puede poner y quitar, no esta pegada. Para algo tan simple como un plug, es perfecto

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Tamaño perfecto

      Me gusta mucho el material y el tamaño es perfecto para empezar con juguetes anales, el ancho va en aumento y tampoco es demasiado largo. El envío muy rápido, lo pedí al medio día y a la mañana siguiente me lo entregaron. Gracias!!!

        Evaluare 

        Perfect

        The best wearable plug out there in my opinion from size to weight and depth its great for any reason you wont be disappointed.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Love it

        Would definitely recommend. Perfect size, perfect weight, easy to clean and looks adorable.

          Evaluare 

          Sehr Schön

          Hoher Tragekomfort, auch über längeren Zeitraum. Und der Diamant sorgt für eine nette Überraschung, wenn der/dir Partner*in es entdeckt.

          • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Bellissimo

          Qualità super ne vale la pena Imballaggio curatissimo e consegna super veloce

          • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Butt Plug Extremeo - Ass Diamond

          Butt Plug Extremeo - Ass Diamond

          Există multe bujori clasici, dar acest bujori de la MEO Design Studios este cu adevărat ceva foarte special. În timp ce piața este inundată de butt plug-uri, suntem mândri să vă prezentăm acest butt plug extraordinar din seria Extremeo. Butt Plug Diamond stabilește noi standarde în ceea ce privește designul, funcția și varietatea de stimulare și este deosebit de potrivit pentru călărie!

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          30 alte articole din aceeași categorie: