De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Butt Plug Trainer - Pentru începători și utilizatori avansați

Sex anal pentru începători? Acest sfat din interior facilitează începutul! Plugul nostru anal "Trainer", pe care îl oferim în diferite mărimi, oferă atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați o oportunitate unică de a descoperi sau de a intensifica plăcerile sexului anal.

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Sex anal pentru începători? Acest sfat din interior facilitează începutul! Plugul nostru anal "Trainer", pe care îl oferim în diferite mărimi, oferă atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați o oportunitate unică de a descoperi sau de a intensifica plăcerile sexului anal.

     

    Antrenamentul anal cu un butt plug - vă vom spune cum funcționează:

     

    Un butt plug - cunoscut și sub numele de plug anal sau pur și simplu plug - nu este doar o jucărie intimă, ci și un ajutor de formă frumoasă pentru explorarea senzuală a corpului tău. "Antrenorul" nostru de butt plug oferă atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați o oportunitate unică de a descoperi sau de a intensifica plăcerile sexului anal. Este antrenorul dvs. personal pentru momentele intime, ideal pentru a vă pregăti pentru sexul anal sau pur și simplu pentru a vă bucura de senzația de plinătate intensă.

     

    Mulți bărbați și femei practică în mod regulat antrenamentul plugului anal pentru a-și întinde mușchiul sfincterului, de exemplu pentru relații anale necomplicate sau sex anal. În spatele acestui termen care sună interesant nu se ascunde nimic altceva decât întinderea regulată a mușchiului sfincterului cu ajutorul unor dopuri anale de diferite dimensiuni. Sfincterul este un mușchi ca oricare altul și, prin urmare, poate fi antrenat în același mod. Plugul nostru de fund "Trainer" este deosebit de potrivit pentru o întindere anală simplă și necomplicată, chiar și pentru începători. Forma specială a bujiei de fund întinde mușchiul sfincterului puțin câte puțin în timpul inserției.

     

    Începeți cu butt plug-ul mic, care vă penetrează foarte ușor, apoi creșteți plăcerea anală cu butt plug-ul de dimensiuni intermediare și apoi, "bine antrenat", delectați-vă cu plăcerea maximă cu butt plug-ul foarte mare! Fiecare butt plug are o bază de aspirație sigură - pur și simplu îl instalezi, te așezi pe el și te bucuri ritmic!

     

    Șase motive pentru care butt plug-ul "Trainer" va face din primul tău sex anal o experiență fantastică!

     

    1. Întindere delicată: Un butt plug poate întinde anusul treptat și delicat, astfel încât anusul să fie mai flexibil și mai receptiv în timpul sexului anal ulterior. Acest lucru reduce riscul de disconfort sau chiar de rănire.
    2. Relaxarea mușchiului sfincterului: Folosirea unui butt plug poate ajuta la relaxarea sfincterului anal, ceea ce este important pentru o penetrare mai confortabilă în timpul sexului anal.
    3. Obișnuirea cu senzația: În special pentru începători, utilizarea unui butt plug îi poate ajuta să se obișnuiască cu senzația de sex anal. Acest lucru poate ajuta la a face sexul anal mai puțin intimidant sau inconfortabil.
    4. Îmbunătățirea lubrifierii: Utilizarea unui butt plug în combinație cu lubrifiantul nostru Aquameo hidratează suplimentar anusul, ceea ce poate îmbunătăți lubrifierea în timpul actului sexual anal ulterior.
    5. Creșterea sensibilității: Utilizarea unui butt plug poate crește sensibilitatea în zona anală și poate pregăti utilizatorul pentru o experiență mai senzuală în timpul actului sexual anal.
    6. Pregătire mentală: Din punct de vedere psihologic, utilizarea unui butt plug poate ajuta la pregătirea mentală pentru sexul anal, la reducerea anxietății și la creșterea așteptărilor.

     

    Toate aceste beneficii facilitează inițierea în sexul anal și fac întreaga experiență mai plăcută și mai satisfăcătoare.

     

    Bărbații și femeile jură pe această jucărie: acest butt plug este un must-have pentru orice iubitor de sex anal!

     

    De ce este plugul pentru fund "Trainer" atât de popular printre bărbați și femei? Pentru că nu servește doar ca pregătire pentru sexul anal, ci și pentru că sporește senzația de plenitudine și intensitate pe care mulți o caută atunci când folosesc un butt plug. Datorită designului său special - un cap în formă de lalea pentru o inserție delicată și o bază sigură pentru a proteja împotriva penetrării profunde - este plugul de fund perfect atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați.

     

    Deoarece fiecare corp este unic, oferim "Trainer" în trei dimensiuni diferite:

     

    • Mărimea S: lungime 58 mm, diametru 28 mm
    • Mărimea M: lungime 72 mm, diametru 35 mm
    • Mărimea L: lungime 90 mm, diametru 44 mm

    Ofertă de set senzațională:

     

    Este recomandabil să cumpărați butt plug-ul "Trainer" într-un set de 3, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână mărimea potrivită pentru progresul dumneavoastră. Individual, ați plăti semnificativ mai mult pentru aceste dopuri fantastice pentru fund. Dar avem ceva foarte special pentru dumneavoastră: Obțineți acum setul complet de 3 la un preț imbatabil. Asta înseamnă o economie incredibilă de peste 30% pentru tine! Profitați de această ofertă imbatabilă și experimentați distracția maximă cu fiecare dintre cele trei dimensiuni!

     

    Fie că ești începător sau profesionist, cu aceste trei butt plugs din seria Extremeo vei fi perfect echipat. Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați, "Trainer" garantează o experiență sigură și plăcută. Creșteți-vă plăcerea intimă și faceți din "Trainer" antrenorul dvs. personal de sex anal.

     

    Curățarea și utilizarea dopurilor de fund Extremeo:

     

    Ușor de utilizat: Introducerea unui butt plug în anus poate fi o experiență frumoasă și plăcută - mai ales dacă știi cum să o faci corect. Vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo pentru a face mai ușoară introducerea plugului de fund în anus. Un spray scurt relaxează mușchiul sfincterului. Acest lucru face ca introducerea dopul de fund să fie o plăcere deosebit de delicată.

     

    Lubrifiantul potrivit și Lube Shooter-ul nostru: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. În cazul produselor din silicon, cum ar fi butt plug-ul Extremeo, ar trebui să evitați utilizarea lubrifianților pe bază de silicon, deoarece aceștia pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau AlphaMale Aqua. Acestea oferă o senzație plăcută și sunt sigure pentru a fi folosite cu dopurile de fund din silicon. Un shooter de lubrifiere sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucăriile sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite o distribuire mai profundă și mai uniformă a lubrifiantului în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

     

    Curățare: Dopul dvs. de fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă caldă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un pulverizare rapidă asigură faptul că butt plug-ul este întotdeauna gata pentru următoarea aventură.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Butt Plug Extremeo - Trainer - Butt Plug-ul pentru începători și utilizatori avansați
    • Butt plug-urile Extremeo sunt plug-uri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Folosiți butt plug-ul numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și Lube Shooter-ul nostru.
    • Recomandăm produsul nostru Extremeo pentru acest butt plug: acest spray funcționează fără pierdere de senzații, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual fără inhibiții.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Consigliati, hanno anche la ventosa

    Alla mia ragazza sono talmente piaciuti i plug con la forma un po' conica che non potevamo non provare anche questi. Sono di buona fattura, scatola anonima e robusta, e sono confezionati singolarmente. Nulla da dire sulla qualità dei materiali costruttivi, e sono anche abbastanza morbidi e piegabili. Una cosa che li ce li ha fatti preferire rispetto ad altri è la presenza della ventosa sul fondo, secondo me molto utile. Riguardo alla pulizia, è molto facile in quanto il silicone non è poroso e quindi non rimangono odori etc.

      Evaluare 

      Complet pour varier plaisirs

      Kit complet. Content de pouvoir tester différents diamètres de ce modèle. De qualité, lisse sans imperfection.

        Evaluare 

        Un "MUST HAVE".

        Prodotto di ottima qualità, acquistatelo: non ve ne pentirete!

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Perfecto para principiantes

        Muy buen material, un tacto muy suave, se desliza a la perfección para darte un placer que enseguida se te quedará pequeño y querrás probar con los hermanos mayores de la familia MEO Butt Plug Trainer.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Perfect sizes

        This "Butt Plug Trainer" is great in every way. The size, firmness, and suction cup strength. Not to big or too small. Definitely fills me up and leaves me with a smile on my face. You can't go wrong with this toy!

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        So nice and filling

        So nice and filling for a beginner like me

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Toller Buttplug und intensives Feeling

        Sehr schnelle Lieferung. Habe auch alle drei gleich ausprobiert: den kleineren zum permanenten Tragen und den mittleren für mehr Spaß beim Sex mit meinem Partner. Aber auch den größten habe ich schon mal mit Begeisterung beim "normalen" spazieren gehen getragen und genoss den intensiven Druck. Die Größen S und M sind gut für Anfänger geeignet, beim größten sollte man schon etwas Erfahrung bei der Nutzung von Buttplugs haben.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        lekker

        ze voelen lekker aan ook al is de grootste nog niet van toepassing....blijven oefenen

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Angenehmes tragegefühl

        ich liebe es einfach das Ding in mir zu haben. Trage ihn öfter den ganzen Tag und die ganze Nacht weil es einfach ein angenehmes tragegefühl ist. Jetzt gerade benutze ich ihn auch. Bin rund um begeistert und werde mir noch weitere Analplugs zulegen.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Hammer Produkt

        Die Größen sind echt gut. Danke Meo. Hab gleich von Anfang a den mittlere lange tragen können. Nach ein bisschen Übung ist auch der große Analplug gut machbar und ist auch sehr angenehm.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Super

        Die beiden größeren Plugs gefallen mir am besten, der kleinste ist mir persönlich doch zu klein. Aber für Anfänger bestimmt eine gute Sache.
        Die Analplugs sind geruchsneutral und gut verarbeitet. Kann man lange im Alltag tragen, sind nicht sichtbar und 100 % diskret.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Butt Plug Trainer - Pentru începători și utilizatori avansați

        Butt Plug Trainer - Pentru începători și utilizatori avansați

        Sex anal pentru începători? Acest sfat din interior facilitează începutul! Plugul nostru anal "Trainer", pe care îl oferim în diferite mărimi, oferă atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați o oportunitate unică de a descoperi sau de a intensifica plăcerile sexului anal.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: