De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Întinderea anal

Buletin informativ

Buttplug Challenger - Seria Extremeo

Vrei să explorezi arta întinderii anale sau să te pregătești perfect pentru o sesiune de fisting? Atunci "Challenger", din populara noastră serie Extremeo, este exact ce-ți trebuie. Acest butt plug a fost dezvoltat special pentru a întinde anusul și a oferi o stimulare intensă în același timp.

Mai multe informații

3445/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Vrei să explorezi arta întinderii anale sau să te pregătești perfect pentru o sesiune de fisting? Atunci "Challenger", din populara noastră serie Extremeo, este exact ce-ți trebuie. Acest butt plug a fost dezvoltat special pentru a întinde anusul și a oferi o stimulare intensă în același timp.

     

    Ești pregătit pentru provocare? Descoperiți "Challenger"!

     

    Numele "Challenger" pentru butt plug-ul din seria Extremeo nu a fost ales la întâmplare. Reprezintă provocarea pură pe care trebuie să o înfrunți pentru a-ți explora și extinde limitele anale. Și tocmai această provocare este văzută de mulți ca o invitație - o invitație la experiențe intense, fără precedent. "Challenger" te invită să deschizi noi drumuri, să te cunoști pe tine și propriile preferințe într-un mod complet nou. Este mai mult decât un simplu butt plug, este o misiune pe un nou teren al plăcerii extreme.

     

    Challenger: Plugul de fund ideal pentru întinderi anale intense!

     

    • Material și manoperă: Fabricat din vinil de înaltă calitate, "Challenger" impresionează prin suprafața sa moale ca mătasea, care permite introducerea sa delicată în anus. În ciuda flexibilității sale, care asigură că ajunge în fiecare parte a corpului, butt plug-ul își păstrează fermitatea necesară pentru a permite introducerea.

     

    • Design unic: Caracteristica specială a acestui butt plug este arborele său canelat, cu 7 caneluri transversale groase, care sunt dispuse sub glandul gros, pe toată lungimea arborelui. Aceste caneluri intensifică stimularea la fiecare introducere și retragere în și din anus și asigură o experiență de întindere anală de neuitat.

     

    • Siguranță și confort: Baza de aspirație largă permite utilizarea fără mâini și, în același timp, garantează că bucata de fund nu este introdusă prea adânc. Challenger combină, prin urmare, plăcerea maximă cu siguranța maximă.

     

    • Perfect pentru întinderea anală: Datorită lungimii sale impresionante de 16 cm și a unui diametru de până la 6,8 cm, "Challenger" este ideal pentru întinderea anală. Te pregătește pas cu pas pentru penetrări mai puternice și mai mari, fie că este vorba de un dildo mai mare sau chiar de fisting.

     

    Pe scurt, "Challenger" din seria Extremeo nu este doar un butt plug, ci un adevărat schimbător de joc și instrumentul de antrenament ideal pentru oricine dorește să își depășească limitele experiențelor anale. Cu ajutorul său, pregătirea, întinderea și stimularea devin o experiență incitantă! Sunteți pregătiți pentru "Challenger"? Află acum!

     

    Curățarea și utilizarea unui plug anal Extremeo:

     

    • Ușor de utilizat: Introducerea unui plug anal în anus poate fi o experiență plăcută și agreabilă - mai ales dacă știi cum să o faci corect. Pentru a face mai ușoară introducerea plugului anal în anus, vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo. Un spray scurt relaxează mușchiul sfincterului. Acest lucru face ca introducerea plugului anal să fie o plăcere deosebit de delicată.

    • Lubrifiantul potrivit și Lube Shooter-ul nostru: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. Cu produse precum plugul anal Extremeo, ar trebui să evitați lubrifianții pe bază de silicon, deoarece pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau AlphaMale Aqua. Aceștia oferă o senzație plăcută și pot fi utilizați în siguranță cu dopurile de fund din vinil sau silicon. Un shooter de lubrifiant sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucării sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite o distribuire mai profundă și mai uniformă a lubrifiantului în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

    • Curățare: Dopul dvs. de fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă caldă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un pulverizare rapidă asigură faptul că butt plug-ul este întotdeauna gata pentru următoarea aventură.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Plug pentru fund Challenger
    • Dildo anal sau butt plug din seria Extremeo.
    • Dimensiuni: 16 cm lungime, diametru de la 5,4 cm la 6,8 cm. Diametrul bazei 8,2 cm.
    • Dopurile de fund Extremeo sunt dopuri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din vinil de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Folosiți butt plug-ul numai cu lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și Lube Shooter-ul nostru.
    • Recomandăm Sprayul nostru Anal Relax Extremeo pentru a merge cu acest plug anal. Acest spray funcționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual dezinhibat.
    • Cu noile dopuri anale Extremeo, aveți acum pachetul complet lipsit de griji pentru aventurile voastre anale. MEO nu este doar un pionier în dezvoltarea unor produse de renume mondial, cum ar fi Extremeo Anal Relax Spray, ci este, de asemenea, mereu în căutarea celor mai bune și mai inovatoare modalități de a îmbunătăți sexul anal. Lansarea dopurilor unice Extremeo Butt Plugs este continuarea logică a pasiunii noastre pentru produsele anale. Cu ajutorul anilor noștri de experiență și a feedback-ului primit de la clienții noștri fideli, am dezvoltat dopuri pentru fund care stabilesc noi standarde în materie de design, confort și funcționalitate.
    • Doriți să cumpărați un plug anal sau un dildo? Puteți comanda jucăriile noastre sexuale în întreaga lume. Puteți găsi magazinele sexuale MEO în țările vorbitoare de limbă germană, cum ar fi magazinul MEO din Germania, MEO din Elveția sau magazinul MEO bondage din Austria. Nu suntem activi doar în toată Europa, cum ar fi în Franța, Italia, Olanda, Irlanda, Islanda, România, Norvegia, Suedia etc., ci în toată lumea, de exemplu magazinul MEO Sex Shop din Spania, un dildo shop în Danemarca, precum și în Finlanda - iar dacă vorbiți cehă, puteți găsi întreaga noastră gamă de sextoy online în Republica Cehă. Dacă limba dvs. este estoniană, puteți comanda selecția noastră de butt plug-uri online în Estonia. De asemenea, suntem disponibili și în Slovenia, cu un sex shop în Bulgaria și o gamă largă de produse BDSM și erotice în Slovacia. Puteți găsi alte magazine MEO în SUA, China, Belgia, Belgia, Grecia, Ungaria, Japonia, Marea Britanie, Serbia, Luxemburg, Lituania, Letonia, Malta, Portugalia, Islanda, Polonia, Canada, Africa de Sud și Kosovo.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    è il mio primo toy di questo tipo

    è il mio primo toy di questo tipo e fatico ancora un po ad accoglierlo, però sembra molto intrigante ed eccitante

      Evaluare 

      Excellent training device!

      It's a beast, very large and very heavy, so it doesn't slip around. Good training device for stretching!

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Recommended

      Firstly; I only use this toy vaginally. It’s comfortable and a challenge; depending on my mood. I love how it stretches me and feels inside. It’s made from quality materials. My husband likes watching me to see how far down I can go. I’d recommend it to other women who like larger dildos and are playful.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      It's perfect

      The entry is gently and easy just remember to be genius with the lube on your crack as well as your hole the plug is the perfect shape to open your ass up and slide right in the ridges feel so amazing I don't know how to further describe, if your looking to gently stretch your ass so you can enjoy feeling your ring being flexed and having something push on your prostate in just the right way, oh and it is the perfect slightly squishy firmness to make you cum your brains out then this is it not for beginners is a lie the beauty of this is if you take your time and are careful like you should be with any toy you will get whatever results you want easily. It only looks intimidating it is not it's a joy that you can use to start working up to the full size or just use what you need to cum when you want from inserting whenever you want something like that.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Der Wahnsinn

      ich bin angenehm überrascht von der Verarbeitung und dem Aussehen .Das Ding ist richtig schön groß

        Evaluare 

        Saugeil

        Raufsetzen und einführen.Wahnsinn,einfach unbeschreiblich.
        Selber Ausprobieren und Geniessen.Mehr kann man nicht sagen.
        Wahnsinns Teil.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Buttplug Challenger - Seria Extremeo

        Buttplug Challenger - Seria Extremeo

        Vrei să explorezi arta întinderii anale sau să te pregătești perfect pentru o sesiune de fisting? Atunci "Challenger", din populara noastră serie Extremeo, este exact ce-ți trebuie. Acest butt plug a fost dezvoltat special pentru a întinde anusul și a oferi o stimulare intensă în același timp.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: