De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Suspensie bondage

Buletin informativ

BDSM cătușe din piele

Sfat Bondage de la MEO: Aceste cătușe de suspendare a mâinilor inspiră bondage-ul cu manopera lor excelentă, calitatea profesională și prețul imbatabil.

Mai multe informații

2161/00

disponibil

    Mai multe informații

    Sfat de bondage de la MEO: Aceste cătușe de mână din piele vă vor inspira în timpul bondage-ului cu manopera lor excelentă, calitatea lor profesională și prețul imbatabil.

     

    Această pereche de cătușe din piele căptușite sunt realizate manual și vă permit să vă agățați partenerul supus de încheieturi în timpul bondage-ului.

     

    Pur și simplu super, aceste noi cătușe de suspendare a mâinilor de la MEO. Bine gândite, perfect lucrate și plăcut căptușite, aceste cătușe cu mânere integrate vă oferă un plus de forță în timpul sesiunilor de bondage cu suspendare.

    Apucăturile distribuie greutatea în mod optim și, împreună cu căptușeala din piele moale, asigură faptul că atât sesiunile de suspendare lungi, cât și cele foarte lungi sunt posibile fără probleme.

     

    Legăturile noastre de bondage la preț redus sunt fabricate manual pentru magazinul nostru de bondage, dar în cantități mari. Acest lucru ne permite să obținem prețuri de achiziție bune, pe care suntem bucuroși să le transmitem clienților noștri ca un avantaj de preț.

     

    O combinație de estetică deosebită și senzații intense diferențiază bondage-ul de alte practici sexuale. În bondage, partenerul supus renunță la control în favoarea partenerului activ. Această formă completă de supunere este foarte erotică pentru multe cupluri și face ca sexul să fie și mai furnicător. Partenerul legat percepe atingerea și orgasmele mult mai conștient și mai intens. În același timp, partenerul dominant consideră că este incredibil de excitant să îl stimuleze pe partenerul subordonat, să dețină controlul sau chiar să îl pedepsească.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Legături bondage din piele pentru agățat
    • Lungime totală: 45 cm
    • Cătușe de 26 cm lungime x 12 cm lățime cu mâner de oțel de 12 cm lungime
    • Material: piele naturală / oțel

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Evaluare 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Scrieți-vă propria recenzie

        BDSM cătușe din piele

        BDSM cătușe din piele

        Sfat Bondage de la MEO: Aceste cătușe de suspendare a mâinilor inspiră bondage-ul cu manopera lor excelentă, calitatea profesională și prețul imbatabil.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        11 alte articole din aceeași categorie: