De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Real Ass Play

Buletin informativ

Dildo de mână - Fisting pentru începători

Fisting pentru începători: Dildoul "Hand" din vinil flexibil este, după cum sugerează și numele, un dildo modelat după mâna unui bărbat. Degetele întinse permit o penetrare sensibilă fără a suprasolicita mușchiul sfincterului, ceea ce este ideal pentru a exersa fisting-ul sau pentru a face fisting singur.

Mai multe informații

2543/00

disponibil

    Mai multe informații

    Fisting pentru începători: Dildoul "Hand" din vinil flexibil este, după cum sugerează și numele, un dildo modelat după mâna unui bărbat. Degetele întinse permit o penetrare sensibilă fără a suprasolicita mușchiul sfincterului, ceea ce este ideal pentru a exersa fisting-ul sau pentru a face fisting singur.

     

    Dildo-ul este destinat în primul rând cunoscătorilor experimentați ai plăcerii anale, deoarece este nevoie de multă practică pentru a primi în tine o mână întreagă de bărbat. Datorită bazei netede, dildo-ul poate fi atașat de multe suprafețe netede, permițând o varietate de posibilități incitante.

     

    Te întrebi adesea cum să faci pumnul sau cum să faci pumnul corect? Doriți să învățați cum să faceți fisting și căutați un ghid de fisting? Poate că ați dori chiar să faceți fisting singur? Atunci mâna noastră pentru fisting este dildo-ul perfect pentru tine! Dildo-ul este o provocare excitată care promite o plăcere anală extraordinară atunci când este stăpânită....

     

    Dildo-ul are o lungime de inserție de 38 cm. Diametrul este de aproximativ 7,5 cm la mână, 5 cm la încheietura mâinii și 6 cm la ax.

     

    Cum se utilizează dildo-ul?

     

    Te poți pregăti pentru momente uluitoare cu noul tău dildo de mână în doar câțiva pași:

     

    1.) Curățați dildo-ul:

     

    Chiar dacă dildo-ul dvs. este nou sau l-ați curățat după ultima dată, trebuie să-l spălați bine cu apă caldă sau să-l curățați igienic cu spray-ul nostru VERYCLEAN, deoarece acest dildo va pătrunde în cele mai adânci zone interioare. Curățându-l temeinic, vă asigurați siguranța, igiena și sănătatea, astfel încât experiența să fie cât mai pozitivă pentru dvs.

     

    2.) Folosiți mult lubrifiant și Extremeo Spray:

     

    Dimensiunea acestui dildo dictează ce lubrifiant ar trebui să folosești. Alegeți un lubrifiant MEO® care să fie gros și neted în același timp, deoarece facilitează introducerea și se simte foarte bine în timpul sexului. Dacă intenționați să folosiți un dildo, vă recomandăm lubrifiantul nostru gros pentru sex anal MANCUNT. Este solubil în apă, alb și cremos, și se simte ca niciun alt lubrifiant. MANCUNT combină avantajele a două lumi: Alunecă precum siliconul și se spală la fel de ușor ca apa. MANCUNT arată aproape ca sperma și face ca folosirea dildo-ului să fie o plăcere plăcută.

     

    Spray-ul nostru EXTREMEO este alegerea perfectă atât pentru începătorii în sexul anal, cât și pentru utilizatorii experimentați de dildo-uri mari. EXTREMEO este un produs special pentru sexul anal și chiar pentru întinderea anală. Datorită combinației speciale de ingrediente active, acest spray asigură o inserție mai ușoară chiar și a dildo-urilor foarte mari de fisting și a dildo-urilor de pumn. Efectul special al EXTREMEO favorizează o penetrare ușoară și, prin urmare, duce la o plăcere relaxată și pasională. Este un spray anal care îngrijește pielea și relaxează anusul într-un timp scurt. Spray-ul acționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la realizarea unui sex anal fără inhibiții!

     

    3.) Și iată că începem!

     

    Din cauza lungimii și a circumferinței sale, introducerea dildo-ului poate fi dificilă la început. Nu vă grăbiți, procedați încet și alegeți o poziție care vă permite să vă întindeți corpul. Întindeți-vă pe spate, cu perna noastră ASS UP sub fund și picioarele ridicate și depărtate. Perna ASS UP vă va susține corpul în mod stabil și confortabil chiar și în poziții extenuante. Perna ASS UP fermă vă împiedică, de asemenea, să vă afundați în pat și facilitează numeroase alte poziții în timpul sexului și al sexului cu dildo. Bineînțeles, vă puteți ghemui peste dildo pentru a avea mai mult control asupra adâncimii de penetrare a dildo-ului mare. Îți recomandăm hamacul Fuck & Play Sling de la MEO pentru o poziție corectă și împotriva semnelor de oboseală în timp ce ești penetrat anal sau te distrezi în timpul sexului solo. Pernele de centură bine căptușite din piele moale de latigo se înfășoară în jurul gâtului și în spatele genunchilor, permițând o penetrare deosebit de profundă. Cureaua poate fi reglată individual datorită mai multor catarame.

     

    4.) Cedați poftei cu dildo-ul fără rețineri!

     

    După ce ați introdus întregul dildo, corpul dumneavoastră ar trebui să se fi relaxat suficient de mult, astfel încât să vă puteți bucura acum de senzațiile pe care le creează dildo-ul și să vă masturbați în liniște. Mulți dintre clienții noștri preferă să rotească dildo-ul în interiorul corpului lor pentru a ajunge la toate zonele erogene interioare, în timp ce alții preferă mișcările de împingere. Experimentați pentru a afla singuri ce vă place, dar nu uitați să mișcați dildo-ul încet pentru a evita rănirea!

     

    Există riscuri atunci când folosesc un dildo de mână?

     

    Nu și da. Dacă introduceți dildo-ul de mână cu blândețe, nu ar trebui să apară probleme, dar dacă îl introduceți în grabă, fără experiență, fără preludiu sau fără încălzire, poate provoca ruperea țesuturilor interne și durere. Dacă o iei încet, te încălzești mai întâi cu un dildo mai mic din magazinul nostru online de dildo, folosești mult lubrifiant și îți asculți corpul, ar trebui să te poți bucura de fiecare centimetru al dildoului de mână. Dacă simțiți disconfort sau chiar durere, nu mai folosiți dildo de mână, deoarece anusul dvs. nu este încă pregătit pentru un dildo de mână atât de special.

     

    Materialul și îngrijirea dildo de mână de la MEO ®:

     

    Dildoul de mână este fabricat dintr-un material de vinil de înaltă calitate. Materialul este minunat de flexibil și alunecos. Vinilul pe care îl folosim este, de asemenea, foarte rezistent, astfel încât a treia mână va dura mult timp. Puteți curăța dildo de mână cu apă și săpun blând. Pentru o igienă temeinică, vă recomandăm, de asemenea, utilizarea regulată a spray-ului nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Hand dildo sau dildo pentru fisting, dildo cu mână perfect pentru a exersa fisting-ul și pentru a te fisting singur
    • Fabricat în Europa! MEO ™ are acest dildo de mână fabricat pentru dvs. în Europa
    • Material: Dildo de mână fabricat din vinil, fără ftalați, ușor de curățat și prietenos cu pielea
    • Lubrifiant: Vă recomandăm lubrifianții noștri FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT sau FORMULA X HYBRID.
    • Curățarea vibratorului de mână: Apă caldă și detergentul nostru pentru jucării VERYCLEAN
    • Nu vă temeți de dildo-uri mari în timpul sexului anal: spray-ul nostru EXTREMEO relaxează mușchiul sfincterului și facilitează introducerea unui dildo de mână.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Dildo de mână - Fisting pentru începători

    Dildo de mână - Fisting pentru începători

    Fisting pentru începători: Dildoul "Hand" din vinil flexibil este, după cum sugerează și numele, un dildo modelat după mâna unui bărbat. Degetele întinse permit o penetrare sensibilă fără a suprasolicita mușchiul sfincterului, ceea ce este ideal pentru a exersa fisting-ul sau pentru a face fisting singur.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: