De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mărgele anale

Buletin informativ

Perle anale gonflabile XL cu greutate și inel de penis

Bilele noastre anale gonflabile cu inel pentru penis au o surpriză grozavă pentru tine: ele conțin greutăți mari care îți vor oferi o senzație fantastică de plenitudine și stimulare. Introduceți mărgelele anale, umflați-le, puneți inelul pentru penis și bucurați-vă că mărgelele anale capătă o viață proprie în interiorul dumneavoastră și vă conduc la nebunie

Mai multe informații

2408/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Bilele noastre anale gonflabile cu inel pentru penis au o surpriză mare pentru tine: în interior sunt ascunse două greutăți grele integrate care îți vor oferi o senzație fantastică de plenitudine și stimulare. Introduceți mărgelele anale, umflați-le, puneți inelul pentru cocoș și bucurați-vă că mărgelele anale capătă o viață proprie în interiorul dumneavoastră și vă conduc la nebunie orgasmică!

     

    Nu ai mai experimentat niciodată așa ceva: fiecare pas, fiecare mișcare duce la o stimulare puternică a penisului și testiculelor tale, în timp ce mărgelele anale gonflabile te umplu complet, te întind și îți stimulează prostata în același timp!

     

    Perlele anale gonflabile sunt potrivite pentru o utilizare 24/7?

     

    Un DA foarte clar! Perlele anale gonflabile cu greutate și inelul pentru penis pot fi purtate discret sub haine. Ele combină avantajele unui inel pentru penis, care asigură o erecție fermă, cu stimularea suplimentară a perlelor anale umflate mari. Marele avantaj: pompa este detașabilă!

     

    Ce face ca perlele anale gonflabile cu greutate și inel pentru penis să fie atât de speciale?

     

    Jucăriile anale convenționale vă asigură că sunteți întins și umplut. Cu toate acestea, cu perlele noastre anale, pe care le puteți introduce ca și perlele anale obișnuite, puteți extinde stimularea de o sută de ori. Odată introduse, le puteți pompa până la 10 cm, adică de multe ori dimensiunea lor inițială. Cel mai bun lucru: de îndată ce perlele noastre anale sunt umflate, puteți scoate pompa manuală și vă puteți bucura de perlele anale fără a avea nevoie de accesorii și le puteți lua cu dvs. în club sau la sala de sport.

     

    Sunt aceste mărgele anale mai potrivite pentru profesioniști sau pentru începători?

     

    Pentru ambele! Profesioniștii vor fi uimiți de efectul unic al mărgelelor anale, dar și începătorii se pot bucura de senzațiile intense ale mărgelelor anale, deoarece mărgelele anale pot fi introduse mici și nu umflate și apoi umflate la dimensiunea dorită.

     

    Ce face ca aceste mărgele anale gonflabile să fie atât de speciale?

     

    Sub suprafața netedă și fără cusur din silicon se ascund bile grele din oțel care conferă perlelor anale o greutate foarte mare și, prin urmare, oferă o stimulare uluitoare. Perlele noastre anale oferă, de asemenea, un nivel ridicat de confort, astfel încât pot fi purtate timp de mai multe ore fără probleme - și în mod discret, deoarece pompa folosită pentru a umfla perlele anale este detașabilă! Fie că sunteți la birou, la cumpărături sau faceți sex cu partenerul dumneavoastră - mărgelele anale MEO ® vă vor răsfăța pe toată linia!

     

    Cum se introduc mărgelele anale? Cum folosesc mărgelele anale gonflabile cu inel pentru penis?

     

    Dacă v-ați hotărât în favoarea perlelor noastre anale, aplicați înainte de utilizare un lubrifiant Alphamale Aqua, astfel încât acestea să fie mai ușor de introdus. De asemenea, este o idee bună să vă curățați în prealabil cu un duș anal. Apoi, aplicați pe degetul dvs. un pic de lubrifiant sau Extremeo Spray și masați-vă ușor anusul sau pe cel al partenerului dvs. pentru a relaxa mușchii și pentru a intra în starea de spirit pentru mărgelele anale. De asemenea, vă recomandăm să stropiți puțin lubrifiant în anus cu "Lube Shooter".

     

    Testiculele sunt apoi împinse prin inel, pe rând, prin inel, urmate de penisul neerect. Inelul este împins cât mai aproape posibil de baza penisului, astfel încât cockring-ul să cuprindă penisul și testiculele în același timp. Aplicați puțin lubrifiant (vă recomandăm lubrifiantul nostru pe bază de apă Alphamale Aqua) pe mărgelele anale conectate la inelul pentru penis, apoi împingeți cu grijă mărgelele anale în anus, una după alta.

     

    Numai după ce perlele anale au fost introduse complet, acestea se umplu ușor cu aer cu ajutorul pompei pentru baloane. Acestea alunecă singure în poziția corectă, umplând și întinzând treptat intestinul. Nervii din rect sunt stimulați și, la bărbați, se exercită o presiune puternică și asupra prostatei.

     

    Pelvisul ar trebui acum să fie mișcat din față în spate și din nou înapoi. Perlele noastre anale își dezvoltă o viață proprie prin această mișcare, care este cunoscută doar de parteneri sexuali foarte experimentați sau de mașini de futut bune. Bilele grele de oțel se mișcă în interiorul mărgelelor anale umflate și își transferă energia (noi am numit-o "Fuck Energy") fără ca mărgelele anale să fie nevoite să se miște. Împingerile ferme, din ce în ce mai puternice, sunt transmise direct și profund în miezul corpului. O experiență incredibilă la fiecare mișcare și la fiecare întoarcere.

     

    Multe avantaje care sunt convingătoare pe toată linia:

     

    Fabricat din cel mai bun silicon fără ftalați - sigur pentru corp, neporos și moale catifelat pentru a oferi o senzație anală unică și extrem de satisfăcătoare.

     

    Ce lubrifiant ar trebui să folosesc cu perlele anale?

     

    Un pic de spray EXTREMEO, care relaxează anusul, vă ușurează introducerea! Vă rugăm să folosiți perlele noastre anale numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau Alphamale Aqua de la MEO ®, pentru a prelungi durata de viață a noii dvs. jucării sexuale!

     

    Cum pot curăța margelele anale gonflabile?

     

    Datorită suprafeței lor netede, mărgelele noastre anale pot fi curățate după utilizare cu apă caldă și cu detergentul nostru pentru jucării VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Mărgele anale pentru umflare
    • Perlele noastre anale sunt perfecte atât pentru începători, cât și pentru cunoscătorii experimentați. Cu flexibilitatea lor ridicată, suprafața netedă din silicon și bucla practică de întoarcere, mărgelele noastre anale asigură o partidă de amor incitantă și pasională.
    • potrivit 24/7
    • Extrem de confortabile de purtat, mărgele anale de umplere completă cu greutăți interioare stimulante.
    • Gonflabile cu pompă detașabilă
    • Cu inel de sculă integrat, flexibil
    • Dimensiuni: Lungime inserabilă de aprox. 17 cm, diametru 32-35 mm (poate fi umflat până la 10 cm în diametru),
    • Material: silicon medical și metal
    • Curățați înainte și după utilizare cu spray VERYCLEAN.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Provoca dipendenza

    Oh oh oh...attenzione attenzione. Provoca dipendenza...

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Amazing

    Premium quality inflatable anal beads with steel rolling balls that stimulate the anus when you move back and forth. Pump them up gradually to prepare the anus for penetration. Adjust the balls against the prostate to let the steel rotating balls create a unique and amazing sensation that you have never felt. Also comes with attached cock ring which makes it ideal for masturbation.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Mi piace molto, molto deciso

    Mi piace molto, molto deciso

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Déçu

    Difficile de rentrer les deux boules car trop souple, et ont du mal à rentrer en place et se maintenir. Entre le coq Ring et les boules, la liaison est trop courte pour pouvoir user des deux en même temps. La solution intermédiaire, Étant de ne rentrer qu’une boule. Donc déçu

    • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Plug double Boule !

    De sextoy est un pur délice, je l'ai essayé, bien gonflé en me masturbant, j'ai pris un super pied !!

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Fantastisches Gefühl im Ar....

    Bin vollkommen begeistert. Easy zu handeln und das Gefühl im Ar.... ist fantastisch.

    • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Kind of poor design, but great.

    Firstly, I do love this toy, but I have one gripe with the design. Unless you want your genitals pulled between your leggs (as some do, i'm sure) the cock ring is too close to the inflated part. Anyway that's not the part of the toy I was interested in when I bought it so it still gets 5 stars. Very enjoyable.

    • 7 din 7 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Geile Analkugeln

    Die Analkugeln sind geil. Wenn Sie aufgepumpt sind fühlst du sich offen.
    Ein Verbesserung Vorschlag hätte ich noch, es wäre gut, wenn ein Abblaseventil mit dran wäre, da es auch Menschen gibt die etwas dicker sind und die kommen dann später eventuell schlecht an des loch kommen um die Luft wieder rauszulassen

    • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    These anal beads opens you right up

    These anal beads opens you right up! Insert it with minimal pressure and get it in deep. Then when you pump it up and let it go, you will feel open, wide open!

    • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Perle anale gonflabile XL cu greutate și inel de penis

    Perle anale gonflabile XL cu greutate și inel de penis

    Bilele noastre anale gonflabile cu inel pentru penis au o surpriză grozavă pentru tine: ele conțin greutăți mari care îți vor oferi o senzație fantastică de plenitudine și stimulare. Introduceți mărgelele anale, umflați-le, puneți inelul pentru penis și bucurați-vă că mărgelele anale capătă o viață proprie în interiorul dumneavoastră și vă conduc la nebunie

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    28 alte articole din aceeași categorie: