De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mașini de sex

Buletin informativ

Fucking Machine Pro 4 x MEO

Mașina inovatoare de futut Pro 4 x MEO s-a născut din dorința clienților noștri de a avea o mașină de futut foarte puternică, care poate gestiona și dildo-uri mari și grele! Această dorință este îndeplinită cu această mașină de futut, deoarece noua noastră mașină de sex este dezvoltarea supremă a modelului Pro 3, care oferă plăcere incredibilă în întreaga lume de un deceniu.

Mai multe informații

3312/00

$1,329.83


-$221.66

$1,108.17

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Mașina inovatoare de futut Pro 4 x MEO s-a născut din dorința clienților noștri de a avea o mașină de futut foarte puternică, care poate gestiona și dildo-uri mari și grele! Această dorință este îndeplinită cu această mașină de futut, deoarece noua noastră mașină de sex este dezvoltarea supremă a Pro 3, care oferă plăcere incredibilă în întreaga lume de un deceniu. Mașina de futut Pro 4 x MEO vă oferă putere maximă, cea mai înaltă calitate, precum și o performanță silențioasă și fiabilă, fără niciun fel de ornamente superflue.

   

  Experimentați cel mai bun dintre cei mai buni - chiar mai bine decât înainte!

   

  Pro 4 x MEO fuck machine dispune de o sursă de alimentare modulară cu funcție de detecție automată, special concepută pentru a oferi performanțe de neegalat chiar și cu cele mai mari dildo-uri. Designul modular permite înlocuirea ușoară a componentelor, astfel încât să puteți utiliza și să vă bucurați de mașina de futut toată viața. În cazul în care o piesă de schimb se uzează vreodată, toate componentele majore sunt de tip plug-and-play, ceea ce face înlocuirea cât mai ușoară. Caracteristicile noastre speciale de design diferențiază mașina de futut Pro 4 x MEO de imitațiile ieftine și vă asigură că puteți distinge clar originalul de concurență. Picioarele masive din oțel cu greutăți masive asigură o stabilitate maximă, în timp ce clemele picioarelor cu eliberare rapidă reproiectate sunt cu 400% mai robuste decât modelele anterioare. Motorul de mare viteză, care atinge până la 280 rpm, este conectat la un adaptor cu eliberare rapidă cu conexiune Vac-U-Lock. Acest lucru îl face compatibil cu toate jucăriile sexuale Doc Johnson și nu numai (de exemplu, Hung, Fucktools sau Hunglock) și vă permite să schimbați fără efort dildo-urile sau dopurile anale în câteva secunde. Masa redusă a mișcării de ridicare asigură o funcționare mai lină, iar geanta de nylon de înaltă calitate, făcută la comandă și căptușită cu spumă, protejează mașina de sex în timpul transportului discret. Mașina de futut Pro 4 x MEO este o mașină de sex puternică și versatilă, cu o lungime reglabilă a tijei de împingere, adâncime de împingere reglabilă de la 2,5 la 15,2 centimetri și picioare față și spate reglabile pentru diferite poziții în timpul sexului. Experimentați o nouă dimensiune a plăcerii cu această mașină de sex sofisticată și rafinată.

   

  Caracteristici principale:

   

  • Sursă de alimentare cu detecție automată: special concepută pentru performanțe puternice, care poate face față chiar și celor mai mari dildo-uri.
  • Design modular pentru înlocuirea ușoară a componentelor: Piesele cheie sunt de tip plug-and-play și pot fi înlocuite fără efort.
  • Estetică îmbunătățită: Elementele unice de design fac ca mașina de sex Pro 4 x MEO să fie recunoscută instantaneu și o diferențiază de imitațiile ieftine.
  • Picioare de suport masive, cu greutăți, pentru o stabilitate maximă.
  • Picioare îmbunătățite cu eliberare rapidă, cu 400% mai stabile decât modelele anterioare.
  • Motor de mare viteză (până la 280 rpm).
  • Adaptor cu eliberare rapidă cu Vac-U-Lock, compatibil cu toate jucăriile sexuale Doc Johnson, dildo Hunglock, dildo Hung, Fucktools și altele (schimbarea fără efort a dildo-urilor în câteva secunde).
  • Inerție mai mică pentru o funcționare mai lină.
  • Geantă din nailon de înaltă calitate cu căptușeală din spumă pentru a proteja mașina de futut și pentru un transport discret.
  • Mașină de sex puternică și versatilă, cu lungime reglabilă a tijei de împingere, adâncime de împingere reglabilă de la 2,5 - 15,2 centimetri și picioare față și spate reglabile pentru diferite poziții.
  • Dildo negru din silicon hipoalergenic de 20 cm inclus.

   

  De mai bine de un deceniu, MEO se dedică să își încânte clienții cu produse proiectate cu profesionalism și foarte satisfăcătoare. Acest lucru este valabil și pentru mașinile noastre sexuale, cum ar fi PRO 4 x MEO! Mașinile noastre de sex oferă o plăcere de sex profundă, blândă (sau tare, dacă este nevoie) și bine controlabilă. Calitatea este pe primul loc la MEO, motiv pentru care mașinile noastre de futut nu sunt cea mai ieftină opțiune. Cu toate acestea, mașina de futut Pro 4 x MEO stabilește un nou standard pentru mașinile de sex profesionale. Cu componente de precizie din aliaj aerospațial de precizie prelucrate CNC și un motor puternic, mașina de futut Pro 4 x MEO combină un design cool cu o putere incredibilă. Proiectată pentru performanțe de futut perfecte de fiecare dată, mașina de sex garantează o plăcere neobosită pentru mulți ani de acum încolo. Mașina noastră de sex este silențioasă, dar vei fi și tu liniștit?

   

  Cu mașina de futut Pro 4 x MEO, absolut inovatoare, puteți folosi toate dildo-urile cu Vac-U-Lock, chiar și pe cele pe care în mod normal nu le puteți folosi din cauza dimensiunii sau greutății lor. Aici, la MEO, veți găsi o selecție imensă de dildo-uri pentru noul dumneavoastră fuck machine, fie că sunt de la mărci precum Doc Johnson Vac-U-Lock ®, Hung, Hunglock sau Fucktools.

  Faceți clic aici pentru dildo-uri și accesorii potrivite!

   

  Mai multe detalii:

   

  • Fucking Machine Pro 4 x MEO
  • Perfect pentru dildo-uri mari și dopuri anale
  • Picioare foarte grele pentru mai multă stabilitate
  • Eliberare rapidă optimizată pentru picioare, cu 400% mai stabilă decât la fucking machine Pro II
  • Motor de mare viteză (până la 280 rpm)
  • Design modular pentru înlocuirea ușoară a pieselor de schimb
  • Adaptor cu eliberare rapidă pentru dildo-uri cu conexiune Vac-U-Lock
  • Masă redusă a volanului pentru o funcționare mai lină
  • Geantă de transport discretă realizată din nailon de înaltă calitate
  • Extrem de puternic și versatil, cu lungime și adâncime reglabile ale tijei de împingere și picioare reglabile.
  • Greutate: 12,0 kg
  • Dimensiuni: aprox. 57 x 37 x 24 cm
  • Control al vitezei de pornire soft-start (pornire sigură și lentă a motorului)
  • control al vitezei de 0-280 RPM
  • Ușor de utilizat, pornește la o simplă apăsare de buton!
  • cursă de 2,5 cm - 15,2 cm
  • Telecomandă cu fir cu explicații
  • Mecanism de alunecare practic silențios (chiar și la viteză maximă)
  • Protecție din plastic transparent pentru cursorul de alunecare
  • Eliberare rapidă pentru reglarea înălțimii picioarelor pentru diferite poziții în timpul sexului.
  • Toate componentele importante sunt prelucrate prin CNC și fabricate din aliaj aerospațial
  • Include un dildo de 20 cm din silicon negru, hipoalergenic, de 20 cm
  • Livrat într-o pungă de nailon negru, într-o cutie de transport discretă de culoare maro simplu.
  • Cablu și fișă standard pentru Marea Britanie/UE/ SUA
  • Sursă de alimentare cu reglare automată 100-110 volți 50-60 Hz (pentru Japonia, SUA etc.) sau 220-240 volți 50-60 Hz (pentru Europa etc.)

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Increible

  La máquina es increíble muy fácil de montar y muy chula. Además de tener un gran numero de posturas y velocidades, admite una gran cantidad de accesorios. Estoy encantada con ella y eso que la tengo hace nada pero por ahora genial. El envío y el trato muy bueno y rápido.

   Evaluare 

   Super machine de la video de m'sieur jeremy sur youtube

   Idem à la version pro 3, mais beaucoup plus pratique car n'a plus les gros blocs electriques. Elle a egalement une fluidité du mouvement beaucoup plus agreable en pousée et en retrait , compatible avec les gros godes ou les masturbateurs, je vous conseille l'achat de la ventouse

   • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Superhero of sex machines!

   All right, let's dive in. So, I've been on the hunt for a powerful sex machine that can handle the big leagues, right? I mean, we're talking heavy-duty dildos here. I wasn't going to settle for anything less than the best. Well, the Pro 4 x MEO fucking machine is exactly what I was looking for. It's like the superhero of sex toys!

   This bad boy is basically the upgrade of the Pro 3 model, which, let me tell you, was already doing some serious business. The Pro 4 x MEO takes everything that was great about its predecessor and kicks it up a few notches.

   This unit has this auto-sensing modular power supply that's tailor-made to handle even the biggest dildos out there. Plus, it's all modular, which means if anything wears out, it's just a matter of plugging in a replacement part. Super simple and straightforward.

   One thing that sets this machine apart is the look. It's got this badass aesthetic that leaves cheap knockoffs in the dust. It's got these hefty steel legs that keep it super stable!!!

   What really gets me going is the motor on this thing. It can pump out up to 280 RPM, and it's got this quick connect toy adapter with a Vac-U-Lock style barb. That means it's compatible with a bunch of different toys from Doc Johnson and others. Changing dildos or anal plugs is a breeze and literally takes seconds.

   The Pro 4 x MEO Fucking Machine also comes with its own custom bag for discreet transportation. So it's super easy to take it wherever the fun takes you.

   But here's the real kicker: it has an adjustable thrust rod length, an adjustable thrust depth that can go from 1-6 inches, and adjustable front and rear legs. So you can basically tailor this machine to any position and any kind of pleasure you're looking for.

   So yes, the Pro 4 x MEO Fucking Machine? It's the ultimate pleasure machine and I absolutely love it. It's changed the game for me and I can't wait to see what kind of wild rides it takes me on next.

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Kaufempfehlung und Erläuterung

   Dank MEO werden Sexmaschinen werden immer beliebter, weil sie eine Reihe von Vorteilen bieten, die sowohl für Singles als auch für Paare attraktiv sind. Einige Gründe für ihre Beliebtheit sind:

   1. Vielfalt und Anpassungsfähigkeit: Die Sexmaschine bietet eine breite Palette von Einstellungen, Geschwindigkeiten und Bewegungen, die es ermöglichen, individuelle Vorlieben und Bedürfnisse zu befriedigen. Sie bietet die Möglichkeit, unterschiedliche Stimulationen und Erfahrungen zu erkunden, die manuell schwer zu erreichen sind.

   2. Ausdauer: Die Sexmaschine hat die Fähigkeit, über längere Zeiträume hinweg konstante Bewegungen und Geschwindigkeiten beizubehalten, ohne müde zu werden. Dies ermöglicht längere und intensivere Sitzungen für den Benutzer.

   3. Hände frei: Die Benutzung der Sexmaschine erfordert wenig bis gar keine manuelle Anstrengung, was bedeutet, dass der Benutzer seine Hände für andere Aktivitäten frei hat oder sich vollständig auf das Vergnügen konzentrieren kann.

   4. Fantasieerfüllung: Die Sexmaschinen kann dazu beitragen, persönliche Fantasien und Fetische zu erfüllen, die in einer Partnerschaft möglicherweise nicht realisiert werden können.

   5. Für Paare: Die Sexmaschine kann auch von Paaren genutzt werden, um Abwechslung in das Liebesleben zu bringen oder um neue Spielarten zu erkunden. Sie kann auch dazu beitragen, den Druck auf einen Partner zu verringern, der sich möglicherweise nicht in der Lage sieht, bestimmte Vorlieben oder Bedürfnisse des anderen zu erfüllen.

   Zusammenfassen kann ich sagen, dass ich die Sexmaschine sowohl für Frauen als auch für Männer empfehlen kann. Sie ist stabil, sehr ruhig (war kaufentscheidend) und hat eine hohe Leistung. Optimal ist auch die Fernbedienung!

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Máquina de follar de primera clase: calidad que inspira

   Tras una larga búsqueda, he descubierto la máquina de follar perfecta que destaca por su excelente calidad y rendimiento. Supera con creces a todas las máquinas de follar baratas y ofrece una deliciosa variedad gracias a la posibilidad de utilizar consoladores grandes. Recomiendo sin reservas esta máquina de follar a todos los hombres que deseen una experiencia de primera clase.

   • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Qualità eccezionale

   Ho finalmente trovato la macchina del sesso ideale con qualità e prestazioni eccellenti. Rispetto alle macchine del sesso economiche, è superiore e la possibilità di utilizzare dildo molto grandi offre una grande varietà. La consiglio vivamente a tutti coloro che sono alla ricerca di un'esperienza di prima classe.

   • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   J'en suis dingue !

   Après une longue recherche, j'ai enfin trouvé la machine à sexe parfaite qui répond à toutes mes attentes. Cette machine est d'une qualité impressionnante et surpasse tous les produits bon marché que j'ai achetés jusqu'à présent à un moment donné. Vraiment un investissement pour la vie ! . La machine alimentée en électricité fournit une performance puissante et constante qui m'enthousiasme à chaque fois. J'apprécie particulièrement le fait que cette machine à sexe ne soit pas un produit bon marché de Chine, mais que MEO mise sur des matériaux de qualité et une fabrication solide, made in Germany. On le remarque immédiatement lors de l'utilisation et la machine à baiser semble robuste et durable. La possibilité d'utiliser différents godemichés est un autre grand avantage de cette machine à sexe. La compatibilité avec différents godemichés me permet de réaliser mes préférences personnelles et mes fantasmes quand je le souhaite. Ainsi, le plaisir reste toujours varié et excitant pour moi. Dans l'ensemble, je suis très satisfaite de ma décision d'avoir investi dans cette machine à sexe de qualité. La machine à sexe offre une expérience incomparable grâce à la combinaison de la performance, de la qualité et de la polyvalence. Je recommande cette machine à sexe à tous ceux qui sont à la recherche d'une super machine à sexe qui garantit une expérience impressionnante.

   • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Nach langer Suche... / After a long search...

   Nach langer Suche habe ich endlich die perfekte Sexmaschine gefunden, die all meine Erwartungen erfüllt. Die Qualität dieser Maschine ist beeindruckend und stellt alle billigen Imitate, die ich zuvor ausprobiert habe, in den Schatten. Die strombetriebene Maschine sorgt für kraftvolle und konstante Leistung, die mich jedes Mal aufs Neue begeistert. Ich schätze besonders, dass diese Sexmaschine keine billige Maschine aus China ist, sondern MEO auf hochwertige Materialien und eine solide Verarbeitung setzt. Dies merkt man sofort beim Benutzen und das Gerät fühlt sich robust und langlebig an. Ein weiteres großes Plus dieser Sexmaschine ist die Möglichkeit, verschiedeneste Dildos zu verwenden. Die Kompatibilität mit unterschiedlichen Dildos, Buttplugs und Masturbatoren von Doc Johnson ermöglicht es mir, meine persönlichen Vorlieben und Fantasien auszuleben und das Erlebnis individuell anzupassen. So bleibt das Vergnügen immer abwechslungsreich und aufregend. Insgesamt bin ich äußerst zufrieden mit meiner Entscheidung, in diese hochwertige Sexmaschine investiert zu haben. Sie bietet ein unvergleichliches Erlebnis, das durch die Kombination aus Leistung, Qualität und Vielseitigkeit erreicht wird. Ich kann diese Sexmaschine von MEO jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer erstklassigen Sexmaschine ist, die für ein beeindruckendes Erlebnis garantiert.

   After a long search, I finally found the perfect sex machine that meets all my expectations. The quality of this machine is impressive and outshines all the cheap imitations I have tried before. The electricity-powered machine provides powerful and constant performance that excites me every time. I especially appreciate that this sex machine is not a cheap machine from China, but MEO relies on high-quality materials and solid workmanship. You notice this immediately when using it and the device feels sturdy and durable. Another big plus of this sex machine is the ability to use a wide variety of dildos. The compatibility with different dildos, butt plugs and masturbators from Doc Johnson allows me to live out my personal preferences and fantasies and customize the experience. This keeps the pleasure always varied and exciting. Overall, I am extremely satisfied with my decision to have invested in this high-quality sex machine. It offers an unparalleled experience that is achieved through a combination of performance, quality and versatility. I can recommend this sex machine from MEO to anyone looking for a top-notch sex machine that guarantees an amazing experience.

   • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Fucking Machine Pro 4 x MEO

   Fucking Machine Pro 4 x MEO

   Mașina inovatoare de futut Pro 4 x MEO s-a născut din dorința clienților noștri de a avea o mașină de futut foarte puternică, care poate gestiona și dildo-uri mari și grele! Această dorință este îndeplinită cu această mașină de futut, deoarece noua noastră mașină de sex este dezvoltarea supremă a modelului Pro 3, care oferă plăcere incredibilă în întreaga lume de un deceniu.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Alți clienți au mai cumpărat:

   30 alte articole din aceeași categorie: