De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Lubrifiant

Buletin informativ

BUTTR - fisting Cremă

Dacă doriți să utilizați un fisting Dacă doriți să folosiți un lubrifiant atât pe cale anală, cât și vaginală, ați găsit deja exact ceea ce vă trebuie. BUTTR fisting Cream este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea cu mănuși și jucării sexuale fisting Mănuși și jucării sexuale. Mai ales dacă preferați sexul mai dur, crema BUTTR fisting Cream poate ține întotdeauna pasul cu

Mai multe informații

3268/500

$39.07


-$11.19

$27.88

$55.76/L

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Dacă doriți să fiți deosebit de flexibil și să utilizați fisting Dacă doriți să folosiți lubrifiantul atât pe cale anală, cât și vaginală, ați găsit deja exact ceea ce vă trebuie. BUTTR fisting Cream este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea cu fisting Mănuși și jucării sexuale. Mai ales dacă preferați sexul mai dur, BUTTR Cream poate fi folosit oricând cu cele mai nebunești fantezii ale dumneavoastră fisting Crema poate ține întotdeauna pasul cu cele mai sălbatice fantezii ale tale.

   

  BUTTR fisting Cream

   

  BUTTR fisting Cream este lubrifiantul perfect pentru fistingul anal: Spre deosebire de vagin, anusul nu produce propria secreție, motiv pentru care un lubrifiant de lungă durată precum BUTTR fisting Cream este o necesitate. BUTTR fisting Cream este o cremă specială pentru penetrarea anală. Crema pentru fisting este mai groasă decât cremele lubrifiante obișnuite, făcând penetrarea mai plăcută și mai ușoară. Pe fisting Cremă este delicată cu pielea, rămâne alunecoasă pentru mult timp și nu are parfum. Borcanul mare de 500 ml vă facilitează aplicarea lubrifiantului în timpul sexului, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra plăcerii.

   

  fisting Lubrifiant, fisting Lubrifiant, fisting Cremă lubrifiantă..

   

  A fisting Lubrefiant este un accesoriu indispensabil pentru penetrarea anală sau vaginală cu mâna sau cu pumnul! Chiar dacă nu trebuie să fie întotdeauna un pumn strâns, orificiul respectiv al corpului este totuși puternic provocat. Pentru a face fistingul cât mai plăcut, se folosesc lubrifianți speciali fisting Lubrifianți. fisting Gel pe bază de apă, fisting Lubrifianți pe bază de silicon și fisting Lubrifianți pe bază de ulei sau de grăsime pot fi găsiți aici la MEO.de. Printre acestea se numără mărcile noastre dovedite Le Fist și Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt și Let's Fuck Hot, dar și produse precum J-Lube sau clasicul Crisco.

   

  Ce este un fisting Lubrifiant?

   

  Pentru anal sau vaginal fisting este vorba despre o întindere maximă a deschiderii corpului respectiv și o penetrare profundă. Pentru a facilita acest lucru, se folosesc lubrifianți speciali fisting, care au o capacitate lubrifiantă ridicată și care nu au tendința de a se usca rapid. A fisting Sesiune la sling poate dura mai multe ore, iar lubrifiantul folosit trebuie să fie capabil să fisting Trebuie să fie capabil să țină pasul! fisting Lubrifianții sunt disponibili pe bază de silicon, grăsime și apă și cu proprietăți speciale, cum ar fi efecte de amorțire, cum ar fi Let's Fuck Extreme sau efecte de căldură, cum ar fi Let's Fuck Hot.

   

  Mai multe detalii:

   

  • BUTTR fisting Cremă
  • Conținut: 500 ml
  • BUTTR este un lubrifiant absolut inovator. Oferă mai multă distracție, o penetrare mai profundă, o sesiune perfectă fisting Sesiune, împingeri mai ferme și sex anal relaxat cu dildo sau cu partenerul tău.
  • Ingrediente: Apă, petrolatum, parafină lichidă, alcool cetearilic, propilenglicol, stearat PEG-8, ceteareth-25, dimeticon, fenoxietanol, izopropil miristat, etilhexil glicerină, acid citric.

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Funktioniert einwandfrei

  Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

  • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  Ottimo

  Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
  La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
  La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
  Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

  • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  Lubrificante per esigenti

  Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
  Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
  Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

  • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  Awesome

  Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

  • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  Slips in nicely

  So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
  Also seems to help when cleaning your anal toys.

  • 1 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

  Scrieți-vă propria recenzie

  BUTTR - fisting Cremă

  BUTTR - fisting Cremă

  Dacă doriți să utilizați un fisting Dacă doriți să folosiți un lubrifiant atât pe cale anală, cât și vaginală, ați găsit deja exact ceea ce vă trebuie. BUTTR fisting Cream este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea cu mănuși și jucării sexuale fisting Mănuși și jucării sexuale. Mai ales dacă preferați sexul mai dur, crema BUTTR fisting Cream poate ține întotdeauna pasul cu

  Scrieți-vă propria recenzie

  Alți clienți au mai cumpărat:

  11 alte articole din aceeași categorie: