De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Inele de penis

Buletin informativ

set de 6 inele de penis din silicon - Alphamale Pro

Aceste inele de penis late din silicon din colecția Alphamale sunt confortabile, sexy, durabile și pot fi folosite într-o varietate de moduri. Inelele pentru penis sunt foarte late pentru a asigura un confort maxim. Setul conține inele de penis în 6 dimensiuni diferite, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână dimensiunea potrivită.

Mai multe informații

3450/00

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus costurile de transport

Disponibil în curând

    Mai multe informații

    Aceste inele de penis late din colecția Alphamale sunt confortabile, sexy, durabile și pot fi folosite în diferite moduri. Inelele pentru cocoș sunt foarte late pentru a asigura un confort maxim. Setul conține inele de penis în 6 dimensiuni diferite, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână dimensiunea potrivită.

     

    Ce poate fi mai bun decât un inel de cocoș?

     

    Pur și simplu: șase inele pentru penis! Pentru că aveți mult mai multe opțiuni decât cu un singur inel pentru cocoș. De aceea, setul Alphamale Pro conține 6 inele pe care le puteți folosi individual sau în combinație. De exemplu, un inel în jurul arborelui penisului și scrotului, iar celălalt direct în jurul glandului. Sau amândouă în jurul axei penisului - încercați doar ce vă place cel mai mult și vă stimulează cel mai mult.

     

    O erecție tare ca piatra și mai multă distracție în timpul sexului în cel mai scurt timp!

     

    Materialul ușor elastic face ca inelele pentru penis să fie foarte ușor de folosit, dar este întotdeauna recomandat să folosiți un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo al nostru. În orice caz, aceste inele realizate din silicon medical asigură în mod fiabil că sângele din penis este barat și împiedicat să iasă înapoi în același timp. Practic, pentru că ambii parteneri beneficiază în egală măsură de faimosul efect de inel de penis! La urma urmei, o erecție tare și de lungă durată nu este niciodată un lucru rău, nu-i așa?

     

    După utilizare, puteți curăța inelele cu apă și cu spray-ul nostru VeryClean.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Alphamale Pro - set de inele pentru penis din 6 piese
    • Inele de penis în 6 dimensiuni diferite.
    • În funcție de mărime, potrivite ca inel pentru arborele penisului, inel clasic pentru penis sau inel pentru gland.
    • Dimensiuni: 25 mm, 33 mm, 38 mm, 46 mm, 53 mm și 58 mm diametru interior. Înălțime 17 mm, grosime 6 mm.
    • Greutate: ușoară, între 9 și 23 de grame.
    • Culoare: negru.
    • Inelele late pentru penis sunt mai confortabile de purtat, deoarece distribuie mai bine presiunea.
    • Diverse utilizări posibile.
    • Pentru o erecție mai lungă și mai multă rezistență în timpul sexului.
    • Material: Fabricat din silicon medical, fără ftalați.
    • Inelele sunt potrivite atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați.
    • Pentru o utilizare mai ușoară, vă rugăm să folosiți un lubrifiant pe bază de apă. Nu folosiți niciodată un lubrifiant pe bază de silicon. Acesta ar deteriora materialul de înaltă calitate al inelelor pentru penis.
    • Inelele pentru penis sunt disponibile în diferite dimensiuni: Țineți cont de faptul că materialele moi, cum ar fi siliconul și cauciucul, sunt mai elastice și se adaptează mai bine la diferite dimensiuni ale penisului. În cazul inelelor pentru penis realizate din materiale dure, cum ar fi oțelul inoxidabil, este deosebit de important să determinați dimensiunea potrivită. În magazinul nostru online veți găsi un ghid pentru inele pentru penis pe care îl puteți descărca, care explică foarte bine cum să folosiți un inel pentru penis și conține instrucțiuni detaliate privind alegerea mărimii potrivite a inelului pentru penis. Aceste instrucțiuni sunt, de asemenea, incluse cu fiecare inel pentru penis pe care îl cumpărați de la noi. De asemenea, puteți solicita aceste instrucțiuni prin telefon sau e-mail de la echipa noastră de servicii pentru clienți. Pe baza numeroșilor noștri ani de experiență, presupunem că un diametru de 46 mm până la 58 mm este potrivit pentru dimensiunile normale ale penisului (dacă inelul pentru penis este purtat în jurul penisului și testiculelor). Pentru inelele purtate în jurul axei penisului, recomandăm un diametru între 33 și 38 mm, iar pentru inelele pentru gland un diametru între 25 și 33 mm.
    • Cât timp poate fi folosit un inel pentru penis depinde de diverși factori. Inelele pentru penis realizate din materiale elastice, cum ar fi aceste inele din silicon, pot fi folosite în general mai mult timp decât inelele realizate din materiale dure, cum ar fi oțelul inoxidabil. Un inel pentru penis ar trebui să fie întotdeauna confortabil și să nu fie dureros. În cazul în care apare disconfort sau durere, inelul pentru penis trebuie îndepărtat imediat.

    Descărcați

    Inele de penis

    Cum se pune un cockring și cum se alege mărimea potrivită pentru un cockring

    Descărcați (1.21M)

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Sin molestias

    Set de 6 anillos de diferente diámetro, son elásticos y fáciles de poner, no molestan lo más mínimo. Material muy resistente y sensible al tacto. Totalmente recomendables.

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Just the right fit

    Love the six different sizes to fit the different penis sizes out there. The soft silicone feels comfortable against the skin while holding your penis tight enough to keep a solid erection to last longer for sex. Great decision to purchase this item.

    • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    High quality

    High quality, deliver the effect that we expected to perfection. Great experience and really has the impact and support that gives better experiences and duration.

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Sehr vielseitig anwendbar und effektiv

    Die verschiedenen Größen der Ringe erlauben eine vielseitige Benutzung. Egal wie groß dein Penis ist, es gibt immer den richtigen Ring dazu. Egal ob ich einen Ring komplett über Hoden und Penis lege, oder nur den Penis bestücke oder mehrere Ringe gleichzeitig platziere. Es ist immer ein sehr gutes Tragegefühl und sehr effektiv. Den kleinsten Ring kann man wunderbar hinter den Eichelrand legen und gibt einen besonderen Kick, da mann ihn mit einführt. Der Penis schwillt auch deutlich dicker an und nichts stört beim Verkehr wenn ich die Ringe benutze.

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Gutes Set für jeden Mann

    Das Material der Ringe fühlt sich gut an und die Elastizität des Sets ist für mich gut abgestimmt, ebenso die verschiedenen Durchmesser.
    Ein sehr gelungenes Set, schön dass ich es entdeckt habe

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    set de 6 inele de penis din silicon - Alphamale Pro

    set de 6 inele de penis din silicon - Alphamale Pro

    Aceste inele de penis late din silicon din colecția Alphamale sunt confortabile, sexy, durabile și pot fi folosite într-o varietate de moduri. Inelele pentru penis sunt foarte late pentru a asigura un confort maxim. Setul conține inele de penis în 6 dimensiuni diferite, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână dimensiunea potrivită.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: