De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

HiSmith mașini nenorocite

Buletin informativ

HISMITH Penetrație cvadruplă - Fucking Machine 360 Premium

Aduceți orgia direct la dvs. acasă cu această incredibilă mașină de sex în 4 direcții de la HiSmith. O mașină de futut impresionantă, care poate fi controlată chiar și de oriunde din lume prin intermediul unei aplicații; de la prieteni sau de la străini, așa cum îți place ție!

Mai multe informații

2917/00

$1,584.73


-$332.48

$1,252.25

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Aduceți orgia direct la dvs. acasă cu această incredibilă mașină de sex în 4 direcții de la HiSmith. O mașină de futut impresionantă, care poate fi controlată chiar și de oriunde din lume prin intermediul aplicației; de la prieteni sau străini, așa cum îți place ție!

   

  Puncte de atracție:

   

  • Mașină de futut unică pentru penetrare dublă pentru doi!
  • Poate fi controlat prin intermediul aplicației de către partenerul tău, prieteni sau străini!
  • Motor extrem de puternic - atinge până la 240 de împingeri pe minut
  • reglabil la 360 de grade - permite o varietate de poziții diferite
  • Adâncime de penetrare între 3 cm și 15 cm
  • Design ergonomic - ușor de montat și de utilizat

   

  HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium este conceput pentru varietate și va satisface apetitul chiar și al celor mai lacome găuri! Este ideal pentru jocul în cuplu, oferind împingeri perfecte ambilor parteneri simultan și în sincronizare. Cu motorul său extrem de puternic, această mașină de futut fantastică este necruțătoare în misiunea sa de a satisface pe toată lumea! Ajunge la un număr impresionant de 240 de împingeri pe minut și este ideal pentru sesiunile BDSM. Cel care este la conducere poate privi cum sclavul sau sclava de plăcere este "folosit" până când nu mai poate suporta mai mult! HiSmith Quadruple Penetration Fuck Machine este reglabil la 360 de grade și permite o varietate de poziții diferite - posibilitățile sunt cu adevărat infinite. Vine chiar și cu două dildo-uri din silicon, astfel încât să puteți începe imediat!

   

  Telecomanda are nevoie doar de o baterie AAA pentru a vă oferi o varietate de opțiuni, singur sau cu un partener. În loc să folosești telecomanda, poți, de asemenea, să folosești în mod convenabil aplicația inovatoare HiSmith de pe smartphone și să decizi singur dacă vrei să fii satisfăcut de prieteni sau de persoane complet străine. Nu ar fi un gând absolut palpitant să te predai unor persoane complet străine și să le permiți să te folosească?

   

  HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine este ergonomică și ușor de asamblat, astfel încât festivalul de sex poate începe imediat ce primești pachetul nostru discret. Tot ce ai nevoie este o cheie Allen! Avansată tehnologic și construită din materiale de înaltă calitate și durabile, această mașină este perfectă pentru cei cărora le place mai tare sau mai dur în timpul sexului, deoarece baza de 8,3 kg a mașinii asigură că mașina de sex rămâne la locul ei pe durata plăcerii, în timp ce funcționarea surprinzător de silențioasă înseamnă că vecinii nu vor auzi nimic despre orgia voastră privată! Lungimea cursei poate fi reglată între 3 cm și 15 cm, în funcție de cum doriți să o obțineți.

   

  Nu uitați să comandați adaptorul nostru cu ventuză sau adaptorul Vac-U-Lock, astfel încât să puteți atașa la aparat toate dildo-urile sau butt plugurile preferate.

   

  Mai multe detalii:

   

  • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
  • Această mașină de futut poate fi controlată prin smartphone
  • APP pentru Android și IPhone
  • Lungime 44 cm
  • Greutatea produsului 16,2 kg
  • Lățime 90 cm
  • Alimentare electrică: funcționare de la rețea
  • Componența livrării: Mașină Fuck, bază metalică grea, tijă principală verticală, 2 tije verticale, 4 tije cu conectare rapidă, sursă de alimentare, telecomandă cu fir, 2 dildo-uri
  • Material: silicon, oțel

   

  Mașini de futut de la HiSmith cu control prin aplicație

  Cum funcționează noua aplicație inteligentă Hismith Smart App?

  Pentru dispozitivele Android, accesați Google Play Store. Pentru dispozitivele iOS, deschideți Apple Store. După ce ați deschis App Store, căutați Hismith și descărcați Hismith Smart App corespunzătoare. Aplicația poate fi instalată în diferite limbi, cum ar fi engleză, olandeză, germană, franceză, chineză și japoneză. Vă recomandăm să selectați setarea în limba engleză, deoarece aplicația este concepută special pentru a fi utilizată în limba engleză: În acest fel, funcționează cât mai ușor posibil. În plus, platforma interactivă a aplicației, pe care utilizatorii își pot împărtăși experiențele, este, de asemenea, predominant în limba engleză - deci aceasta este cea mai bună limbă în care să faceți networking. Dar puteți, de asemenea, să treceți cu ușurință de la o limbă la alta prin modificarea setărilor de limbă din aplicație.

  Distracție fără sfârșit

  Aplicația oferă o varietate de funcții și caracteristici. De exemplu, aveți întotdeauna o privire de ansamblu asupra a 8 frecvențe, iar noi variante sunt adăugate zilnic. Aplicația este, de asemenea, singura modalitate de a vă selecta propriile frecvențe și viteze. În plus, puteți utiliza aplicația pentru a controla aparatul de la distanță și chiar să predați controlul unei alte persoane, într-un loc complet diferit din lume, și să o lăsați să opereze aparatul. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă tu și partenerul tău sexual sunteți departe unul de celălalt, vă puteți simți în continuare strâns conectați prin intermediul aplicației. Iar dacă te simți deosebit de "aventuros", poți chiar să lași un străin să preia controlul plăcerii și satisfacției tale pe platforma aplicației dedicate.....

  Alegeți-vă plăcerea

  Cu aplicația Hismith Smart App, puteți să vă setați propriile frecvențe și viteze de împingere și să vă salvați setările preferate pentru viitor. De asemenea, poți explora programele create de alți utilizatori (iar aceștia pot folosi programele tale) - oferindu-ți o varietate nesfârșită atunci când faci sex cu mașina ta de futut! Utilizatorii platformei comunitare Hismith pot, de asemenea, să se "aprecieze" virtual, să converseze, să împărtășească propriile programe create și multe altele.

  Avantajele aplicației Hismith® Smart App

  • Sex! Cu tine, cu partenerul tău sau cu necunoscuți! Oricând și oriunde!
  • Controlează mașina de sex HiSmith de oriunde din lume
  • Alegeți-vă propriile viteze
  • Creează-ți propriile programe și frecvențe
  • Control live: glisați în sus și în jos pe ecran pentru a crește/diminua viteza
  • Lasă-ți partenerul, iubitul sau un străin să preia controlul plăcerii tale cu aplicația Hismith Smart App
  • Lasă-te inspirat de alți utilizatori și împărtășește-ți sfaturile și trucurile

  Descărcați

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Un vrai tank!

  Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
  Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

  • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  Top

  ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

  • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

  Scrieți-vă propria recenzie

  HISMITH Penetrație cvadruplă - Fucking Machine 360 Premium

  HISMITH Penetrație cvadruplă - Fucking Machine 360 Premium

  Aduceți orgia direct la dvs. acasă cu această incredibilă mașină de sex în 4 direcții de la HiSmith. O mașină de futut impresionantă, care poate fi controlată chiar și de oriunde din lume prin intermediul unei aplicații; de la prieteni sau de la străini, așa cum îți place ție!

  Scrieți-vă propria recenzie

  Alți clienți au mai cumpărat:

  27 alte articole din aceeași categorie: