De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Accesorii Fuck & Play Vac-U-Lock

Buletin informativ

Mâner "Brass knuckles" cu adaptor Vac-U-Lock™ pentru dildo - Fuck & Play

O completare excelentă pentru dildourile Doc Johnson, Hung, Fucktools sau Hunglock! Acesta este un mâner din alamă în formă de articulație cu adaptor Vac-U-Lock™ care transformă dildo-ul sau plugul anal preferat într-un berbec de bătaie în călduri. Avantajul uriaș: vă puteți folosi jucăria mult mai bine și mai intens ca niciodată!

Mai multe informații

3177/00

disponibil

    Mai multe informații

    Un accesoriu excelent pentru dildo-urile dumneavoastră de la Doc Johnson, Hung, Fucktools sau Hunglock! Aceasta este o mâner de mână în formă de articulație de alamă cu un adaptor Vac-U-Lock™, cu ajutorul căruia puteți transforma dildo-ul sau butt plug-ul preferat într-un berbec de luptă fierbinte. Avantajul uriaș: vă puteți folosi jucăria mult mai bine și mai intens decât până acum!

     

    Cum se utilizează mânerul cu adaptor Vac-U-Lock™ pentru dildo-uri?

     

    Mânerul practic cu adaptor vă va inspira și vă va uimi, deoarece credem că este inovator, funcțional și destul de cool. Mânerul este compatibil cu toate produsele Vac-U-Lock™. Nu vă va veni să credeți cât de versatil este acest accesoriu ingenios! Nu este potrivit doar pentru sexul cu partenerul tău și masturbare, ci chiar și pentru autoapărare (glumesc, dar mânerul are forma unor articulații de alamă)! Combinați mânerul special din seria Fuck & Play de la MEO® cu un dildo sau un butt plug compatibil Vac-U-Lock™ și dați mai multă putere următoarei dumneavoastră sesiuni de dildo! Tu și partenerul tău veți fi încântați! Mânerul poate părea destul de inofensiv, dar este conceput pentru a rezista chiar și la cea mai dură utilizare. Duceți-vă plăcerea la un nou nivel și transformați orice accesoriu Vac-U-Lock™ compatibil într-un instrument de plăcere la îndemână. Ce mai așteptați! Experimentați posibilități nesfârșite și sexy cu cel mai ușor de utilizat sistem de jucării sexuale din lume.

     

    Ce înseamnă Vac U Lock™?

     

    Este ușor de explicat, pentru că, de fapt, este exact ca acasă - fișa se introduce în priză! Unde "fișa" este mufa adaptoare a accesoriului, iar "priza" este deschiderea profilată de pe partea inferioară a dildo-ului. Sistemul Vac-U-Lock™ este un sistem interschimbabil, în care diferite dildo-uri pot fi combinate ușor și rapid cu un accesoriu Vac-U-Lock™. Acest sistem este utilizat pentru multe dildo-uri, jucării sexuale și accesorii, de exemplu, de asemenea, pentru mașinile de futai și alte accesorii practice (strap-ons, hamuri, mânere pentru dildo-uri, conectori, ventuze, motoare de vibrație etc.). Și de ce? Pentru că este foarte practic și rentabil să combini diferite jucării și accesorii între ele și astfel economisești o mulțime de bani.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Mâner cu adaptor Vac-U-Lock™ pentru dildo-uri - Fuck & Play
    • Doc Johnson Vac-u-Lock™ Knuckle Up
    • Material: plastic ABS fără ftalați
    • Mâner în stilul unui knuckles din alamă
    • Potrivit pentru femei și bărbați
    • fabricat în SUA
    • Dildo nu este inclus în pachetul de livrare.
    • Acest accesoriu din seria Fuck & Play de la MEO® vă permite să folosiți dildo-uri, jucării sexuale și dopuri anale cu Vac-U-Lock™ de la Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock și mulți alți producători. Produsele individuale funcționează atât împreună, cât și individual. Cu diferite opțiuni și sute de variații de dildo-uri și dopuri anale, nu există limite pentru imaginația dumneavoastră.
    • Material: PVC
    • Dildo nu este inclus.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Absolut praktisch

    Der Dildogriff ist praktisch und gibt dir die absolute Kontrolle. Ich habe eine halbe Stunde lang hart und schnell in jemanden hineingestoßen, bevor mein Arm zu müde wurde (ich hätte wahrscheinlich noch etwas länger durchhalten können, vor allem mit einer kurzen Pause, aber die Person, bei der ich den Dildo benutzte, war zu diesem Zeitpunkt schon fast fertig).

      Evaluare 

      Ergonomic and useful

      This is an excellent way to use a dildo on someone - the knuckle grip is comfortable and gives so much control over the angle, and won't get lube all over it like an attached grip would. I've pumped into someone hard and fast for 15-20 minutes straight before my arm started to get too tired (I could probably have gone a bit longer, especially with a short break, but the person I was using it on was about done by that point). In case anyone was wondering, I very much doubt this would be useful for anyone who wants to use the dildo on themselves - the angle is just way wrong.

        Evaluare 

        Absolute necessity

        All of our toys are vac-u-lock, and we've found this is the absolute best handle. So comfortable, I'm able to maintain my position and pace for an almost indefinite amount of time without any loss of grip strength or discomfort.... Which allows me to deliver when they wife says to "keep doing it exactly like that". We're such a fan we have 3, so that we can have 3 different toys "at the ready" during playtime.

          Evaluare 

          Excellent

          If you want to spice up your dildos, the Vac-U-Lock Knuckle Up handle is just what you need.

          The sturdy grip is modeled after brass knuckles and provides an excellent grip when the going gets tough. The surface is non-slip so you get the feeling of full control.

          The Knuckle Up handle can be used with all types of Vac-U-Lock dildos and plugs, so you can experiment with many different sex toys.

            Evaluare 

            Cooles Teil

            und funktioniert super mit meinen Dildos die einen Vaculock Anschluss haben. Tolles Handling auch wenn man alleine spielt

            • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

            Scrieți-vă propria recenzie

            Mâner "Brass knuckles" cu adaptor Vac-U-Lock™ pentru dildo - Fuck & Play

            Mâner "Brass knuckles" cu adaptor Vac-U-Lock™ pentru dildo - Fuck & Play

            O completare excelentă pentru dildourile Doc Johnson, Hung, Fucktools sau Hunglock! Acesta este un mâner din alamă în formă de articulație cu adaptor Vac-U-Lock™ care transformă dildo-ul sau plugul anal preferat într-un berbec de bătaie în călduri. Avantajul uriaș: vă puteți folosi jucăria mult mai bine și mai intens ca niciodată!

            Scrieți-vă propria recenzie

            Alți clienți au mai cumpărat:

            15 alte articole din aceeași categorie: