De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Accesorii Fuck & Play Vac-U-Lock

Buletin informativ

Mâner lung pentru dildo-uri - Fuck & Play

Pregătește-te pentru cea mai impresionantă experiență sexuală din viața ta. Mânerul lung din seria Fuck & Play transformă dildo-ul sau butt plug-ul tău preferat compatibil Vac-U-Lock™ în cel mai tare berbec de luptă.

Mai multe informații

3094/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Pregătește-te pentru cea mai impresionantă experiență sexuală din viața ta. Mânerul lung din seria Fuck & Play transformă dildo-ul sau butt plug-ul tău preferat compatibil Vac-U-Lock™ în cel mai tare berbec de luptă. Atașați dildo-ul, butt plug-ul sau altă jucărie sexuală la alegere la adaptorul Vac-U-Lock™ de pe mâner și folosiți-l ca atare sau folosiți-l pentru a vă penetra partenerul mai adânc decât de obicei sau de la distanță.

     

    Cum se utilizează mânerul lung al dildo-ului?

     

    Doriți exact același control pe care vi-l oferă mânerul nostru normal pentru dildo? Dar vrei și mai multe opțiuni? Atunci mânerul lung este exact ce ți se potrivește. Mânerul lung este la fel de practic și confortabil ca și mânerul standard, dar are o prindere mai lungă care vă permite să păstrați controlul dildo-ului fără a fi nevoie să fiți atât de aproape de partenerul dvs. Un vis multitasking dacă vă place să vă satisfaceți partenerul pe cale anală și să vă lăsați servit pe cale orală în același timp.

     

    Ce înseamnă Vac U Lock™?

     

    Este ușor de explicat, pentru că, de fapt, este exact ca acasă - ștecherul se introduce în priză! Unde "fișa" este mufa adaptoare a accesoriului, iar "priza" este deschiderea profilată de pe partea inferioară a dildo-ului. Sistemul Vac-U-Lock™ este un sistem interschimbabil în care diferite dildo-uri pot fi combinate ușor și rapid cu un accesoriu Vac-U-Lock™. Acest sistem este utilizat pentru multe dildo-uri, jucării sexuale și accesorii, de exemplu, de asemenea, pentru mașinile de futai și alte accesorii practice (strap-ons, hamuri, mânere pentru dildo-uri, conectori, ventuze, motoare de vibrație etc.). Și de ce? Pentru că este foarte practic și rentabil să combini diferite jucării și accesorii între ele și astfel economisești o mulțime de bani.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Mâner lung pentru dildo-uri
    • Păstrați distanța cu acest mâner extra-lung pentru dildo-uri și dopuri anale. Luați loc și lucrați la fundurile dvs. de oriunde doriți!
    • Acest accesoriu din seria Fuck & Play de la MEO® vă permite să folosiți dildo-uri, jucării sexuale și dopuri anale cu Vac-U-Lock™ de la Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock și mulți alți producători. Produsele individuale funcționează atât împreună, cât și individual. Cu diferite opțiuni și sute de variații de dildo-uri și dopuri anale, nu există limite pentru imaginația dumneavoastră.
    • Material: PVC
    • Dildo nu este inclus.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Gut im sling zu benutzen

    Ich habe noch zwei andere Griffe von MEO und mir vor ein paar Tagen diesen dritten Griff zu gelegt. Dieser hier ist optimal für die Benutzung im Sling, da er wesentlich länger ist als die anderen Griffe. Man kommt also viel einfacher, gezielter und tiefer in den A des Bottoms.

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Mâner lung pentru dildo-uri - Fuck & Play

    Mâner lung pentru dildo-uri - Fuck & Play

    Pregătește-te pentru cea mai impresionantă experiență sexuală din viața ta. Mânerul lung din seria Fuck & Play transformă dildo-ul sau butt plug-ul tău preferat compatibil Vac-U-Lock™ în cel mai tare berbec de luptă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    15 alte articole din aceeași categorie: