De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare anală

Buletin informativ

Moaner™ Electrosex Anal Plug de la E-Stim Systems

Designul electrodului Moaner™ se bazează pe cel mai bine vândut electrod cu flanșă, dar are un gât puțin mai lung și un cap mai mare pentru o experiență mai profundă și chiar mai satisfăcătoare în timpul electrostimulării anale sau vaginale.

Mai multe informații

3781/00

Timp de livrare aprox. 7 zile

    Mai multe informații

    Plugul anal Moaner™ Electrosex de la E-Stim Systems: Conceput pentru electrostimulare anală și vaginală.

    Designul electrodului Moaner™ se bazează pe cel mai bine vândut electrod cu flanșă, dar are un gât puțin mai lung și un cap mai mare pentru o experiență mai profundă și chiar mai satisfăcătoare în timpul electrostimulării anale sau vaginale.

    Bine de știut: "To moaner" înseamnă "a geme", apropo, așa că am numit electrodul Moaner™ deoarece un membru al echipei noastre de testare a spus că această minune a tehnologiei de electrostimulare l-a făcut să geme!

    Un design mai bun pentru mai multă plăcere:

    • Electrodul Moaner™ are un gât puțin mai lung și un cap mai mare decât electrodul Flange, permițând o electrostimulare puternică, dar și o penetrare anală sau vaginală plăcută.
    • Electrodul Moaner™ este ideal pentru utilizarea vaginală și anală și oferă o senzație satisfăcătoare fără ca electrodul să fie prea mare.


    Confortabil și sigur de utilizat:

    • Baza cu flanșă nu numai că asigură siguranță și confort în timpul utilizării, dar oferă și o suprafață de contact suplimentară care face ca acest electrod să fie deosebit de popular pentru stimularea vaginală, deoarece stimulează și zona pubiană.
    • O canelură frezată la baza electrodului facilitează introducerea și scoaterea acestuia și contribuie la funcționalitatea sa.


    Contact optim și o senzație naturală:

    • Ca și în cazul celorlalți electrozi de la E-Stim Systems, contactele electrodului sunt situate în partea superioară și inferioară, ceea ce asigură un contact electric excelent și o senzație mai naturală în timpul utilizării.


    Design de înaltă calitate și manoperă elaborată:

    • Electrodul Moaner™ este fabricat din materiale de calitate aerospațială și va dura ani de zile cu o îngrijire adecvată.
    • Electrodul este ușor de dezasamblat pentru curățare și prezintă finisajul satinat pentru care E-Stim Systems este cunoscut.


    Specificații și îngrijire:

    • Dimensiuni: diametrul bazei 50 mm, diametrul capului 38 mm, lungime 120 mm, greutate 277 g.
    • Echipat cu prize de 4 mm în bază, este compatibil cu conectorii cu profil redus de la E-Stim Systems.
    • Electrodul poate fi curățat cu ușurință cu apă caldă și săpun blând sau cu VeryClean Spray de la MEO. Trebuie evitați agenții de curățare puternici.


    Lubrifiant recomandat:

    • Pentru o funcționare optimă, trebuie utilizat un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi ESHOCK, pentru a asigura o inserție vaginală sau anală ușoară și o bună conductivitate electrică.
    • Nu trebuie utilizați lubrifianți din silicon sau hibrizi, iar prezervativele nu sunt compatibile cu electrozii E-Stim Systems.


    Plugul anal Moaner™ Electrosex de la E-Stim Systems: Pentru orgasme uluitoare!

    Plugul anal Moaner™ Electrosex de la E-Stim Systems nu este doar o jucărie anală, ci un electrod de înaltă calitate care oferă o electrostimulare intensă și un nivel ridicat de confort pentru utilizator. Moaner™ Electrosex Anal Plug de la E-Stim Systems este potrivit pentru oricine dorește o electrostimulare profundă și foarte satisfăcătoare.

    Mai multe detalii:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Tip: BiPolar, inserabil
    • Dimensiuni Lungime totală 115 mm, lungime inserabilă 85 mm, diametrul capului 38 mm, diametrul bazei 50 mm.
    • Greutate: 277 g.
    • Conexiuni Două prize de 4 mm în bază.
    • Necesită un cablu de 4 mm. Alternativ, se poate utiliza un cablu panglică (3808). Un cablu cu profil redus are prize de 4 mm, dar nu iese la fel de mult din electrod ca și cablul standard de 4 mm. Este ideal pentru conectarea la acest electrod dacă electrodul urmează să fie utilizat și în poziție așezată. De asemenea, se poate utiliza un cablu bi-cablu (3809). Acesta are un conector de 4 mm și un conector de 2 mm la același capăt, astfel încât pot fi conectați electrozi diferiți. Este ideal pentru a combina un electrod inserabil cu tampoane adezive.
    • Siguranța și calitatea sunt primordiale la E-Stim Systems.
    • Proiectat și fabricat în Marea Britanie în conformitate cu cele mai recente reglementări britanice și europene în materie de siguranță.
    • Cu o garanție pe viață a producătorului.
    • Fabricat în conformitate cu cele mai recente reglementări de siguranță din UE și Marea Britanie.
    • Notă de siguranță: Electrostimularea erotică (e-stim) este o practică obișnuită, dar este important să fiți conștienți de aspectele de siguranță implicate. E-Stim nu este potrivit pentru persoanele care suferă de epilepsie, care au un stimulator cardiac sau un dispozitiv medical de perfuzie, care au o afecțiune cardiacă sau care sunt însărcinate și nu ar trebui să fie folosit niciodată deasupra pieptului sau gâtului. Toate dispozitivele E-Stim Systems sunt proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor.
    • E-Stim Systems și MEO: lideri în BDSM și electrostimulare!
    • MEO este o marcă comercială înregistrată a MEO în Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

    Descărcați

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Evaluare 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Evaluare 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Evaluare 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Evaluare 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

            Scrieți-vă propria recenzie

            Moaner™ Electrosex Anal Plug de la E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug de la E-Stim Systems

            Designul electrodului Moaner™ se bazează pe cel mai bine vândut electrod cu flanșă, dar are un gât puțin mai lung și un cap mai mare pentru o experiență mai profundă și chiar mai satisfăcătoare în timpul electrostimulării anale sau vaginale.

            Scrieți-vă propria recenzie

            Alți clienți au mai cumpărat:

            30 alte articole din aceeași categorie: