De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Butt Plug Extremeo - Mushroom - Plug anal bestseller

Plugul anal "Mushroom" din seria Extremeo este cea mai bună combinație de design și confort! Plugul anal cu design cu cap de ciupercă nu se prezintă doar printr-un design extraordinar. Capul său conic, cu caneluri longitudinale stimulante, asigură senzații incitante, care sunt un răsfăț senzual de fiecare dată.

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Plugul pentru fund "Mushroom" din seria Extremeo este combinația supremă de design și confort! Plugul anal cu design cu cap de ciupercă nu are doar un design extraordinar. Capul său conic, cu caneluri longitudinale stimulante, oferă senzații incitante care sunt o încântare senzuală de fiecare dată.

     

    Forma cu cap de ciupercă a plugului anal "Mushroom" are patru avantaje foarte speciale:

     

    1. Senzație inițială delicată: forma conică a capului de ciupercă facilitează introducerea butt plug-ului. Începutul mai îngust permite o inserție delicată și treptată, astfel încât anusul se poate obișnui încet cu circumferința butt plug-ului. Acest lucru minimizează riscul de durere și facilitează intrarea în lumea jucăriilor anale, în special pentru începători.
    2. Caneluri longitudinale stimulante: Canelurile longitudinale ale capului de ciupercă nu numai că sporesc stimularea în timpul inserției, dar îmbunătățesc și lubrifierea, făcând inserția și mai ușoară.
    3. Inserție sigură: Forma de ciupercă asigură faptul că bucata de fund nu se extinde prea brusc în anus. Creșterea naturală și treptată a diametrului asigură faptul că mușchiul se poate relaxa fără presiune bruscă. Acest lucru protejează împotriva senzațiilor nedorite și oferă o experiență mai plăcută atunci când introduceți butt plug-ul.
    4. Senzații sporite: Odată ce capul dopul este introdus, sfincterul se contractă în jurul gâtului mai subțire al dopul. Acest lucru creează o senzație de plenitudine și stimulare, deoarece cea mai mare parte a dopul de fund este deja în anus și mușchiul din jurul bazei dopul de fund se contractă.

     

    În general, designul în formă de ciupercă al butt plug-ului "Mushroom" oferă o experiență de inserție intensă, dar delicată, de care beneficiază atât începătorii, cât și utilizatorii experimentați.

     

    Senzația specială a materialelor de înaltă calitate:

     

    Datorită siliconului de înaltă calitate, "Mushroom" oferă o senzație plăcută de inserție și purtare. Suprafața moale ca mătasea asigură o senzație plăcută, indiferent dacă butt plug-ul este folosit doar pentru scurt timp sau pe o perioadă mai lungă de timp. Siliconul neted, fără ftalați în mod natural, garantează o inserție ușoară. Suprafața netedă și plăcută vă asigură că vă puteți concentra pe deplin asupra plăcerii pe care v-o oferă acest butt plug.

     

    Siguranță și confort în perfecțiune:

     

    Baza rotundă nu numai că oferă siguranță împotriva introducerii prea adânci, dar oferă plugului un suport sigur. De asemenea, gâtul bine conceput al butt plug-ului este deosebit de remarcabil: gâtul perfect dimensionat al butt plug-ului menține butt plug-ul bine fixat și asigură o senzație de confort care poate dura toată ziua. Rezultatul? O stimulare discretă de care vă puteți bucura toată ziua și toată noaptea dacă doriți.

     

    Trei dimensiuni pentru toate nevoile:

     

    Fie că ești începător sau un iubitor experimentat al plăcerilor anale, butt plug-ul "Mushroom" este disponibil în trei dimensiuni diferite, astfel încât există mărimea potrivită pentru fiecare:

     

    • Mărimea S: Diametru 26 mm, lungime 54 mm = Pentru începători.
    • Mărimea M: Diametru 32 mm, lungime 68 mm = Pentru utilizatorii avansați.
    • Mărimea L: Diametru 42 mm, lungime 83 mm = Pentru profesioniști.

     

    Descoperă o nouă dimensiune a plăcerii anale cu acest butt plug unic și lasă-te inspirat de calitatea și designul "Mushroom".

     

    Curățarea și utilizarea dopurilor de fund Extremeo:

     

    • Ușor de utilizat: Introducerea unui butt plug în anus poate fi o experiență frumoasă și plăcută - mai ales dacă știi cum să o faci corect. Vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo pentru a face mai ușoară introducerea butt plug-ului în anus. Un spray scurt relaxează mușchiul sfincterului. Acest lucru face ca introducerea dopul de fund să fie o plăcere deosebit de delicată.

     

    • Lubrifiantul potrivit și Lube Shooter-ul nostru: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. În cazul produselor din silicon, cum ar fi butt plug-ul Extremeo, ar trebui să evitați utilizarea lubrifianților pe bază de silicon, deoarece aceștia pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau AlphaMale Aqua. Acestea oferă o senzație plăcută și sunt sigure pentru a fi folosite cu dopurile de fund din silicon. Un shooter de lubrifiere sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucăriile sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite o distribuire mai profundă și mai uniformă a lubrifiantului în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

     

    • Curățare: Dopul dvs. de fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă caldă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un pulverizare rapidă asigură faptul că butt plug-ul este întotdeauna gata pentru următoarea aventură.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Butt Plug Extremeo - Ciupercă - plug anal.
    • Dopurile de fund Extremeo sunt dopuri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Utilizați plugul pentru fund numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și Lube Shooter-ul nostru.
    • Recomandăm pentru acest butt plug spray-ul nostru Anal Relax Spray Extremeo: acest spray funcționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual dezinhibat.
    • Cu noile butt plug-uri Extremeo, vă oferim acum un pachet complet lipsit de griji pentru aventurile dvs. anale. MEO nu este doar un pionier atunci când vine vorba de produse de renume mondial, cum ar fi Extremeo Anal Relax Spray, ci este, de asemenea, mereu în căutarea celor mai bune și mai inovatoare modalități de a îmbunătăți sexul anal. Continuarea logică a pasiunii noastre pentru produsele anale este lansarea inovatoarelor butt plugs din gama Extremeo. Pe baza anilor de experiență și a feedback-ului primit de la clienții noștri fideli, am dezvoltat dopuri pentru fund care stabilesc noi standarde în ceea ce privește designul, confortul și funcția.
    • Doriți să cumpărați un plug anal? Puteți comanda dopurile noastre anale în întreaga lume. Puteți găsi magazinele sexuale MEO în țările vorbitoare de limbă germană, cum ar fi magazinul MEO din Germania, MEO din Elveția sau magazinul MEO bondage din Austria. Nu suntem activi doar în toată Europa, cum ar fi în Franța, Italia, Olanda, Irlanda, Islanda, România, Norvegia, Suedia etc., ci în toată lumea, de exemplu magazinul MEO Sex Shop din Spania, un dildo shop în Danemarca, precum și în Finlanda - iar dacă vorbiți cehă, puteți găsi întreaga noastră gamă de sextoy online în Republica Cehă. Dacă limba dvs. este estoniană, puteți comanda selecția noastră de butt plug-uri online în Estonia. De asemenea, suntem disponibili și în Slovenia, cu un sex shop în Bulgaria și o gamă largă de produse BDSM și erotice în Slovacia. Puteți găsi mai multe magazine MEO în SUA, Belgia, Belgia, Grecia, Ungaria, Japonia, Marea Britanie, Serbia, Luxemburg, Malta, Portugalia, Islanda, Polonia, Canada, Africa de Sud și Kosovo.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Que gozada

    Sentado y perfectamente acoplado en mi ojete. Mi cuerpo pide que duerma con él. Muy cómodo , antes bien lubricado. Hoy mismo he pedido el plug mano junto con otros artículos. Precios y el servicio de categoría.

      Evaluare 

      My hole opens wide for this

      This baby is great, I slide that up my ass at least twice a week. My cock gets so hard and I SHOOT my load ever time. Everytime I bring it out my hole starts begging for it.

        Evaluare 

        My hole is satisfied every time

        This baby just seems to call my name and needs to be ridden several times a week. My hole is satisfied every time. Makes me bust a nut every time.

          Evaluare 

          Super Plug den ich empfehlen kann.

          Nachdem die Größe Medium seit einigen Tagen bei mir nicht nur gelegentlich in Gebrauch war, entstand der Wunsch nach Größerem. Die Größe Large ist für mich wirklich large, aber mit etwas Geduld und Ausdauer ließ er sich bei sanftem Daraufsetzen allmählich ins Ziel bewegen. Nicht nur das ist ein Erlebnis, auch stundenlanges Gehen und Stehen, beispielsweise in der fahrenden U-Bahn, ist einfach geil. Das Sitzen wird nach längerer Zeit etwas unbequem, dann beginnt der Fuß leicht zu drücken. Das Herausnehmen ist wie eine kleine Geburt, von innen Pressen ist hilfreich, die Geburt wird von leichten Wehen begleitet. Das Material und die Verarbeitung sind erstklassig. Es besteht keine Gefahr, dass der Schaft abreißt, wenn beim Herausnehmen an der Platte stark gezogen wird. Super Plug den ich empfehlen kann.

            Evaluare 

            Lieblings Buttplug

            Ich bin recht "vorgebildet", was die Analdehnung angeht, aber keineswegs ausgeleiert. Das Teil geht gut rein, es ist nicht hart sondern gibt beim Einführen ein klein wenig nach. Das Gefühl, wenn es dann reinflutscht ist fantastisch. Sehr empfehlenswert

              Evaluare 

              Sitzt gut

              Der Plug sitzt gut, rutscht nicht von allein raus, rutscht auch nicht rein, man kann damit gehen und wohl auch schlafen.

                Evaluare 

                Tolle Form

                Der Analplug ist gut verarbeitet, keine störenden Nähte oder sowas. Das Material ist nicht zu fest/hart, so dass man ihn gut benutzen kann. Die Form ist ideal, so hält er prima und genau an der richtigen Stelle.

                  Scrieți-vă propria recenzie

                  Butt Plug Extremeo - Mushroom - Plug anal bestseller

                  Butt Plug Extremeo - Mushroom - Plug anal bestseller

                  Plugul anal "Mushroom" din seria Extremeo este cea mai bună combinație de design și confort! Plugul anal cu design cu cap de ciupercă nu se prezintă doar printr-un design extraordinar. Capul său conic, cu caneluri longitudinale stimulante, asigură senzații incitante, care sunt un răsfăț senzual de fiecare dată.

                  Scrieți-vă propria recenzie

                  Alți clienți au mai cumpărat:

                  30 alte articole din aceeași categorie: