De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri

Buletin informativ

Jelly Dildo 22 cm

Dildo-ul nostru cu jeleu violet te va pune și pe tine în extaz anal! La 21,5 cm, poate fi puțin mai mare decât alte dildo-uri, dar datorită suprafeței sale netede, este deosebit de ușor de introdus. Perfect curbat și deosebit de flexibil, acest dildo va ajunge cu ușurință la punctul P.

Mai multe informații

3080/00

disponibil

    Mai multe informații

    Dildo-ul nostru cu jeleu violet te va trimite și pe tine în extaz anal! La 21,5 cm, poate fi puțin mai mare decât alte dildo-uri, dar datorită suprafeței sale netede, este deosebit de ușor de introdus. Perfect curbat și deosebit de flexibil, acest dildo ajunge cu ușurință la punctul P.

     

    Puncte de atracție:

     

    • Dildo din gelatină cu ventuză.
    • Dildo preia rapid temperatura corpului tău.
    • Super aspect: Cu venă pronunțată, gland bombat și bile groase.
    • Bază de aspirație puternică: Se ține pe suprafețe netede și îți permite plăcerea fără mâini. Poate fi folosit și într-un strap-on sau ham.
    • Pliabil și flexibil: Combinația perfectă de fermitate și plăcut de flexibil în același timp.
    • Jeleu în perfecțiune: Materialul de vinil de înaltă calitate, absolut prietenos cu corpul, pur și simplu se simte minunat!

     

    Ce este atât de special la acest dildo jeleu?

     

    Acest dildo are forma unui penis real și se simte minunat datorită materialului gelatinos de înaltă calitate din care este fabricat. Materialul îi conferă dildo-ului duritatea perfectă, cu flexibilitatea potrivită pentru poziții și poziții versatile. Cupa de aspirație de pe partea inferioară permite utilizarea dildo-ului fără mâini. Jelly Dildo este dildo-ul perfect atunci când vine vorba de satisfacerea completă a plăcerii anale. Glandul plinuț pătrunde exigent, în timp ce nervurile pronunțate vă stimulează intens zonele erogene. Materialul jeleu special este minunat de alunecos și flexibil, fără a fi lipsit de fermitatea necesară. Ideal pentru aventuri sexuale incitante solo sau împreună cu partenerul tău. Apropo, cunoașteți "relaxantul nostru de sfinctere" EXTREMEO? Un spray care vă ajută să introduceți acest dildo pe cale anală fără durere.

     

    Cum pot curăța Jelly Dildo?

     

    Curățați Jelly Dildo cu apă și un săpun blând. Dacă doriți o curățare temeinică, vă rugăm să folosiți spray-ul nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Jelly dildo
    • Material: Vinil (jeleu), fără ftalați
    • Dimensiuni: Lungime 21,5 cm, lungime inserabilă 15,8 cm, diametru 3,8 cm
    • Dildoul poate fi folosit cu toți lubrifianții MEO. Vă recomandăm lubrifianții noștri pe bază de silicon FUCKSLUT sau EZ2FUCK.
    • Dildo cu gelatină: Gelatina este un material realist! Plasticul are proprietăți similare cu TPE/TPR, ceea ce asigură că dildo-ul preia rapid temperatura corpului tău. Cu puțin lubrifiant, are o suprafață alunecoasă și este elastic și ferm în același timp. Acest lucru înseamnă că, cu un dildo cu gelatină, nu numai că te poți aștepta la plimbări ușoare, în care jucăria sexuală alunecă ușor înăuntrul și în afara ta, dar și la un material perfect ferm, care nu se va relaxa nici măcar atunci când lucrurile devin puțin mai sălbatice. Cu un dildo cu gelatină, aventura ta solo se va simți aproape ca un sex real.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Jolie, belle taille, et belle forme

    Très jolie, le transparent apporte une touche d’élégance

      Evaluare 

      Excellent quality

      I had already tried this dildo at a friend's house and knew straightaway that I wanted one for myself. It is made from a very soft jelly material and this helps with insertion as it alters shape once pressure is applied and "finds it's way in".

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Jelly Dildo 22 cm

      Jelly Dildo 22 cm

      Dildo-ul nostru cu jeleu violet te va pune și pe tine în extaz anal! La 21,5 cm, poate fi puțin mai mare decât alte dildo-uri, dar datorită suprafeței sale netede, este deosebit de ușor de introdus. Perfect curbat și deosebit de flexibil, acest dildo va ajunge cu ușurință la punctul P.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: