De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri

Buletin informativ

Dildo mare negru

Un dildo mare și negru care poate fi călărit pe o oglindă! Cupa de aspirație integrată vă oferă posibilități fantastice, deoarece dildo-ul mare se lipește în mod fiabil de toate suprafețele netede, cum ar fi oglinzile, ușile sau gresia.

Mai multe informații

2548/00

disponibil

    Mai multe informații

    Un dildo mare și negru care poate fi călărit pe o oglindă! Cupa de aspirație integrată vă oferă posibilități fantastice, deoarece dildo-ul mare se lipește în mod fiabil de toate suprafețele netede, cum ar fi oglinzile, ușile sau gresia.

     

    Cu o lungime de 26 cm și un diametru de 7,6 cm, dildo-ul nostru negru vă va oferi o experiență plină de satisfacții. Bilele groase garantează siguranța în timpul plăcerii anale și, datorită nervurilor puternice, dildo-ul stimulează intens toate punctele fierbinți anale.

     

    Cum se utilizează dildo-ul negru?

     

    Vă puteți pregăti pentru momente uluitoare cu dildo-ul negru în doar câțiva pași:

     

    1.) Curățați dildo-ul mare, negru:

     

    Chiar dacă dildo-ul tău negru este nou sau dacă l-ai curățat după ultima dată, trebuie să-l speli bine cu apă fierbinte sau să-l cureți igienic cu spray-ul nostru VERYCLEAN, deoarece acest dildo va pătrunde în cele mai adânci zone interioare ale tale. Curățându-l temeinic, vă asigurați siguranța, igiena și sănătatea, astfel încât experiența să fie cât mai pozitivă pentru dumneavoastră.

     

    2.) Folosiți mult lubrifiant și Extremeo Spray:

     

    Dimensiunea acestui dildo dictează ce lubrifiant ar trebui să folosești. Alegeți un lubrifiant MEO® care să fie gros și neted în același timp, deoarece facilitează introducerea și se simte foarte bine în timpul sexului. Dacă intenționați să folosiți un dildo mare, vă recomandăm lubrifiantul nostru gros pentru sex anal MANCUNT. Este solubil în apă, alb și cremos, și se simte ca niciun alt lubrifiant. MANCUNT combină avantajele a două lumi: Alunecă precum siliconul și se spală la fel de ușor ca apa. MANCUNT arată aproape ca sperma și face ca folosirea unui dildo să fie o plăcere plăcută.

     

    Spray-ul nostru EXTREMEO este alegerea perfectă atât pentru începătorii în sexul anal, cât și pentru utilizatorii experimentați de dildo-uri mari. EXTREMEO este un produs special pentru sexul anal și chiar pentru întinderea anală. Datorită combinației speciale de ingrediente active, acest spray asigură o introducere mai ușoară chiar și a dildourilor foarte mari și a dopurilor anale. Efectul special al EXTREMEO favorizează o penetrare ușoară și, prin urmare, duce la o plăcere relaxată și pasională. Este un spray anal care îngrijește pielea și relaxează anusul într-un timp scurt. Spray-ul acționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui sex anal fără inhibiții!

     

    3.) Și iată că începem!

     

    Din cauza lungimii și a circumferinței lor, introducerea dildourilor mari poate fi dificilă la început. Nu vă grăbiți, procedați încet și alegeți o poziție care vă permite să vă întindeți corpul. Întindeți-vă pe spate, cu perna noastră ASS UP sub fund și picioarele ridicate și depărtate. Perna ASS UP vă va susține corpul în mod stabil și confortabil chiar și în poziții extenuante. De asemenea, perna fermă ASS UP vă împiedică să vă afundați în pat și facilitează numeroase alte poziții în timpul sexului și al sexului solo. Bineînțeles, vă puteți ghemui peste dildo pentru a avea un control mai mare asupra adâncimii de penetrare a dildo-ului mare. Vă recomandăm cu siguranță să vă "încălziți" cu un dildo mai mic și apoi să ajungeți la un dildo mare.

     

    4.) Cedează-ți pofta fără rețineri!

     

    După ce ați introdus capul dildo-ului negru, corpul dumneavoastră ar trebui să se fi relaxat suficient de mult pentru ca acum să vă puteți bucura de senzațiile pe care le creează dildo-ul și să vă masturbați în liniște. Mulți dintre clienții noștri preferă să rotească dildo-ul mare în interiorul corpului lor pentru a ajunge la toate zonele erogene interioare, în timp ce alții preferă mișcările de împingere. Experimentați pentru a afla singuri ce vă place, dar vă rugăm să nu uitați să mișcați dildo-ul încet pentru a evita rănirea!

     

    Există riscuri atunci când folosesc un dildo anal?

     

    Nu și da. Dacă introduceți dildo-ul mare cu blândețe, nu ar trebui să apară probleme, dar dacă introduceți un dildo în grabă, fără experiență, fără preludiu sau fără încălzire, acesta poate provoca rupturi ale țesuturilor interne și durere. Dacă o iei încet, te încălzești mai întâi cu un dildo mai mic din magazinul nostru de dildo, folosești mult lubrifiant și îți asculți corpul, ar trebui să te poți bucura de fiecare centimetru al unui dildo. Dacă simți disconfort sau chiar durere, încetează să mai folosești dildo-ul, deoarece anusul tău nu este încă pregătit pentru un dildo atât de mare.

     

    Materialul și îngrijirea dildoului anal de la MEO ®:

     

    Dildo-ul nostru mare și negru a fost realizat dintr-un material de vinil de înaltă calitate. Materialul este minunat de flexibil și alunecos. Vinilul pe care îl folosim este, de asemenea, foarte rezistent, astfel încât dildo-ul tău negru va dura mult timp. Puteți curăța dildo-ul cu apă și săpun blând. Pentru o igienă temeinică, vă recomandăm, de asemenea, utilizarea regulată a spray-ului nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Dildo negru mare pentru sex cu dildo
    • Fabricat în Europa! MEO ™ are această jucărie pentru sex anal fabricată pentru dvs. în Europa
    • Material: vinil, fără ftalați, ușor de curățat și prietenos cu pielea
    • Lubrifiant: Vă recomandăm lubrifianții noștri FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT sau FORMULA X HYBRID.
    • Curățare: Apă caldă și detergentul nostru pentru jucării VERYCLEAN
    • Nu vă temeți de jucăriile sexuale mari în timpul sexului anal: spray-ul nostru EXTREMEO relaxează sfincterul și facilitează inserția

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Saugnapf ist super

    Tolles Format der Dildo, riecht nicht, gutes Material, schöne Äderung und der Saugnapf haftet bombenfest.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Dildo mare negru

      Dildo mare negru

      Un dildo mare și negru care poate fi călărit pe o oglindă! Cupa de aspirație integrată vă oferă posibilități fantastice, deoarece dildo-ul mare se lipește în mod fiabil de toate suprafețele netede, cum ar fi oglinzile, ușile sau gresia.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: