De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri

Buletin informativ

Jelly Dildo 11 cm

Căutați un dildo pentru prima dată? Vrei o senzație realistă, dar dildo-ul nu trebuie să fie prea mare? Atunci acest dildo cu gelatină albastră este alegerea potrivită pentru tine! Nu este prea mare și are un design realist, cu un gland bombat.

Mai multe informații

3079/00

Disponibil în curând

    Mai multe informații

    Căutați un dildo pentru prima dată? Vrei o senzație realistă, dar dildo-ul nu trebuie să fie prea mare? Atunci acest dildo jeleu albastru este alegerea potrivită pentru tine! Nu este prea mare și are un design realist, cu un gland bombat.

     

    Puncte de atracție:

     

    • Dildo din gelatină cu bază de aspirație.
    • Dildo preia rapid temperatura corpului tău.
    • Super aspect: Cu venă pronunțată, gland bombat și bile groase.
    • Bază de aspirație puternică: Se prinde pe suprafețe netede și îți permite plăcerea fără mâini. Poate fi folosit și într-un strap-on sau ham.
    • Pliabil și flexibil: Combinația perfectă de fermitate și plăcut de flexibil în același timp.
    • Jeleu în perfecțiune: Materialul de vinil de înaltă calitate, absolut prietenos cu corpul, pur și simplu se simte minunat!

     

    Ce este atât de special la acest dildo jeleu?

     

    Acest dildo are forma unui penis real și se simte minunat datorită materialului gelatinos de înaltă calitate din care este fabricat. Materialul îi conferă dildo-ului duritatea perfectă, cu flexibilitatea potrivită pentru poziții și poziții versatile. Cupa de aspirație de pe partea inferioară permite utilizarea dildo-ului fără mâini. Jelly Dildo este dildo-ul perfect atunci când vine vorba de satisfacerea completă a plăcerii anale. Glandul plinuț pătrunde exigent, în timp ce nervurile pronunțate vă stimulează intens zonele erogene. Materialul jeleu special este minunat de alunecos și flexibil, fără a fi lipsit de fermitatea necesară. Ideal pentru aventuri sexuale incitante solo sau împreună cu partenerul tău. Apropo, cunoașteți "relaxantul nostru de sfinctere" EXTREMEO? Un spray care vă ajută să introduceți acest dildo pe cale anală fără durere.

     

    Cum pot curăța Jelly Dildo?

     

    Curățați Jelly Dildo cu apă și un săpun blând. Dacă doriți o curățare temeinică, vă rugăm să folosiți spray-ul nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Jelly dildo
    • Material: Vinil (jeleu), fără ftalați
    • Dimensiuni: Lungime 11,4 cm, lungime inserabilă 8,2 cm, diametru 3,1 cm
    • Dildoul poate fi folosit cu toți lubrifianții MEO. Vă recomandăm lubrifianții noștri pe bază de silicon FUCKSLUT sau EZ2FUCK.
    • Dildo cu gelatină: Gelatina este un material realist! Plasticul are proprietăți similare cu TPE/TPR, ceea ce asigură că dildo-ul preia rapid temperatura corpului tău. Cu puțin lubrifiant, are o suprafață alunecoasă și este elastic și ferm în același timp. Acest lucru înseamnă că, cu un dildo cu gelatină, nu numai că te poți aștepta la plimbări ușoare, în care jucăria sexuală alunecă ușor înăuntrul și în afara ta, dar și la un material perfect ferm, care nu se va relaxa nici măcar atunci când lucrurile devin puțin mai sălbatice. Cu un dildo cu gelatină, aventura ta solo se va simți aproape ca un sex real.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Gode

    Conforme à la commande , trés bien

      Evaluare 

      Rempli son rôle

      recommande

        Evaluare 

        für das realistische Gefühl

        Beim ersten Mal darf es ruhig etwas wehtun, wenn die pralle, dominante Eichel die Rosette öffnet und durchdringt. Später, wenn dickere Exemplare auf dem Wunschzeittel stehen, sind die genannten Hilfsmittel "erlaubt". Mit dem Schmerz ist die Erinnerung an die anale Defloration dauerhaft im Gedächtnis vorhanden. Das transparente Blau vermittelt ausgesprochene Kühle!

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Brilliant but...

        I love this, everything about it is fantastic, wish they would make the same style with the balls where they are on this ibe but a little bigger, like an inch or so longer and thicker. Then this would be absolutely perfect.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Excellent

        Had a few of these now, all different brands...this is the smallest but actually my favourite especially that curve ;) really hits the spot.

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Jelly Dildo 11 cm

        Jelly Dildo 11 cm

        Căutați un dildo pentru prima dată? Vrei o senzație realistă, dar dildo-ul nu trebuie să fie prea mare? Atunci acest dildo cu gelatină albastră este alegerea potrivită pentru tine! Nu este prea mare și are un design realist, cu un gland bombat.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: