De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Centuri de castitate sigure

Buletin informativ

Centura de castitate NoPacha ® Mancage

Prima alegere a deținătorilor de chei stricți: Dispozitivul de castitate NoPacha ® Mancage este o centură de castitate modernă pentru bărbați. Designul bine gândit, confortul ridicat la purtare și materialul high-tech minunat de ușor din care a fost confecționată centura de castitate, fac din acest dispozitiv de castitate câștigătorul testului nostru în rândul centurilor de

Mai multe informații

2768/00

disponibil

    Mai multe informații

    Prima alegere a deținătorilor de chei stricți: Dispozitivul de castitate NoPacha ® Mancage este o centură de castitate modernă pentru bărbați. A cucerit în scurt timp inimile comunității BDSM din Europa, Asia și SUA. Designul bine gândit, confortul ridicat la purtare și materialul high-tech minunat de ușor din care este confecționată centura de castitate fac din acest dispozitiv de castitate câștigătorul testului nostru în rândul centurilor de castitate.

     

    BDSM Extra: Este posibil chiar și mulgerea penisului neerect atunci când centura de castitate este pusă.

     

    În comparație cu alte centuri de castitate, centura de castitate NoPacha ® Mancage Chastity Belt oferă multe avantaje și împiedică complet și de neclintit masturbarea bărbatului supus. Bineînțeles, nici actul sexual sau înșelăciunea nu este posibilă: un dispozitiv de castitate nu poate fi mai eficient! Centura de castitate NoPacha ® Mancage este fabricată dintr-un polimer practic indestructibil, ceea ce o face ușoară. Această centură de castitate nu lasă nimic de dorit pentru o castitate permanentă sau pe termen scurt.

     

    Centura de castitate NoPacha ® Mancage are deschideri de ventilație în părțile laterale pentru aerisire și un confort îmbunătățit. De asemenea, o deschidere în formă de fantă face posibilă mulgerea penisului neerect sau urinarea. Prin urmare, centura de castitate NoPacha ® Mancage este pe deplin adecvată pentru o utilizare 24/7. Centura de castitate NoPacha © Mancage poate fi purtată discret sub hainele normale în timpul multor activități zilnice, chiar și atunci când înotați în mare sau mergeți cu bicicleta. Centura de castitate nu se observă nici măcar sub pantaloni sport strâmți sau blugi.

     

    Cum se utilizează centura de castitate?

     

    Centura de castitate NoPacha ® Mancage are tot ce vă trebuie pentru a controla penisul și hormonii masculini. Cu centura de castitate, penisul este ținut în siguranță într-o așa-numită cușcă pentru penis. Este foarte ușor de utilizat: există bare pe cușca penisului în care se introduce unul dintre cele patru inele închise - care se potrivesc cu circumferința axei penisului. Cușca penisului este apoi trasă peste gland și penisul flasc. Inelul este fixat la baza penisului. Testiculele sunt plasate între ele sau dedesubt, în spațiul care se formează. Bineînțeles, cușca poate fi și închisă. Cu cușca de castitate NoPacha ® Mancage la locul ei și complet închisă, orice activitate sexuală este riguros împiedicată.

     

    Domeniul de livrare centura de castitate NoPacha ® Mancage pentru bărbați:

     

    O cușcă pentru penis, patru inele pentru penis de diferite dimensiuni (38 mm, 43 mm, 48 mm și 52 mm) și un lacăt metalic integrat cu două chei.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Centura de castitate NoPacha ® Mancage din plastic
    • Cureaua de castitate sigură pentru bărbați
    • Castitate garantată - 24/7 - pe termen lung
    • Fiecare centură de castitate vine cu inele pentru penis de diferite dimensiuni.
    • NOPACHA ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Doriți să cumpărați o centură de castitate? Căutați o centură de castitate pentru începători? Sau o centură de castitate pentru utilizare pe termen lung? Atunci o centură de castitate cu încuietoare și sigură de la NoPacha ® este alegerea potrivită. Este un bestseller în magazinul nostru online BDSM și a fost selectată ca fiind cea mai bună cușcă de castitate cu cea mai mare satisfacție a clienților.
    • Pentru a vă asigura că penisul poate aluneca liber și fără iritații în centura de castitate, vă recomandăm să folosiți gelul nostru hrănitor PLOWBOY cu aloe vera și vitamina E.
    • Cureaua de castitate trebuie curățată cu VERYCLEAN Spray atunci când nu este folosită.
    • Recomandăm produsele noastre CUMELOT ® pentru centurile noastre de castitate pentru îndepărtarea forțată ocazională a materialului seminal pentru bărbații pasivi.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Centura de castitate NoPacha ® Mancage

    Centura de castitate NoPacha ® Mancage

    Prima alegere a deținătorilor de chei stricți: Dispozitivul de castitate NoPacha ® Mancage este o centură de castitate modernă pentru bărbați. Designul bine gândit, confortul ridicat la purtare și materialul high-tech minunat de ușor din care a fost confecționată centura de castitate, fac din acest dispozitiv de castitate câștigătorul testului nostru în rândul centurilor de

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: