De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Bondage Spreader bar

Buletin informativ

BDSM bară de împrăștiere BDSM cu cătușe din piele

Explorați varietatea interesantă a bondage-ului cu bara noastră ajustabilă cu cătușe din piele căptușită. Cu acest produs BDSM de calitate de la MEO, veți menține picioarele sau brațele partenerului dvs. larg desfăcute, iar anusul sau gura acestuia pregătită pentru o acțiune intensă.

Mai multe informații

3251/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Explorați varietatea interesantă a bondage-ului cu bara noastră ajustabilă cu cătușe căptușite. Cu acest produs de calitate BDSM de la MEO, veți menține picioarele sau brațele partenerului dvs. larg desfăcute, iar anusul sau gura acestuia pregătită pentru o acțiune intensă.

     

    Puncte de atracție:

     

    • Menține picioarele (sau brațele) larg desfăcute și pregătite pentru acțiune.
    • Lățime reglabilă.
    • Manșetele din piele sunt suficient de largi pentru glezne și suficient de strânse pentru încheieturi.
    • Manșetele din piele căptușite sunt foarte confortabile, perfecte pentru sesiuni lungi.
    • Cu inel în D din oțel integrat pentru atașarea frânghiilor, lanțurilor sau a altor ustensile BDSM la bara de întindere.

     

    Lățimea barei de împrăștiere BDSM poate fi ajustată și fixată în cel mai scurt timp. Cătușele din piele fixate ferm sunt suficient de largi pentru a cuprinde în siguranță gleznele și, în același timp, suficient de strânse pentru a cuprinde ferm încheieturile mâinilor. Cu bara noastră extensibilă reglabilă pentru mâini și picioare cu cătușe din piele căptușite, aveți posibilități nelimitate de a vă duce sesiunile de bondage la un nou nivel. Aventurează-te în noi dimensiuni ale plăcerii și supunerii și trăiește momente de neuitat alături de partenerul tău.

     

    Datorită pielii groase căptușite, cătușele oferă un nivel ridicat de confort chiar și în timpul sesiunilor lungi. Astfel, vă puteți concentra pe deplin asupra aventurii care vă așteaptă, fără să vă faceți griji cu privire la punctele de presiune neplăcute asupra articulațiilor. Cătușele, pe care le puteți folosi ca cătușe de mână sau de gleznă, pot fi ajustate individual în funcție de dimensiune și pot fi chiar blocate. Nu în ultimul rând, am echipat bara de întindere BDSM cu un inel D practic pentru a atașa frânghii, lanțuri sau alte accesorii bondage.

     

    Ce este special la o bară de împrăștiere BDSM?

     

    Spreader bars sunt foarte populare pe scena BDSM dintr-un motiv întemeiat. Ele sunt folosite pentru a depărta picioarele sau brațele partenerului. Acest lucru permite o varietate de poziții interesante și deschide noi posibilități pentru scenarii de dominare și supunere. Bara de împrăștiere asigură o poziție sigură și stabilă, astfel încât partenerul dominant să aibă întotdeauna control deplin asupra partenerului supus. Barele noastre de împrăștiere pot fi folosite pentru a fixa și menține partenerul într-o anumită poziție, ceea ce sporește sentimentul de a fi la mila și promovează o supunere intensă. În plus, barele de împrăștiere MEO oferă o vizibilitate fără obstacole și acces ușor la toate orificiile corpului, deschizând posibilități suplimentare de stimulare și pedeapsă. Spreader bars pot fi, de asemenea, combinate cu alte accesorii bondage pentru a crea o experiență și mai intensă.

     

    Mai multe detalii:

     

    • BDSM Spreader bar cu cătușe din piele
    • Lungime reglabilă a barei de împrăștiere
    • Material: oțel, piele
    • Culoare: negru
    • Echipată cu o pereche de cătușe din piele care pot fi folosite ca cătușe de mână sau ca cătușe de gleznă.
    • Spreader barul nostru este potrivit atât pentru începători, cât și pentru iubitorii BDSM experimentați.
    • Lungime (fără cătușe din piele): lățime minimă 37 cm, lățime maximă 62 cm. Lățimea barei de împrăștiere poate fi ajustată în trepte de câte 2,5 cm.
    • Magazin online BDSM: Bine ați venit în lumea fascinantă a MEO! Ne mândrim cu producția de produse bondage și BDSM de înaltă calitate, care fac ca orice fantezie să devină realitate. Când vine vorba de cele mai bune bare de împrăștiere BDSM, noi suntem numărul unu incontestabil! Spreader bars-urile noastre sunt capodopere de măiestrie, concepute pentru a depăși limitele plăcerii. Barele noastre de împrăștiere, cătușele de mână și cătușele de gleznă sunt cele mai bune accesorii pentru a vă accentua supunerea și pentru a vă face cele mai erotice vise să devină realitate. Fiecare bară de împrăștiere a fost confecționată cu cea mai mare grijă pentru a asigura o potrivire sigură și confortabilă în timp ce vă abandonați complet partenerului dvs. dominant. MEO nu se ocupă doar de produse de înaltă calitate, ci și de siguranța și satisfacția ta. De aceea, folosim doar cele mai bune materiale și acordăm atenție fiecărui detaliu. Aveți încredere în calitatea produselor noastre și în know-how-ul MEO, care este apreciat de iubitorii BDSM din întreaga lume. Experimentați lumea incitantă a bondage-ului cu MEO și scufundați-vă într-un univers plin de seducție, putere și devotament.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Der Schlüssel zu intensiver Unterwerfung

    In meinem etablierten BDSM-Studio im Herzen von Wien sehe ich es als meine Aufgabe, meinen Klienten ein Höchstmaß an Dominanz und Kontrolle zu bieten. Die verstellbare Spreizstange mit ledernen Fesseln hat sich dabei als absolut unverzichtbares Werkzeug in meiner Sammlung erwiesen.

    Von der Optik bis zur Funktionalität ist diese Spreizstange tadellos. Die Manschetten sind aus hochwertigem Leder gefertigt und gepolstert, so dass der Sklave auch bei längeren Sessions nicht aus der Position gerät. Aufgrund ihrer Größe können die Manschetten sowohl an den Fuß- als auch an den Handgelenken befestigt werden, was einen vielseitigen Einsatz ermöglicht. Selbst Suspensionsbondage ist hiermit möglich, was allerdings vom Gewicht des Klienten abhängt.

    Die Verstellbarkeit der Spreizstange ist ein großer Vorteil, da ich meine Klienten so positionieren kann, wie ich es für richtig halte und ihre Bewegungsfreiheit kontrollieren kann. Der integrierte D-Ring aus Stahl ist ein weiterer Pluspunkt, er erweitert die Möglichkeiten, meine Kunden zu fixieren und zu dominieren.

    Das Alleinstellungsmerkmal dieser Spreizstange sind jedoch die abschließbaren Manschetten. Sie erlauben mir, die Kontrolle zu verstärken und die Gefühle der Unterwerfung und Hingabe meiner Kunden zu vertiefen. Nichts ist befriedigender als der Anblick eines Sklaven, der sich völlig hingibt und durch das Schloss an den Manschetten gesichert ist.

    Ich empfehle diese Spreizstange jeder professionellen Domina oder jedem BDSM-Studio, das sein Spektrum an Erfahrungen und Spielmöglichkeiten erweitern möchte. Die Kombination aus Komfort und Kontrolle macht diese Spreizstange zu einem unverzichtbaren Instrument, das die Intensität jeder Sitzung steigert. Glauben Sie mir, es ist eine Investition, die sich lohnt.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Absolute Topqualität

    Ich bin von diesem Produkt absolut begeistert. Die Qualität ist wirklich herausragend und der Schiebe-Mechanismus zum verstellen der Weite der Stange ist genial. Zudem sind die Fußfesseln toll verarbeitet.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Amazing

    The spreader bar is amazing quality The bar is amazing quality strong and durable and the wife is in love with it and the delivery of my order was on time

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    BDSM bară de împrăștiere BDSM cu cătușe din piele

    BDSM bară de împrăștiere BDSM cu cătușe din piele

    Explorați varietatea interesantă a bondage-ului cu bara noastră ajustabilă cu cătușe din piele căptușită. Cu acest produs BDSM de calitate de la MEO, veți menține picioarele sau brațele partenerului dvs. larg desfăcute, iar anusul sau gura acestuia pregătită pentru o acțiune intensă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    10 alte articole din aceeași categorie: